Įkraunama...
Įkraunama...

nuo kada dienai nebereikėjo pamperso?

Apklausa: nuo kada dienai nebereikėjo pamperso? (622 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mano mazyliui 1 m ir 3 sav, prie puodelio pratinti pradejau kokiu 8 menesiuku, kai tik pasisiodavo vis girdavau, koks gerutis, kad sedi ant puodelio, o ir sedejo noriai smile.gif zinoma dar pamperius naudojam, bet praktiskai visada atsisede ant puodelio padarom, o kai pamato sisiuka ar kakuti, tai pradeda save girti ir galvyte kraipyti ("mmm...koks saunuolis") biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažylei 1m ir 3mėn, bet dabar laikotarpis vadinasis - a-a-a bet kur tik ne į puodelį schmoll.gif
Atsakyti
senai nuo kokiu pusantru metu namuose nededavau pamerso,kartais ant puoduko sesdavo,kartais ant zemes darydavo,dabar jau kokius 6 mrn.daro tik i puoduka,pietu miego miega atsikelia ir tada eina pasisioti,nakti jau koki men. naktim nededu,bet keliu 3-4 kartus ant puoduko,nors dar pati neatsikelia pajutus kad nori sysiu,turiu pati nujausti ir kelti smile.gif
Atsakyti
Sauskelnes labai gerom kainom:
http://www.skelbiu.lt/5822413.html

Didesniems kiekiams taikome nuolaidas. Kreiptis skelbime nurodytais kontaktais

Vilnius
Atsakyti
mano vaikas priprato prie puoduko per 4 dienas,ir siusiu ir kaku pradejo daryti i puoduka ir visur vaikstom be pamperio,jam buvo 2.1 men,as net nebandziau anksciau pratint,nes matesi,kad vaikas dar nesupras ko as is jo noriu,o kai vaikas pasidare supratingas,tai uzteko 4 dienu ir puodukas pasidare draugas mirksiukas.gif nereikejo nei piktumu,nei vargo nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums nuo 1,6 m. visai nereikia pampersu, nei diena nei nakti. Kazkaip vienu metu beveik atsisakem. Labai dziaugiuosi, nes daug geriau dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
mums jau metukai..predesiu pratinti ant poduko.tik va kaip cia bus g.gif
Atsakyti
Mums jau 1m. ir 3men. ir niekaip nepripratinu ant puoduko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2009 02 15, 17:28)
Mums jau 1m. ir 3men. ir niekaip nepripratinu ant puoduko g.gif

Manau dar anksti unsure.gif , mano mergyte ant puodo pati pradejo noret daryti 1 m 10 men, pries tai kiek bandydavau, tai rekdavo, riesdavosi, tai ir palikau ramybeje irnesakyk.gif . O kai pradejo, tai pampersus ir dienai, ir nakciai pamirsom rolleyes.gif
Atsakyti
Mums tai dar reikia blush2.gif , nors jau esam padare i puoda, bet tik sysiuka bigsmile.gif , bandau pratinti, gal greit nebereiks g.gif .
Atsakyti
mes jau savaite, kaip nesidedam "pampo" diena. tik i lauka ir miegelio. tai jau kasdiena vis maziau slapiu kelniu. jau dazniau daro ant puoduko. uzsispyrem su teciu i nusprendem atsisakyt pampu. i mum pigiau, i vaikui sveikiau thumbup.gif esam patenkinti rezultatais 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
pamačiau temutę...galvoju prabalsuosiu...bet , negaliu schmoll.gif nes nėra man reikiamo amžiaus skaičiuko bigsmile.gif savo dukriukui dienomis nebedėjau pamperso nuo 6mėn. (tik einant į lauką uždėdavau, tačiau nuimdavau sausą) mirksiukas.gif naktimis nuo 9mėn., o lovytė niekad nebuvo šlapia schmoll.gif

su puoduku draugaut ėmėm nuo 4,5mėn 4u.gif

neįtikėtina?
bet taip buvo...nes daug priežasčių paskatino tam;
pirma...su vyru buvom studentai, jis dirbdavo plius paromis, kad mus išlaikyt-tai kiekvienas litukas buvo svarbus mirksiukas.gif
antra...buvau prisikaičiusi apie pampersų pasekmes ir puoduko baimes kurios kuo vaikas didesnis-tuo tampa sunkiau įveikiamos...
trečia...mano dukriukas buvo labai imlus-kodėlgi ne, pagalvojau thumbup.gif jei galim be jų-tai ir nereikia mums tų pampersų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 16 vasario 2009 - 18:31