Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima maudytis karštoje vonioje/ pirtyje?

tik nesakykit, kad negalima ezere ar prude kokiam maudytis...ar juroj??? g.gif tai ka vasara daryt???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 04 20, 10:59)
tik nesakykit, kad negalima ezere ar prude kokiam maudytis...ar juroj??? g.gif  tai ka vasara daryt???? g.gif

Nu siaip tai vaiko neuzkresi. Pagal knygas tai kad vanduo patektu reikia kad jis butu gan stipriai svirksciamas, pvz. dusu. O tekantis, stovintis vanduo to padaryti negalima. Be to ir gleiviu kamstis saugo priejima prie kudikio.
Bet as asmeniskai vandens telkiniuose nesimaudyciau, kad kokia odos liga neprisikabintu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2005 04 20, 14:45)
Nu siaip tai vaiko neuzkresi. Pagal knygas tai kad vanduo patektu reikia kad jis butu gan stipriai svirksciamas, pvz. dusu. O tekantis, stovintis vanduo to padaryti negalima. Be to ir gleiviu kamstis saugo priejima prie kudikio.
Bet as asmeniskai vandens telkiniuose nesimaudyciau, kad kokia odos liga neprisikabintu.

o kodel odos liga prikibs?? jei taip nekibdavo, tai ko jai dabar kibt??? g.gif nu taip, jautresnes mes dabar, bet vis tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2005 04 19, 14:07)
Oi karsta vonia ir man labai patinka clap.gif bet kad nelabai galima verysad.gif  Tai as kartais ilendu i vonia nors 15 min, bet vandenuka stengiuos vesesni siek tiek prisileisti. Gerai, kad vasarele jau ant nosies, tai nebereiks tu siltu voniu cool.gif

Pirmus tris mėn. vengiau-ir gyd. nerekomendavo.Bet dabar sau leidžiu- aš juk pati esu žuvis, tai kaip man be vandens. g.gif Žuvis po dušu ? Kur jūs tai matėt?
Atsakyti
Aš irgi mėstu pasilepinti vonioj (ir praguliu gan ilgokai po valandą ir daugiau blush2.gif ). Prieš kokį mėnesi tai šiek tiek stengiaus ribot tuos pagulėjimus, nes kažkas pagasdino, kad taip neprisišaukčiau leliaus anksčiau laiko (nežinau, kiek čia teisybės, o kiek prietarų g.gif ), o be to lankiau baseina, tai ir poreikia nebuvo didelio - išmirkdavau neblogai ir ten. Bet dabar, kai iki mano 2.gif atėjimo ir taip savaitė beliko, tai visai drąsiai guluosi ir lepinuosi
Atsakyti
patarkit, labaj megstu pirti, bet bijau pakenkti savo leliuj. kajp elgtis? blush2.gif
Atsakyti
Labutis,
kaip tik praeita savaitgali viesejau pas seseri ir ejom kaitintis i pirti. Pirtis rusiska, tai nelabai tas karstis ir jautesi,ausys nesiraite. Aisku as ant auksciausio laiptelio nesedejau, taciau neblogai pasikaitinau, karts nuo karto iseidavau i lauka prasivesint. Ir, zinok, po pirties labai puikiai jauciausi. O jokios literaturos neteko paskaitineti, ar nesciosiom galima kaitintis pirtyje.
Mano nuomone - skaikingai viskas galima
Atsakyti
pirciu nemegsti todel ir nepergyvenu bet va karstos vonios tai jau pasiilgau thumbup.gif
Atsakyti
Man daktare leido guleti vonioje iki pat galo, apie 37-38 temp. Malonumas neapsakomas, tik is vonios be pagalbos islisti negalejau lotuliukas.gif
Atsakyti
o as bijau listi i vonia ax.gif
tai kol kas tik dusas buna mano draugu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2006 04 13, 12:36)
patarkit, labaj megstu pirti, bet bijau pakenkti savo leliuj. kajp elgtis? blush2.gif

Kiek žinau negalima, bent jau 1 trimestre.
Atsakyti
kiek girdejau kad visa nestuma reik vengti karstos vonios ir pirciu g.gif
Atsakyti