Mano mazyliui 1 m ir 3 sav, prie puodelio pratinti pradejau kokiu 8 menesiuku, kai tik pasisiodavo vis girdavau, koks gerutis, kad sedi ant puodelio, o ir sedejo noriai
zinoma dar pamperius naudojam, bet praktiskai visada atsisede ant puodelio padarom, o kai pamato sisiuka ar kakuti, tai pradeda save girti ir galvyte kraipyti ("mmm...koks saunuolis")
senai nuo kokiu pusantru metu namuose nededavau pamerso,kartais ant puoduko sesdavo,kartais ant zemes darydavo,dabar jau kokius 6 mrn.daro tik i puoduka,pietu miego miega atsikelia ir tada eina pasisioti,nakti jau koki men. naktim nededu,bet keliu 3-4 kartus ant puoduko,nors dar pati neatsikelia pajutus kad nori sysiu,turiu pati nujausti ir kelti
Sauskelnes labai gerom kainom:
http://www.skelbiu.lt/5822413.html
Didesniems kiekiams taikome nuolaidas. Kreiptis skelbime nurodytais kontaktais
Vilnius
http://www.skelbiu.lt/5822413.html
Didesniems kiekiams taikome nuolaidas. Kreiptis skelbime nurodytais kontaktais
Vilnius
mano vaikas priprato prie puoduko per 4 dienas,ir siusiu ir kaku pradejo daryti i puoduka ir visur vaikstom be pamperio,jam buvo 2.1 men,as net nebandziau anksciau pratint,nes matesi,kad vaikas dar nesupras ko as is jo noriu,o kai vaikas pasidare supratingas,tai uzteko 4 dienu ir puodukas pasidare draugas
nereikejo nei piktumu,nei vargo nebuvo
Mums nuo 1,6 m. visai nereikia pampersu, nei diena nei nakti. Kazkaip vienu metu beveik atsisakem. Labai dziaugiuosi, nes daug geriau dabar
mums jau metukai..predesiu pratinti ant poduko.tik va kaip cia bus
Mums jau 1m. ir 3men. ir niekaip nepripratinu ant puoduko
QUOTE(Laimonduxe @ 2009 02 15, 17:28)
Manau dar anksti
Mums tai dar reikia
, nors jau esam padare i puoda, bet tik sysiuka
, bandau pratinti, gal greit nebereiks
.
pamačiau temutę...galvoju prabalsuosiu...bet , negaliu
nes nėra man reikiamo amžiaus skaičiuko
savo dukriukui dienomis nebedėjau pamperso nuo 6mėn. (tik einant į lauką uždėdavau, tačiau nuimdavau sausą)
naktimis nuo 9mėn., o lovytė niekad nebuvo šlapia
su puoduku draugaut ėmėm nuo 4,5mėn
neįtikėtina?
bet taip buvo...nes daug priežasčių paskatino tam;
pirma...su vyru buvom studentai, jis dirbdavo plius paromis, kad mus išlaikyt-tai kiekvienas litukas buvo svarbus
antra...buvau prisikaičiusi apie pampersų pasekmes ir puoduko baimes kurios kuo vaikas didesnis-tuo tampa sunkiau įveikiamos...
trečia...mano dukriukas buvo labai imlus-kodėlgi ne, pagalvojau
jei galim be jų-tai ir nereikia mums tų pampersų
su puoduku draugaut ėmėm nuo 4,5mėn
neįtikėtina?
bet taip buvo...nes daug priežasčių paskatino tam;
pirma...su vyru buvom studentai, jis dirbdavo plius paromis, kad mus išlaikyt-tai kiekvienas litukas buvo svarbus
antra...buvau prisikaičiusi apie pampersų pasekmes ir puoduko baimes kurios kuo vaikas didesnis-tuo tampa sunkiau įveikiamos...
trečia...mano dukriukas buvo labai imlus-kodėlgi ne, pagalvojau