Įkraunama...
Įkraunama...

nuo kada dienai nebereikėjo pamperso?

Apklausa: nuo kada dienai nebereikėjo pamperso? (622 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
mes dar su pampiu, bet jau pratinamės prie puodo, norėčiau, kad vasarą jau jų nereikėtų rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonan @ 2009 01 21, 15:18)
schmoll.gif mes dar nedarom, nors mums jau 1 m. ir 2 mėn., kai bandėm atsisėst ant puodelio, tai verkt pradėjom, toks jausmas, kad dar nesupratom, ko ta mama liepia sėsėt, kai nenoriu

mazas dar spes ismokti tik nekankik jo mirksiukas.gif o va man tai jau ir verkti noris verysad.gif nes mum jau2,9 o dar nepadare nekart nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiūriu mes į dauguą papuolam mirksiukas.gif Aš džiaugiausi, kad dviejų metų sulaukėm be pamperso thumbup.gif Bet manau, galim buvo ir anksčiau atsisakyt rolleyes.gif
Atsakyti
Viskam savas laikas...Maniskis 1m ir 8 men., bet ne karto dar nepadare puoduky.. ax.gif Ir nesuku galvos...Ateis laikas - darys... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mure: 22 sausio 2009 - 13:01
Mums 1 m ir 10 men. Tai dabar jau aktyviai mokinames, na rezultatai ne visada tokie kokiu norisi, bet noreciau 2 metus pasitikti jau be pampersu... ax.gif
Atsakyti
Jau kokie 3men kaip i pampi nekakoja schmoll.gif Visada pasipraso,dabar dienomis jau be pampio buna,bet ne visada suspeja pasiprasyt i puodeli,nakciai ir pietu miegui pampi dedu.Mums 2-eji. rolleyes.gif
Atsakyti
o mums jau 2 metukai, bet dar reikia pampių, nedarom dar į puodelį ir man jau liūdna darosi ax.gif
Atsakyti
Mes atsisakeme 2 metuku ir 1 savaites blush2.gif Is karto po gimtadienio atsventimo bigsmile.gif Kazkaip matyt tas momentas atejo thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuo 7 menesiu prie puodo pratinames, aisku gaudydavau anksciau. Neseniai pradejo prasytis. Namie be pamperso, ir pietu miega be pamperso miega, tik i lauka ir nakciai dedu.
Atsakyti
o mums 1,9 ir dar su pampiu.buna labai retai kada man pasiulius ir nuejus ant puoduko padaro.anksciau,kai buvo dar kokie 10 men kiekviena ryta darydavo kakuti i puoduka.gal kokius 3 men,bet vadinasi per anksti pradejom sodinti,dabar ne pro kur.bet nepergyvenu,viskam yra savas laikas.uztat mes labai daug snekam,gerai miegam:)
Atsakyti
Musu dukrytei 1,3 men, diena buna be pampio, bet nesakau kad nepasitaiko padaryt i kelnytes, as sodinu mazdaug kas valanda, arba kai matau, kad pati atsiseda, tai greit numaunu kelnytes ir padaro ir sysiuka ir rimta reikaliuka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke: 04 vasario 2009 - 21:05
Sunui 2,8m,diena be pampersu jau 3-4 men,o nakcia tai dar reikia verysad.gif
Atsakyti