Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

QUOTE(Naoko @ 2007 03 28, 12:09)
ne nu yra ir geru dalyku:)turiu fainas bendradarbes:)turiu davo dziazo cd kolekcija, savo knygas ir Kauno dramteatri, kuriame atsipalaiduoju ir jauciu kad gyvenu:)dar oras geras su dukryte iseit pasivaiksciot. tik savo seimos truksta, daugiau tai nieko

gerai, kad nors turi pakeisti aplinka, o jei ir darbas nemielas butu, nieko nesinoretu ir nesidziaugtum niekuo - tai tik nusisaut beliktu (cia pagal save sakau)
Atsakyti
pas mus darbe vyksta tokios permainos...po kuriu nebus to etato, kuriame as dirbu. tai man reiks naujo ieskotis vasara. reik rastvedybos pasimokyt kaip reikiant ir ieskot kokios sekretores vietos. cia tikslas irgi:)nes kai darbe daug itampos ir bendravimo su zmonemis, tai nemegstu, issekimas tada...jau buvo taip. tik nezinau ar nusipirkt knygu ar ieskotis kokiu kursu.
Atsakyti
Mano tai didžiausias gyvenimo tikslas yra... turėti tikslą thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2007 03 28, 12:44)
Mano tai didžiausias gyvenimo tikslas yra... turėti tikslą  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif

Cia panasiai i.... tikslas - pragyventi gyvenima be tikslo wink.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 26, 21:12)
WOW  blink.gif Mamučios teorija veikia  thumbup.gif Surašiau aš savo graudų pasakojimą apie nemeilę langų plovimui ir........... mano vyras šiandien atsinešė specialų šiapetį ir išplovė pusę mūsų langų  clap.gif  clap.gif  clap.gif Tikiuosi kita pusė planuose  blush2.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif

na, jei tiksla lengviau pasiekti uzrasius viska, tai uzrasysiu cia. mano tikslas yra tureti savo seima (tureti vyra ir dar viena vaika) ir gyventi savo namuose. gaminti valgi, skalbti, tvarkyti, valyti langus:), auginti vaikus ir nesukt galvos del pinigu.
nes dabar taip viskas susikloste, kad gyventi tenka man pas tevus, jokio panasumo i normalu seimynini gyvenima, kuriam as sutverta:)apskritai jokio panasumo i normalu gyvenima. mazai vietos, daug daiktu, daug betvarkes (kurios neleidzia sutvarkyti, nes nenori permainu), negaliu prasisukt virtuvej, negaliu vakare kur iseiti (nes tetukas neisleidzia, nepaisant mano amziaus), vakare kontrole kada nueinu miegot...grizus is darbo visada randu baisu siukslyna (nes visi kiti seimos nariai toli grazu ne pedantai...) ir nera ramaus kampo, kur galeciau prisest su knyga, uzsiimt savo megstama manksta arba joga kaip buvau pripratusi viena gyvendama...vienas zmogus namuose nuolat girtas, visada!kitas serga sizofrenija... trecias nuolat viskuo nepatenkintas...mano vaika aukleja visi, kiekvienas savaip lepina kaip tik gali...tvarkos nulis. ir visam sitam jovale as jauciuosi klaikiai vienisa.
taigi, Dieve, kaip man reikia draugo, savo seimos ir savo namu...su visais normaliais eilines moters buitiniais rupesciais... svajoju grizus is darbo ruosti vakariene vyrui ir vaikams, o ne sildytis pamotes paruosta valgi ir ieskot kur prisesti vietos yra...

g.gif Jai del tikslu,rasymas cia ne suveiks(perskaitik ka as rasiau)tikslai turi uti aiskus ir uzrasyti tavo ranka mirksiukas.gif
kitas dalikas .uzjaciu del situacijos,kaip ir kitos mamos. verysad.gif bet tau reikia uzjacianciu,ar nori tureti nama ,vyra ......?jai 2 ,tai baik bliauti ir imk save i rankas.tu jauna ,grazi,sveika.verkimas tau ne pades,o tik ivaris i depresija.na dabar visi parasis ,kad as sirdies neturiu,la la la...as turiu todel ir rasau.paglostimas ,kaip tau blogai,kaip mes tave suprantam-ne duoda eiti i preki jis tave uzliuliuoja ir su laiku bus kaifas visiem pasokot ,kaip taiu blogai.
kada man buvo blogai(jai tave paguos,blogiau nei tau doh.gif mes visi praeinam pro juodas juostas)as net liginu musu givenima su zebru.balta juosta,juoda juosta,balta,juoda,uzpakalis ,issikapstom(jai ne tam ir pasiliekam)balt,juoda,balta,juoda...... man pasake greztai-BAik verkti,jai ir tave guodzia,tai ne reiskia ,kad tave uzjaucia ir nori padeti doh.gif Pagaliau paimk SAVO gyvenima i savo rankas.
del darbo,galima rasti iseiciu.....
del vyru ,ju pilna........
del butu ,ju irgi pilna........
tik reikia rasti galimybe ir tureti tiksla thumbup.gif
Atsakyti
Naoko, nesupyk, bet ar tu pati saves nestatai i aukos vaidmeni bet kuriuo atveju? su tevais gyveni - klaiku, viena gyveni - ka uzdirbti, ta sumoki ir tai visiskai nepriimtaina.

Cia reikia apsisprest, kas yra svarbu TAU ir atitinkamai gyvent.

Jei ka, as irgi vienisa mama. Neturiu nei draugu, nei broliu/seseru. Taip, pinigai eina kaip su kojom vienai gyvenant. Uz kiekviena pirstelejima reikia susimoket, nes tiesiog fiziskai ne viska imanoma vienam zmogui padaryt. Bet... As zinau, kaip butu (labai blogai), jei gyvenciau ne viena, o pvz., su vaiko tevu. Ir dziaugiuosi tuo, ka turiu, ir sveikinu gyvenima. O buvo visko. Pasenusi vaiko misinuka valgydavau su sauksteliu, nes nebeturedavau pinigu maistui. Bet nu nieko, ir tai praejo smile.gif

Mano asmenine nuomone, svarbiausia yra kaip imanoma tinkamiau (savo ateities noru prasme) nugyventi siandiena. Ir negrauzt saves, jei neivykdei teorinio plano maximum. O rytoj jau kaip nors bus mirksiukas.gif

Ir dar karta pasikartosiu - gali tureti bet ka, bet negali tureti visko. Reikia apsispresti.

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 03 28, 11:20)
1)pas mus darbe vyksta tokios permainos...po kuriu nebus to etato, kuriame as dirbu. tai man reiks naujo ieskotis vasara.
2)reik rastvedybos pasimokyt kaip reikiant ir ieskot kokios sekretores vietos. cia tikslas irgi:)nes kai darbe daug itampos ir bendravimo su zmonemis, tai nemegstu, issekimas tada...jau buvo taip. tik nezinau ar nusipirkt knygu ar ieskotis kokiu kursu.

1) Na stai ir tavo sansas gyventi geriau! thumbup.gif
2) Mano kuklia nuomone, sekretore kaip tik yra tas zmogus, kuriam reikia bendrauti su visu ofisu+isore unsure.gif
Atsakyti
Na as turiu net kelis.
1. susilaukti artimiausiu metu dar vieno vaikelio (noriu jau dabar ).
2. Susitaupyti pinigu namui.
3 Ir su pinigeliais grist su seima namo i Lietuva.
Atsakyti
sekretore geras darbas, dabar ta dirbu. sakydama bendravimas su zmonem, turejau galvoj kitus dalykus, prekyba pvz...aptarnavimo sfera, arba organizacinis darbas. va to nenoreciau.
bet tai as tik surasiau kaip yra ir kaip noreciau kad butu, visai nezliumbiau:)tai baisiai nuskambejo:)
o kur tu vyru pilna, Mamucia?:)man nepasitaiko:)gatvej juk nekalbinsi:)ar eit i autoservisa???smile.gif

bet patarimai tai gerai. ju gali pasitaikyti ir visai netiketu. perskaitai ir galvoji paaskui - o tikrai, net i galva neatejo... nes pati saves ir savo gyvenimo is salies nematai, bet kokiu atveju neobjektyviai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 28 kovo 2007 - 14:43
QUOTE(Naoko @ 2007 03 28, 15:35)
sekretore geras darbas, dabar ta dirbu. sakydama bendravimas su zmonem, turejau galvoj kitus dalykus, prekyba pvz...aptarnavimo sfera, arba organizacinis darbas. va to nenoreciau.
bet tai as tik surasiau kaip yra ir kaip noreciau kad butu, visai nezliumbiau:)tai baisiai nuskambejo:)
o kur tu vyru pilna, Mamucia?:)man nepasitaiko:)gatvej juk nekalbinsi:)ar eit i autoservisa???smile.gif

tiesa sakant,kada puikiai jautiesi,pasitiki savimi,mili save tai vyrai patis kimba lotuliukas.gif o tau tik reikia zinoti kokio tu nori.
mano seimina kaifuoja,pardei arba kavinei.kartais pasitaiko as bunu viena ir kaip tik visada atsiranda koks nors pagalbininkas doh.gif ,ir bats mano vaikai ateina thumbup.gif o kokios jo akys buna thumbup.gif
liaisk sau minti ,kad tu gggali buti milima ir laiminga ir jis pats atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti
yep. bet reikia kazkur eiti, kad sutikti, ar ne? trajektorijoje namai-darbas-darzelis kazin ar sutiksiu...i teatra labai megstu, bet ten vien moterys arba poros ateina. tai nesugalvoju kur nuejus:)
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 03 28, 15:53)
yep. bet reikia kazkur eiti, kad sutikti, ar ne? trajektorijoje namai-darbas-darzelis kazin ar sutiksiu...i teatra labai megstu, bet ten vien moterys arba poros ateina. tai nesugalvoju kur nuejus:)

pirmiausia nustok kaltinti aplinkybes, nes taip gausis užburtas ratas
džiaukis tuom ką turi (vaikas) ir siek geriau gyventi

juk nebūna taip, kad visą gyvenimą yra blogai, tikrai nebūna

sėkmės
Atsakyti
taip taip. tik kaip siekti?nesugalvoju konkreciu priemoniu, uztai rasau i foruma
Atsakyti