Mano panelyte pradejo pati prasytis ant puoduko 1,5m. o pratinom sodinti ant puodo tai nuo 6 men.

Nuo metuku bandziau nuo pampersu atpratinti,bet ji puodo kai velnio bijodavo verkia ir verkia kai ant jo sodini,paskui po 3men pati ji pasieme.Bet daryti i ji nedaro dar ,tai laukiam bus matyti.
parasysiu kaip seksis po keliu menesiu

dukrytei 1,7, pries menesi atsisakem pampersu, naudojam tik nakciai. namie visa diena prabudavo be pamperso nuo metuku, tokio pat amziaus ir pradejo prashytis ant puodo, bet i lauka ar i svecius dedavom. aisku, pasitaikydavo ir avariju. O pratinu nuo 6men.

Mano abu nuo 2 metukų, lyg susitarę pasakė kad pamperso nebenori. Tai ir darželyje paprašiau, kad nebedėtų. Ogi nieko-liuks laikomės. Kai einam į lauką ar į svečou, uždedu pamperį. Naktį kartais irgi be pamperso miegam. Turiu tokią paklodę, kus po apačia klijuotė, o viršutinis sluoksnis - medvilnė. Tai aš ant jos dar uždedu paklodę paprastą. Manau, kad kiekvienam skirtingai ateina tas laikas, kai nebereikia pamperio. Tik jeigu tai tęsiasi iki 3 metų, mano n nuomuone, tai jau nenormalu arba tėvų kaltė, kad su vaiku neužsiėme, bijojo "avarijų" ir pan.
Sveikos
Dukra greit atprato nuo pampersu, jai buvo 1.7 m, kai nededavau diena , tik kartais vakarais. 2m visai palikom pampersus ir labai puikiai atsilaikem.
Sunus kartais sedasi pats ant puoduko, bet nevisada padaro, arba kartais isvis nesileidzia pasodinamas, tai kolkas dar su pampersais vaikstom, gal jei buciau namie tai ir butume jau atprate, dabar tik iseina savaitgaliais palaikyti ji su triusikeliais, tai vis dar bandom atprast
tik vienas pliusas yra, kai paguldomas pietu miego su triusikeliais jis ismiega ir atsibunda sausas
Dukra greit atprato nuo pampersu, jai buvo 1.7 m, kai nededavau diena , tik kartais vakarais. 2m visai palikom pampersus ir labai puikiai atsilaikem.
Sunus kartais sedasi pats ant puoduko, bet nevisada padaro, arba kartais isvis nesileidzia pasodinamas, tai kolkas dar su pampersais vaikstom, gal jei buciau namie tai ir butume jau atprate, dabar tik iseina savaitgaliais palaikyti ji su triusikeliais, tai vis dar bandom atprast

Balsavau nuo 1 m. 11 mėn. Pasiryžau ir nuėmiau vieną dieną, po pusantro mėnesio pradėjo pats prašytis ant puodo. Dieną pampersą tik miegeliui dedu, nei į keliones nei į lauką pampio nesidedam
Jei reikalas prispiria, tai parbėgam namo arba pasinaudojam visuomeniniu WC

O mums su šiuo reikaliuku prastai
, kai būnam namie tai be pampersiuko, bet nesiprašo, nors jau tikrai didelė 2,6 m. net nebežinau ką ir besugalvoti, jau buvau net griežtas priemones įvedusi, kai apsisisioja statau į kampą, lyg ir pradeda prašytis. Kai "ateina kaku" kaip ji sako, paprašo, o kai sisiukas - ne
Ant puodo sėdasi labai noriai, tik vat bėda, kad neprašo, o pamperso nešioti jau irgi nebenori.

Mes tik pietų miegeliui ir nakčiai...

o dieną , pavargom gal 3 dienas padarydavo kartais į kelnytes , bet kakū

daržely vaikai kopijuoja nuo kitų vaikų , jei neišmoks sėsti ant puodo namie , tai darželį išmoks su kitais kartu per kelias dienas

maniskiui jau 2m ir 5 men, bet dar vis su pampersais. Nesipraso i puoda nors tu ka. Jei pasodinu ant puoduko sedi ir padaro. Bet jau jau kaku turi pamperse ir paklausiu ar turi, vis tiek sako ne. Nors prie puodo pratinu jau metai. Atsils tai bandysiu pampersu nebedeti. Gal dazniau i kelnes pridarys ir pats ant puodo prasysis. Tuo klausimeliu teks pavargti