Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

QUOTE(Naoko @ 2007 03 28, 16:12)
taip taip. tik kaip siekti?nesugalvoju konkreciu priemoniu, uztai rasau i foruma

perskaitik dar karta mano rekomendacijos tikslams surasyti mirksiukas.gif nieko nera neimanomo mirksiukas.gif
Atsakyti
jei teisingai supratau, tai tikslus reikia suformuluoti tiksliai, uzrasyti ant lapelio ir priklijuoti prie veidrodzio:)
noriu issilavinusio protingo geros sirdies liekno uz mane aukstesnio nevedusio uz mane jaunesnio berniuko, kuris mane myletu:)
noriu nuosavo triju kambariu buto su mazai daiktu ir sviesiomis uzuolaidomis:)
noriu darbo su popieriais ir kompu ramioje patikimoje valdiskoje istaigoje:)
bet mano namiskiai tai uzjuoks mane:)neklijuosiu prie veidrodzio, padesiu i stalciu
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 03 28, 16:27)
jei teisingai supratau, tai tikslus reikia suformuluoti tiksliai, uzrasyti ant lapelio ir priklijuoti prie veidrodzio:)
noriu issilavinusio protingo geros sirdies liekno uz mane aukstesnio nevedusio uz mane jaunesnio berniuko, kuris mane myletu:)
noriu nuosavo triju kambariu buto su mazai daiktu ir sviesiomis uzuolaidomis:)
bet mano namiskiai tai uzjuoks mane:)neklijuosiu prie veidrodzio, padesiu i stalciu

thumbup.gif tegul juokesi
Papildyta:

tu ne pik ,bet su tokiu atliginimu butas nesvecia g.gif realiai galvok apie darba.
Atsakyti
va. o koki darba reikia dirbti kad butas sviestu?smile.gif organizuoti ir vadovauti nenoriu, i statybas dirbti irgi nenoriu. cia ne tai kad nenoriu, bet tiesiog tai ne man. pardaveja ir padaveja dirbti nebeisiu (kaip po univero baigimo), tai kokie dar darbai buna?
Atsakyti
va del vieno kur pritariu mamuciai 1000 proc, tai kad zmoniu negalima gailet. turiu puikiu pavyzdziu ka su zmonem padaro gailestis jiems.
as pvz irgi vienisa mama, buvo laikas, kai su 1,5 metu vaiku atsiduriau gatvej, niekur nedirbau, nes mokiausi dieniniam skyriuje, gyvendavom mazdaug is 200 lt menesiui. kaip sakydavau tais laikais mes visada valgom kruopas, o per sventes bulves biggrin.gif alia kai pagalvoju, tai anais laikais buvau kur kas laimingesne ir problemu turejau maziau nei dabar biggrin.gif
vyra susirast labai lengva, pvz.: vln yra tokia radijo stotis A2, tik pasiskelbk, tai neatsiginsi. kitose stotyse irgi yra panasios laidos. dar yra www.draugas.lt ir kiti internetiniai puslapiai, bet draugas geriausia. ir nesamone, kad ten tik lochai renkasi, esu sutikusi ir baisiai normaliu.
dar siulau kritiskai ivertinti save ir apgalvoti ar gali sau leisti kelti tokius aukstus reikalavimus vyrui?
as tai pvz. turiu tik du:kad butu uz mane protingesnis (toki tik viena esu sutikus, bet beda-nelaime vienuolis pasitaike smile.gif ir kad nesmirdetu (tokiu jau kur kas daugiau, bet man svarbu, kad atitiktu abi salygas).
taigi linkiu sekmes visuose geruose pradejimuose.
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 03 28, 14:53)
yep. bet reikia kazkur eiti, kad sutikti, ar ne? trajektorijoje namai-darbas-darzelis kazin ar sutiksiu...i teatra labai megstu, bet ten vien moterys arba poros ateina. tai nesugalvoju kur nuejus:)

Ka as zinau, mane anadien santechnikas i pasimatyma kviete. Nors as ji issikvieciau ciaupa pakeist. Ir neturejau jokiu uzpakaliniu minciu. Buvau nesidazius, nesisukavus ir nesusitvarkius namu (atejo anksti ryte). Zodziu, taip ir sakyk, kad is tikro nenori, o ne stumk kaip tik gali salin mintis, kad yra tokia tikimybe tongue.gif

Apie tavo norus, tai jei as buciau tavo gyvenimas, tai teksteleciau tau dabar paskyrima i Akmene ar panasiai. Gautum nedideli stabilu atlyginima viename is penkiu ten esanciu darbu (seniunijoj, pvz), bet butas triju kambariu ziu ir iseitu (uz dyka kas nors atiduotu, kad tik komunaliniu nereiktu moket lotuliukas.gif ). O sviesios uzuolaidos... jau butu. Kaip priedas prie buto lotuliukas.gif
Zodziu, viskas pas tave suderinta noruose rolleyes.gif
Atsakyti
zinok dabar butai ir kaimuose jau brangiai kainuoja, pvz mano kaime nusiures dvieju kambariu butas 80 000.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 28, 18:56)
zinok dabar butai ir kaimuose jau brangiai kainuoja, pvz mano kaime nusiures dvieju kambariu butas 80 000.

As zinau, kad "kaimuose" daugokai kainuoja.
Bet zinau ir tai, kad yra regionu, kur nekainuoja mirksiukas.gif Bet gyventi ten niekas irgi nenori.

O tu is kokio kaimo? Gal netoli didelio miesto? Nes mano mama apskrities centre gyvena, bet ten tiek nekainuoja schmoll.gif
Atsakyti
tai man i kaima isvaziuot:)ir tureciau savo trokstama ramybe ir harmonija;)ir nebereiketu kovot uz buvi kaip dziunglese:)
tai reik tik sugalvot kaip cia padaryt ir i kuri kaima:)
tik protingo ir liekno berniuko kaime tai tikrai nesutiksiu:)
o beje su "santechnikais" tai nenoreciau i pasimatymus eit... tuose pazinciu puslapiuose turiu patirti. as pervertinu santykius, niekad nesuprantu, ar tai kazkas rimto, ar neipareigojantys santykiai ir vis uzsiraunu ant tu neipareigojanciu...praeina kiek laiko ir man pasako, kad "tarp musu nieko juk nebuvo ir negalejo but, pas tave vaikas...o as dar nepasirenges tokiems rimtiems dalykams"...kai as jau bunu isimylejusi iki ausu. nu po keliu tokiu kartu biski sustojau ir pradejau galvot, kad turbut ne internete reik draugo ieskoti. tik kur...
Atsakyti
Naoko, bet tu tai top negatyvas bigsmile.gif

Nu as irgi i kaima nenoriu (siai dienai). Bet jei noreciau tik ramybes, erdvaus buto ir baltu uzuolaidu - persigalvociau.

O beje, kodel tu manai, kad kaime visi protingi vyrai stori? lotuliukas.gif

Zodziu, man tai siaip dzin, kas kur gyvena ir kuo skundzias, net nezinau, ko as cia rasineju lotuliukas.gif As ir pati laaabai megstu pasiskusti, tik man skundimasis buna paskutine stadija pries pokycius. Jei jau pradedu garsiai skustis, reiskia rytoj kazkas pasikeis bigsmile.gif
Atsakyti
bet gi as nesiskundziu, tik sakau kaip yra tongue.gif nuotaika mano liuks, tik galvoju kad noreciau kitokio gyvenimo budo...del kaimo visai nesipriesinu beje, dideliam mieste yra vienintelis pliusas pries kaima - ten yra profesionalus dramos teatras, o visa kita juk nesvarbu...smile.gif
Atsakyti
ax.gif pradžių pradžiai noriu parašyti semestrinį darbą doh.gif
po to baigti mokslą
susirasti darbą, gerą vyrą ir namus...ir vaikučių užsiveist smile.gif
banalu, bet gyvenimiška...
Atsakyti