Įkraunama...
Įkraunama...

Kalbų kursai

QUOTE(Mega @ 2006 01 16, 21:18)
Aš irgi dar vis ieškau, yra gal jau 4 variantai, bet nežinau ką rinktis  doh.gif .

O gal gali isduoti kokie tie 4 variantai blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2006 01 17, 12:36)
O gal gali isduoti kokie tie 4 variantai  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

biggrin.gif gerai išduosiu biggrin.gif . Kursai SIH - brangoka, bet rekomendavo, kad nieko, bet į mail'us neatsakinėja.
Integruoti sprendimai - parašiau mail'ą lyg ir užregistravo, atseit renka grupę, praneš kai surinks... ??? Žodžiu, ilgai laukus dar palauk...
Ir keletas SM mamyčių pasisūlė. Taigi, jau apsisprendžiau, kad geriau mokytis individualiai, nes kainos panašios, o rezultatas, labai tikiuosi, bus žymiai geresnis.
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidille @ 2006 01 17, 09:21)
Lankau anglu kalbos kursus UAB "Kalba"... Ka galiu pasakyti - asmeniskai man - laiko ir pinigu svaistymas smile.gif

Keista, sakai, kad švaistymas, o vis tiek lankai g.gif bigsmile.gif

Kažkodėl aš tik gerų atsiliepimų apie Kalbą girdėjau - nors čia gal kaip kam rolleyes.gif

QUOTE(Mega @ 2006 01 17, 14:10)
biggrin.gif  gerai išduosiu  biggrin.gif . Kursai SIH - brangoka, bet rekomendavo, kad nieko, bet į mail'us neatsakinėja.

Kas tas SIH? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2006 01 17, 17:52)
Keista, sakai, kad švaistymas, o vis tiek lankai g.gif  bigsmile.gif

Kažkodėl aš tik gerų atsiliepimų apie Kalbą girdėjau - nors čia gal kaip kam rolleyes.gif
Kas tas SIH? ax.gif

Soros Internatioal House
Atsakyti
Gal ir mane kas nors pasisiūlys anglų pamokyti? vidutinis lygis mano... blush2.gif Vilniuje..
Atsakyti
Kazkodel jau man irgi prie sirdies darosi individualus uzsiemimai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2006 01 17, 18:52)
Keista, sakai, kad švaistymas, o vis tiek lankai g.gif  bigsmile.gif

Kas tas SIH? ax.gif

Baigiu lankyti smile.gif ir nutariau netesti, tesiu pas privatu destytoja.smile.gif

O siaip tai pasigilinus ir paskaiciavus - vienas lygis (tarkim, Elementary) 1500 Lt.+vadoveliai.

Privaciai galima ir pigiau, ir greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 01 08, 22:28)
gal kas galetumet rekomenduoti anglu kalbos kursus klaipedoje?  4u.gif

as lankiau ir galiu rekomenduoti Eurokalbas. jie zveju rumuose, 3 aukste. eurokalbos@balticum-tv.lt

sekmes!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidille @ 2006 01 17, 11:21)
Labas visoms,

siek tiek apie anglu kalbos kursus...
Lankau anglu kalbos kursus UAB "Kalba"... Ka galiu pasakyti - asmeniskai man - laiko ir pinigu svaistymas smile.gif
Labiau apsimoka mokytis privaciai, nes per toki laika 2 lygius galima ismokt, o cia - vieno lygio maza dalelyte...
Cia tinka tiems, kuriems patinka, kaip elgiamasi su mazais vaikais smile.gif

Cia mano tokia nuomone smile.gif

Sveika,
o kodel tau nepatiko, gal gali tiksliau parasyt. Ar del kainos, nes as jau prisiklausiau ivairiu nuomoniu ir jau nebezinau ka daryt nes buvau tvirtai nusprendusi eiti cia mokytis. Gal gali placiau pakomentuoti, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2006 01 10, 22:57)
Taip ir Vilniuje, bet aš tai Kaune ieškau. Turbūt eisiu į Integruotus sprendimus, nes man reikia pačios pradžios, o kitus lygius eisiu ten kur brangiau (tikiuosi ir išmokys geriau irgi geriau  biggrin.gif  ).
http://www.integruotisprendimai.lt/

Ar buvai siuose kursuose kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas2 @ 2006 01 21, 13:10)
Sveika,
o kodel tau nepatiko, gal gali tiksliau parasyt. Ar del kainos, nes as jau prisiklausiau ivairiu nuomoniu ir jau nebezinau ka daryt nes buvau tvirtai nusprendusi eiti cia mokytis. Gal gali placiau pakomentuoti, buciau dekinga 4u.gif

Sveika,

nesakau, kad man jie visiskai nepatiko. Nepatiko tiek, kad nepasiteisino mano lukesciai - per tuos 2 men tikejausi pasiimti daug daugiau, negu man jie dave. Labai istesta pati programa - todel manau, kad jei jau apsisprendi mokytis kalbos, turi apsisprest, per koki laika ja nori pramokti. Kam patinka leti tempai - sie kursai kaip tik tiems. Siaip tai gaila palikti grupe, nes su ja tikrai neblogai susigyvenom smile.gif taip pat nauja destytoja - liuks zmogus, mylintis savo darba ir jam daug atiduodantis smile.gif
Reziume - gaila laiko, ne pinigu smile.gif
Mano patarimas - asmeninis mokytojas, kuris duotu tai, ko tau reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidille: 22 sausio 2006 - 19:45
Man " Kalba" nepatiko is pirmo zvilgsnio, nes labai jau nemandagiai kalbejo kai nuejau pasiklausineti. As lankau Naugarduko g.( cia Vilniuj), lygis Interm., bet jau dave uzsieniete... Nu ka zinau, nei paaiskinti ji ten normaliai sugeba, nei siaip ko pas ja pasiklausi...
Atsakyti