Įkraunama...
Įkraunama...

nuo kada dienai nebereikėjo pamperso?

Apklausa: nuo kada dienai nebereikėjo pamperso? (622 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(kaminienė @ 2007 05 04, 16:35)
Mes kažkaip stebūklingai atpratom nuo pamperso. 1,6 mėn. pabandėm vieną dieną pagyventi su triusikėliais. Tai bėgo gal kas pusvalandį, namuose ant visų radiatorių buvo kelnių paradai... Truputį barėmės, aiškinomės, gėdinomės ir sekančią dieną ji man sako - sisiu mama... buvau apakus, galvojau pasigirdo, gal išdykauja, bet bėgom ir padarėm. Ir aš džiaugiausi, gyriau ir sesė, ir pati patenkinta baisiai buvo. Tai taip ir gyvenam dabar be pampo, tik nakčiai ir kai ilgesniam laikui kur išvažiuojam užsidedam. Dabar kita bėda... ji niekur kitur nedaro, tik į savo puodą... tai velkamės visuk puoduką. Ir į pampą nenori daryti... šaukia vidurį Akropolio sysiu, aš sakau daryk į pampą, o ji ne... sysiu.

Mums panašiai buvo. Atėjus šiltiems orams paleidau mergaičiuke po namus lakstut su nuogu užpakaliuku. Meginau prieš tai su triusikėliais, bet jai matyt atrodydavo, kad ten kaip į sauskelnes galima daryti. tai paleidau be nieko. Pora kartu pati atistojus žiūrėjo kaip ten sisiukas bega, po keleto tokių kartų išgirdau klyksmą. Pradžioj išsigandau, bet atbėgus supratau, kad mergaite čia tai isteriškai apsiždiaugė, kad padarė į puoduką, kadangi mokymo sumetimais jį laikėm kambary. Tada pasiūliau parodyti tėčiui, po to diedukams, kol tai tapo kasdienybe wink.gif
Atsakyti
musiskis lakso dienos metu be pamperso nuo 1m.8men.aisku,buta visko.ir pridarydavo i kelnes,ypac,jei daugiau skysciu pagerdavo.dedavau pampersa tik miegui.bet dabar jau pora menesiu,kai pampersas reikalingas tik nakciai.ant puodelio sedi drasiai.tik paklaustas,ar nori sysiuko,beveik visada pasako-ne schmoll.gif mat pas ji dabar toks pagrindinis zodelis.bet pasodinus ant puodelio visada padaro. thumbup.gif ir i lauka eina be pamperso,neprisidaro.
Atsakyti
4u.gif mums sauskelniu diena nereikejo, kai suejo 1m.6men. O dabar jau greit 2m. ir naktimis keliasi ant puodo. Sauskelnes vistiek uzdedu, pirmai nakties dalei, na vsiakoje pazarnoje biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif MES NUO 1 M 9 men nebenaudojome diena, tai taip ir atsakiau
Atsakyti
Mano sunus nuo 2 metu jau ir nakti nenesiojo pampersu , o dukte va jau 1.7 , bet su puoduku visai draugauti nenori verysad.gif
Atsakyti
kaip jums gerai kad vaikai nuogi laksto. As tik nuimu pampersa tai jis atsinesa nauja atsigula ir rodo kad uzdeciau. Sunui 1,5 men bet niekaip nedaro i puoda, nei i klozeta. Dabar gi vasara pats tinkamiausias laikas pratinti. Tik bandau pasodinti, rekia, trypia, stojasi, draskosi, na ir nesodinu. Negi per prievarta sodinsi. Nezinau kaip cia bus kokiu stebuklingu priemoniu reiks imtis. Svarbiausia kad jis be pamperso nebuna. Isskirtini vaika auginu visom prasmem doh.gif
Atsakyti
Mes nuo 2 metu metem sauskelnes ir dabar jau ir neatsimenam apie juos. Jei bus dar vienas vaikas, nelauksiu taip ilgai, nuo 1,6 metu mesim ta bjauriste lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dukra dar dvieju neturejo, kai nakciai nebededavom pamperso. Na , o sunui dar ir diena dedu, jei kur toliau vykstam.
Atsakyti
Mes nebenaudojom nuo pusantrų metų dieną, po poros mėnesių nenaudojom ir naktį. Buvo vasara, tai leidom būti su triusikėliais, kad suprastų, kaip ten viskas vyksta smile.gif Aišku, pirmom dienom skalbimo buvo daug, bet rudenį į darželį ėjom kaip tikri vyrai- su triusikais lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums 2.5 tai jau nebenaudojam visiskai nei diena nei nakti...
Priprato labai greit, net paciai keista galvojau uztruks kuri laika...
Atsakyti
na mum nuo metuku nebereikejo. Mergyte labai sunta su pampersu tai jai ir nebedejau. Is moko ir pati prasytis ant puoduko thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytei metai ir 2 menesiai. ant puoduko pradejom sodinti nuo 7 menesiu. Kai tik pamatydavau, kad stena ir sodindavau. kol nuimdavau pampersa, numaudavau kelnytes, pakutendavau, sakydavau tik nepadaryk kakucio ir linksmu tonu. kai jai buvo 8 menesiai ji pradedavo dirbtinai stenei - "prasytis" kakucio ir juokdavosi bigsmile.gif . I kelnytes nebepadarydavo net sveciuose - palaukdavo, kol grisim. Dabar mokomes diena buti be pamperso - apmaunu triusikelius ir idedu merliuka - kad baluciu daug nebutu doh.gif . kartais pasipraso, kartais ne.Pastebejau, kad dazniau pasitaiko nelaimiu, kai igesni laika pabuna su pampersu - isvaziuojam i kelione, visa diena prabunam kieme unsure.gif , bet po keliu dienu tokio plikinejimo vel pakanka 1-2 komplektuku. Tiesa, nakciai pampersa dedam, nes kartu miegam mirksiukas.gif ir bijau nelaimiu, bet jis dazniai lieka tuscias.
Atsakyti