QUOTE(Naoko @ 2007 03 28, 16:50)
va. o koki darba reikia dirbti kad butas sviestu?

organizuoti ir vadovauti nenoriu, i statybas dirbti irgi nenoriu. cia ne tai kad nenoriu, bet tiesiog tai ne man. pardaveja ir padaveja dirbti nebeisiu (kaip po univero baigimo), tai kokie dar darbai buna?
zinai as ziauriai nemegstu tvarkiti,nors pas mane paliginus svaru

tesiog,kada as tvarkau namus as koncentruojuosi ne i veiksma ,o i rezultata.nors pagalvoju,kad reikia tvarkitojos,ir sau gali ta liaisti,bet.valiau ,ne as ir man reikes paskui pertvarkiti pagal save(va tokie tarakonai)
zinai mano vienas is tikslu,uzdirbti tiek,kad as galeciau uzsiimti megamu darbu(as dailininke)bet su laiku ,kada ivaziavau i darba,as tesiog kaifuoju nuo jo,jis jau tapo ne tik pinigai.bet ispradziu jis buvo,kaip tiltelis link mano tikslo.
o beje su "santechnikais" tai nenoreciau i pasimatymus eit.
na zinai mano santehnikas

jai vyro ne tureciau

juokauju.bet jis isvaizdus ir gerai uzdirba(klozeto pastatymas 100lt per valanda

ir maudosi pastoviai
o seip vyra galima nuplaut ,susukuot,pamaitint ir bus kaip Alen de lonas
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 03 28, 21:03)
tai man i kaima isvaziuot:)ir tureciau savo trokstama ramybe ir harmonija;)ir nebereiketu kovot uz buvi kaip dziunglese:)
tai reik tik sugalvot kaip cia padaryt ir i kuri kaima:)
tik protingo ir liekno berniuko kaime tai tikrai nesutiksiu:)
o beje su "santechnikais" tai nenoreciau i pasimatymus eit... tuose pazinciu puslapiuose turiu patirti. as pervertinu santykius, niekad nesuprantu, ar tai kazkas rimto, ar neipareigojantys santykiai ir vis uzsiraunu ant tu neipareigojanciu...praeina kiek laiko ir man pasako, kad "tarp musu nieko juk nebuvo ir negalejo but, pas tave vaikas...o as dar nepasirenges tokiems rimtiems dalykams"...kai as jau bunu isimylejusi iki ausu. nu po keliu tokiu kartu biski sustojau ir pradejau galvot, kad turbut ne internete reik draugo ieskoti. tik kur...
Oi mano vyras is kaimo ir dar is ukrainietisko

geriasnio ne rasiu

Prunskiene irgi is kaimo ir nieko tetulka
tarp
musu nieko juk nebuvo ir negalejo but, pas tave vaikas...o as dar nepasirenges tokiems rimtiems
O mane nesenai su trims imdavo

tik as nesutikau
o jai rimtai,jai nori tik verkti atidarik verkanciuju kluba.po kurio ateina kaifas,jai zinai,kad kas kam dar blogiau

yra superinis filmas,ne prisimenu pavadinimo,kai vyrukuj buvo depresija ir jis pradejo lankitis tokius klubus

jai atsiminsiu parasysiu pavadinima.