va del vieno kur pritariu mamuciai 1000 proc, tai kad zmoniu negalima gailet. turiu puikiu pavyzdziu ka su zmonem padaro gailestis jiems.
as pvz irgi vienisa mama, buvo laikas, kai su 1,5 metu vaiku atsiduriau gatvej, niekur nedirbau, nes mokiausi dieniniam skyriuje, gyvendavom mazdaug is 200 lt menesiui. kaip sakydavau tais laikais mes visada valgom kruopas, o per sventes bulves

alia kai pagalvoju, tai anais laikais buvau kur kas laimingesne ir problemu turejau maziau nei dabar
vyra susirast labai lengva, pvz.: vln yra tokia radijo stotis A2, tik pasiskelbk, tai neatsiginsi. kitose stotyse irgi yra panasios laidos. dar yra www.draugas.lt ir kiti internetiniai puslapiai, bet draugas geriausia. ir nesamone, kad ten tik lochai renkasi, esu sutikusi ir baisiai normaliu.
dar siulau kritiskai ivertinti save ir apgalvoti ar gali sau leisti kelti tokius aukstus reikalavimus vyrui?
as tai pvz. turiu tik du:kad butu uz mane protingesnis (toki tik viena esu sutikus, bet beda-nelaime vienuolis pasitaike

ir kad nesmirdetu (tokiu jau kur kas daugiau, bet man svarbu, kad atitiktu abi salygas).
taigi linkiu sekmes visuose geruose pradejimuose.