Įkraunama...
Įkraunama...

Kalbų kursai

As noreciau anglu pasimokyti indvidualiai,arba 2-3 zmones,nedaugiau schmoll.gif ,nes bandziau lankyt kursus,buvo 14 zmoniu doh.gif ,nesamone.Gal kas kokia mokytoja galit pasiulyt,gal privaciai kas moketes?Kokios mazdaug kainos Vilniui?
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2006 01 23, 19:24)
Gal kas kokia mokytoja galit pasiulyt,gal privaciai kas moketes?Kokios mazdaug kainos Vilniui?

mane irgi tai domintu 4u.gif pasidalinkit info - kas zinot? ax.gif
Atsakyti
Kiek domejausi, tai kaina 35 Lt. 1.3 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama82: 31 sausio 2006 - 15:07
sovereina kursai labai nebrangiai kainuoja, grupeje iki 6 zmoniu dazniausiai.
galite pasiskambinti ir pasiklausti 867623335
pigiau tikrai nelabai rasite- moko is Cutting Edge knygu, man atrodo kalba irgi is tu knygu moko, nustato lygi.-surenka grupe
Atsakyti
sveiki,
anglų k. kursai (American Englisg Shool) ką domina dieniai pradedantiesiems, as domėjausi ir žemiau parasiau, ka man pranesė, bet , deja, man netinka, galėčiau tik nuo kovo mėn. pradet, taigi gal kam pravers :
"Mini grupe Beginner lygiu dienos metu yra renkama ir prasides, kai susirinkjs 4 lankytojai, kadangi tokioje grupeje nei daugiau, nei maziau lankytoju buti negali. Siuo metu mini grupes laukia 3 zmones. Jei registruotumetes, ir visi uzsiregistrave tikrai lankytu, galetume grupe pradeti. Paskaitos vyktu pirmadieniais ir treciadieniais, 10:00-11:30 val.

Kitoms grupems sudaromas grafikas, kuris paprastai nekinta, gali keistis tik pradzios data, priklausomai nuo to, kaip susirenka grupe. Kaip ir minejote, Beginner lygio intensyviu kursu nauja grupe planuojama nuo kovo 8 d."

smulkesne info : www.ames.lt, tel.:2791011.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 03 vasario 2006 - 11:18
QUOTE(airara* @ 2006 02 03, 11:15)
sveiki,
anglų k. kursai (American Englisg Shool) ką domina dieniai pradedantiesiems, as domėjausi ir žemiau parasiau, ka man pranesė, bet , deja, man netinka, galėčiau tik nuo kovo mėn. pradet, taigi gal kam pravers :
"Mini grupe Beginner lygiu dienos metu yra renkama ir prasides, kai susirinkjs 4 lankytojai, kadangi tokioje grupeje nei daugiau, nei maziau lankytoju buti negali. Siuo metu mini grupes laukia 3 zmones. Jei registruotumetes, ir visi uzsiregistrave tikrai lankytu, galetume grupe pradeti. Paskaitos vyktu pirmadieniais ir treciadieniais, 10:00-11:30 val.

Kitoms grupems sudaromas grafikas, kuris paprastai nekinta, gali keistis tik pradzios data, priklausomai nuo to, kaip susirenka grupe. Kaip ir minejote, Beginner lygio intensyviu kursu nauja grupe planuojama nuo kovo 8 d."

smulkesne info : www.ames.lt, tel.:2791011.

Domina mane, bet jei gali parayk kurioj vietoj vyks kurasai? Ir kiek kainuos? Jei gali parasyk i AZ
Atsakyti
parašiau 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau anglų k. pasitobulinti... ax.gif Pasiskaitinėjau čia ir galbūt taip pat norėčiau privačiai, nes nemėgstu, kai daug žmonių... blush2.gif
Gal kas galės rekomenduoti tikrai GERĄ dėstytoją? 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote, kur galima būtų ispanų kalbos išmokti Vilniuje? Žinau, kad kažkur tokie kursai yra organizuojami, bet nežinau kur nukišau tą lankstinuką su kursais kalbųverysad.gif
Būsiu labai dėkinga už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 02 08, 13:42)
Gal žinote, kur galima būtų ispanų kalbos išmokti Vilniuje? Žinau, kad kažkur tokie kursai yra organizuojami, bet nežinau kur nukišau tą lankstinuką su kursais kalbųverysad.gif
Būsiu labai dėkinga už informaciją 4u.gif

Siulyciau
Kalbu mokykla "Lingua perfecta"
Kestucio g. 54, LT-08112 Vilnius
Telefono/fakso Nr.: 8-5-249 8741
Mobiliojo telefono Nr.: 8-612-67181
E-pastas: laura.montvilaite@linguaperfecta.lt
www.linguaperfecta.lt
As ten lankiau praejusiu metu pabaigoje buvo pradinis kursas apie 1.5 men, dabar nuo pirmadienio bus pratesimas - nuo 14val. iki 15.30, galima ateiti su vaikais (yra vaiku kampelis). Mokytojas - ispanas. Labai labai man patiko sie kursai, nekantraudama laukiu pirmadienio, prasom jungtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2006 02 08, 17:10)
Siulyciau
Kalbu mokykla "Lingua perfecta"
Kestucio g. 54, LT-08112 Vilnius
Telefono/fakso Nr.: 8-5-249 8741
Mobiliojo telefono Nr.: 8-612-67181
E-pastas: laura.montvilaite@linguaperfecta.lt
www.linguaperfecta.lt
As ten lankiau praejusiu metu pabaigoje buvo pradinis kursas apie 1.5 men, dabar nuo pirmadienio bus pratesimas - nuo 14val. iki 15.30, galima ateiti su vaikais (yra vaiku kampelis). Mokytojas - ispanas. Labai labai man patiko sie kursai, nekantraudama laukiu pirmadienio, prasom jungtis  thumbup.gif

Oi kaip norėčiau, bet laikas man tai visiškai netinka, aš galėčiau tik nuo 18val. kažkur, nes dirbu. Lankyti galėčiau nuo kovo mėn. ar vėliau.
O dar mokytojas- ispanas thumbup.gif
O gal vakarais vyksta?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 02 08, 14:57)
Oi kaip norėčiau, bet laikas man tai visiškai netinka, aš galėčiau tik nuo 18val. kažkur, nes dirbu. Lankyti galėčiau nuo kovo mėn. ar vėliau.
O dar mokytojas- ispanas  thumbup.gif
O gal vakarais vyksta?

Tai tu pasiskambink arba parasyk savo pageidavimus, gal jie surinks daugiau norinciu ir susidarys grupe. As pvz dabar si kursa dar lankysiu dienos metu (nes turiu tokia galimybe, o veliau testi turbut galesiu tik vakarais, ziurint kaip su darbu suderinsiu.
Atsakyti