Įkraunama...
Įkraunama...

Kalbų kursai

Patarkite kur pasirinkti anglų kalbos kursus blink.gif :

IVS (kaina tik 240Lt) ar SIH (kaina 540Lt) ???
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2006 01 10, 14:14)
Patarkite kur pasirinkti anglų kalbos kursus blink.gif :

IVS (kaina tik 240Lt) ar SIH (kaina 540Lt) ???

kas tas IVS? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shium @ 2006 01 10, 18:22)
kas tas IVS?  g.gif

Integruoti sprendimai, truputį per daug prirašiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2006 01 10, 18:39)
Integruoti sprendimai, truputį per daug prirašiau  ax.gif

nu tada kas tie Integruoti sprendimai? blush2.gif kalbų kursius siūlo? Vilniuje? kur daugiau apie juos galima sužinoti?
Atsakyti
QUOTE(Shium @ 2006 01 10, 18:46)
nu tada kas tie Integruoti sprendimai?  blush2.gif kalbų kursius siūlo? Vilniuje? kur daugiau apie juos galima sužinoti?

Taip ir Vilniuje, bet aš tai Kaune ieškau. Turbūt eisiu į Integruotus sprendimus, nes man reikia pačios pradžios, o kitus lygius eisiu ten kur brangiau (tikiuosi ir išmokys geriau irgi geriau biggrin.gif ).
http://www.integruotisprendimai.lt/
Atsakyti
Prancūzų kalbos kursai prasidės Kaune nuo vasario vidurio. Ką domina, pasidomėkit Kaune, prancūzų kultūros centre. Aš lankiau vienus kursus, pradedančiuosius, tai jau daug maž galiu suregzt sakinuką tam tikrom temom, šiaip patiko ir turbut eisiu dar toliau, kad suprasčiau. Žinau kad bus pradinukų, o kas yra lankę ir nori pasitobulinti, savaime aišku, kad žino kur ieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2006 01 11, 14:36)
Prancūzų kalbos kursai prasidės Kaune nuo vasario vidurio. Ką domina, pasidomėkit Kaune, prancūzų kultūros centre. Aš lankiau vienus kursus, pradedančiuosius, tai jau daug maž galiu suregzt sakinuką tam tikrom temom, šiaip patiko ir turbut eisiu dar toliau, kad suprasčiau. Žinau kad bus pradinukų, o kas yra lankę ir nori pasitobulinti, savaime aišku, kad žino kur ieškoti mirksiukas.gif

O egzaminus laikei baigusi pirmą kursą? Man ten ir nepatiko, kad pusę semestro ruošia Delfio egzaminams. Aš lankiau 4 pakopą. Ir man ne pažymėjimui reikėjo tų kursų. Į penktą iš mūsų lankiusių tik mokiniai nuėjo, o dauguma ne... ax.gif
Atsakyti
tai ar buriasi Vilniaus mamytės į anglų kalbos kursus? aš pradedančioji 4u.gif mokykloj vokiečių kaliau tongue.gif
Atsakyti
Kur dar be UAB "Kalba" yra neblogi anglų kalbos kursai Kaune? ax.gif
Atsakyti
Is tikruju pasiulykit kasnors neblogus ir per daug nebrangius anglu kalbos kursus kaune... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2006 01 16, 20:29)
Is tikruju pasiulykit kasnors neblogus ir per daug nebrangius anglu kalbos kursus kaune...  ax.gif

Aš irgi dar vis ieškau, yra gal jau 4 variantai, bet nežinau ką rinktis doh.gif .
Atsakyti
Labas visoms,

siek tiek apie anglu kalbos kursus...
Lankau anglu kalbos kursus UAB "Kalba"... Ka galiu pasakyti - asmeniskai man - laiko ir pinigu svaistymas smile.gif
Labiau apsimoka mokytis privaciai, nes per toki laika 2 lygius galima ismokt, o cia - vieno lygio maza dalelyte...
Cia tinka tiems, kuriems patinka, kaip elgiamasi su mazais vaikais smile.gif

Cia mano tokia nuomone smile.gif
Atsakyti