Jau nuo puses metuku pampersa dedavau tik nakciai ir kai kur nors iseidavom. Namie plikinedavom. Dabar tuoj du metukai, tai jau senokai pasipraso i tualeta. Megsta daryti i klozeta ir net neleidzia, kad prilaikyciau - sako "pati!"
Nuo 2metu.
durytei nuo 1.4men nustojom deje pampersus visiskai nei i lauka nei nakciai
o pas mane kita beda, vyresnele vaiksto be pamperso, nepridaro i kelnaites, bet tik uzdedu pries miega pampersa, tada vaikas nusvinta ir pradeda kraut....
ant puodo nedaro, sako, kad nemoka sysiot i puoda, tik i pampi
ant puodo nedaro, sako, kad nemoka sysiot i puoda, tik i pampi

Paskaicius, nuo keliu jusu vaikiukai be pampu laksto, man net geda pasidare...
Mes kol kas dar su pampais
, o puodas kaip zaislas... nenori kol kas ji jo

LABUKAS. Mano sunaitelis tai nuo 2 metu miega be pamperso per pietus ir einam i kiema be jo, tik nakti dar dedu, bet jau bandysim ir nakti be jo...nezinau kaip mums pavyks 
Papildyta:
oi, tik nenusiminkit. as turiu toki gyva pavyzdi, mano krikstasunis jau beveik 3 metu, o dar su pampersu namie vaiksto
, mama jo visai nepratina, nes tingi turbut. fui, koks reikalas. pats mazius jau supranta, kad labai nesmagu prisikakoti i pampa

Papildyta:
QUOTE(Dzanetukas @ 2008 06 17, 10:55)
Paskaicius, nuo keliu jusu vaikiukai be pampu laksto, man net geda pasidare...
, o puodas kaip zaislas... nenori kol kas ji jo 

oi, tik nenusiminkit. as turiu toki gyva pavyzdi, mano krikstasunis jau beveik 3 metu, o dar su pampersu namie vaiksto

mums kazkur nuo 1.6m. atsisakem pampersu dienos metu, va dabar greit jau 2 m. bet nakciai dar dedu nes buna avarju
gaila ciuzinuko nors retokai bet prisysina

QUOTE(lamur @ 2008 06 17, 14:11)
LABUKAS. Mano sunaitelis tai nuo 2 metu miega be pamperso per pietus ir einam i kiema be jo, tik nakti dar dedu, bet jau bandysim ir nakti be jo...nezinau kaip mums pavyks 
Papildyta:
, mama jo visai nepratina, nes tingi turbut. fui, koks reikalas. pats mazius jau supranta, kad labai nesmagu prisikakoti i pampa 

Papildyta:

Mano vyresnioji paniškai bijojo puoduko, pamatydavo ir klykdavo, kol vieną rytą pati neparodžiau. Atrodžiau švelniai tariant kaip begemotas sėdantis ant maaažo puoduko, nes buvau
Sėdėjau ir galvojau, tilps netilps, nes vistik rytas...
Ir taip, po poros rytų, ji man pati atsisėdo ir padarė, nuo to laiko, jokių bėdų nebuvo, net ir didesnį reikaliuką darė į puodelį. tas buvo prieš antrąjį gimtadienį.
Sauskelnės buvo tik nakčiai ir kartais į lauką.
Po trijų mėnesių gimė antra dukrytė, vyresniąjai stresas, sisiot kur papuola nepradėjo, bet ankstesni bandymai migdyt nakčiai be sauskelnių, rezultato nedavė, sisiojo, žvejojo, kaip turi būt.
O vat paskui, kai apsiprato susesės gimimu vėl pabandėm. Užteko geros savaitės ir iki šiol jokių bėdų.
Tikiuos su mažike bus dar paprasčiau.

Ir taip, po poros rytų, ji man pati atsisėdo ir padarė, nuo to laiko, jokių bėdų nebuvo, net ir didesnį reikaliuką darė į puodelį. tas buvo prieš antrąjį gimtadienį.
Sauskelnės buvo tik nakčiai ir kartais į lauką.
Po trijų mėnesių gimė antra dukrytė, vyresniąjai stresas, sisiot kur papuola nepradėjo, bet ankstesni bandymai migdyt nakčiai be sauskelnių, rezultato nedavė, sisiojo, žvejojo, kaip turi būt.
O vat paskui, kai apsiprato susesės gimimu vėl pabandėm. Užteko geros savaitės ir iki šiol jokių bėdų.
Tikiuos su mažike bus dar paprasčiau.
Mum 1m 9men tai jau koki pora menesiu pratinames nuo pampiu, ir tik dabar jau diena isbunam be pampio, zinoma avariju buna daug, bet jau daznai pats pasiptaso kad nori i puoduka
labai vaikas susibalamutina kaip pvz eini i svecius, uzdedi pampi, ir vel namie kita diena viskas is pradziu kelios avarijos kol vel pradeda prasytis...nakciai ir i lauka dar dedames pampi, bet jau laukiu siltesnio oro, kada susikrausim pora trusikeliu avariju atveju ir keliausim be pampio i lauka..

mes jau 1,5 m be pamperso lauke ir namie, nuo 1 m ir gal kokiu 11 men be pamperso per pietu miega, o nuo 2 m ir 2 men ir nakti be pamperso.
Galvojau bus problemu, bet kai susirgom vejaraupiais tai labai nieztejo "ten" tai pati paprase nakti nedeti ir taip sekmingai baigem pampersu era

Galvojau bus problemu, bet kai susirgom vejaraupiais tai labai nieztejo "ten" tai pati paprase nakti nedeti ir taip sekmingai baigem pampersu era