Įkraunama...
Įkraunama...

Kalbų kursai

Sveikutes,

Gal kurios is jusu moketes ar mokotes italu kalbos Vilniuje?
Ka rekomenduotumete?
Labai noreciau mokytis sios kalbos 4u.gif
Atsakyti
Laba, visos rasot, kad norit patobulinti anglu, ispanu, italu ir t,t, bet tuoj pradesit juoktis kai parasysiu kokia as kalba noreciau mokytis, deja nerandu zmogaus galincio man padeti ismokti - RUSU kalba!!!! As nei bum bum, praktiskai nieko nesuprantu, nu aisq neskaitau, tokiu zodziu kaip da, ras dva tri lotuliukas.gif cia ir pirmokas zino...Gal kas zinot kokia rusu kalbos mokytoja nuo mokyklos laiku?
Atsakyti
na, turbut jau ne visai bum bum jei kažką žinai, tai gal tau praverstų laidos rusų k., aš būdama tarp žmonių pramokau rusų ir lenkų k., bet kai pasikeitė aplinka, nebevartojau kalbos primiršau, tai man labai TV laidos padeda 4u.gif
Atsakyti
O gal pasakytu kas,kur Kaune lankyti lietuvių kl.kursus,rusiškai kalbančiam žmogui g.gif
Atsakyti
rekomenduoju kalbu mokykla kaune "Staverta" - moko anglu, vokieciu, prancuzu, rusu ir kt. individualiai arba grupeleje (2-4 zmones)

maironio 18-5
tel. 20 74 72
info@staverta.lt
www.staverta.lt
Papildyta:
QUOTE(sticho @ 2006 01 16, 21:29)
Is tikruju pasiulykit kasnors neblogus ir per daug nebrangius anglu kalbos kursus kaune...  ax.gif

jau rasiau, bet pasikartosiu, man tai labai aptiko kaune - stavertoj, nauja tokia mokykla kalbu.
www.staverta.lt

labai fainos mokytojos, bendravimas super!
Atsakyti
Sveikutes. Gal kas gelėtumėte rekomenduoti anglų kalbos mokytoją privačiai Vilniuje. GERĄ, kaip viena forumietė rašė. ax.gif Tikrai pribrendo reikalas anglų kalbą prisiminti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nadina: 24 vasario 2006 - 14:53
Šiaip aš labai norėčiau eiti privačiai mokintis anglų kalbos. Bet taip problematiška rasti mokytoją.
Radau visai patrauklius kursus Tarptautinio menedžmento institute, tik 2 lygio grupė dar renkasi. Man patrauklu tai, kad duoda knygas, CD, ir video. Patogus laikas. Mokomasi astronominėmis valandomis, o ne akademinėmis. Astronominės val kaina 12,5 Lt. Už kursus galima mokėti ir dalimis.

Jei ką sudomino pasižiūrėkit:

http://www.oubs.lt/p...s_anglu_lt.html

Atsakyti
QUOTE(Šypsena @ 2006 02 28, 14:23)
Šiaip aš labai norėčiau eiti privačiai mokintis anglų kalbos. Bet taip problematiška rasti mokytoją.
Radau visai patrauklius kursus Tarptautinio menedžmento institute, tik 2 lygio grupė dar renkasi. Man patrauklu tai, kad duoda knygas, CD, ir video. Patogus laikas. Mokomasi astronominėmis valandomis, o ne akademinėmis. Astronominės val kaina 12,5 Lt. Už kursus galima mokėti ir dalimis.

Jei ką sudomino pasižiūrėkit:

http://www.oubs.lt/p...s_anglu_lt.html

Tkrai labai patraukliai aprašyta. Ilgokai laukti, kaip supratau, tik rugpjūtį bus renkama.
Atsakyti
Gal kam nors bus įdomu:

Vilniuje, VU Orientalistikos centre veikia "Rytų kalbų mokykla", kur galima mokytis japonų, kinų, arabų, korėjiečių, hindi ir kitų egzotiškų Azijos kalbų (vakarais).
Daugiau gal nepasakosiu ir nereklamuosiu, nes ten dirbu ax.gif Kažkaip būtų negražu.
Pati kažkada čia mokiausi hindi kalbos. Dabar jau primiršau, bet turguje mokėjau susišnekėti biggrin.gif

http://www.oc.vu.lt/rmok.html
(8~5)2687256
Atsakyti
QUOTE(Granata @ 2006 02 23, 12:52)
rekomenduoju kalbu mokykla kaune "Staverta" - moko anglu, vokieciu, prancuzu, rusu ir kt. individualiai arba grupeleje (2-4 zmones)

maironio 18-5
tel. 20 74 72
info@staverta.lt
www.staverta.lt
Papildyta:
jau rasiau, bet pasikartosiu, man tai labai aptiko kaune - stavertoj, nauja tokia mokykla kalbu.
www.staverta.lt

labai fainos mokytojos, bendravimas super!

Gal galėtum parašyti kokia konkrečiai mokytoja?Ar pati mokeisi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadina @ 2006 03 01, 18:04)
Tkrai labai patraukliai aprašyta. Ilgokai laukti, kaip supratau, tik rugpjūtį bus renkama.

Tai kad dar renka grupes, tad jei ka domina paskubekit smile.gif
Atsakyti
o aš labai noriu italų patobulint kalbą, dabar tik 2 lygius dar praėjus, bet taip gan prastai. Gal kuri mokotės savarankiškai? gal turit kokias programėles ar CD? mirksiukas.gif
Atsakyti