Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

kokios cia piktos visos. visai nesitikejau. pavargusios turbut nuo darbu ir namu ruosos.
Atsakyti
piktos, bet laimingos megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 29, 12:56)
piktos, bet laimingos megalol.gif

TTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPPPPPP clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 03 29, 12:35)
kokios cia piktos visos. visai nesitikejau. pavargusios turbut nuo darbu ir namu ruosos.

visai ne piktos.tik zmoguj ,kuriam saves gaila,taip atrodo.jam atrodo,kad jam nesiseka,kad ji nemili,neuzjaucia,nepadeda..........kada man uzeina savesgailescio priepoliai(tu viena su vienu vaiku,o as viena su keturiais lotuliukas.gif ,dar verslas,buitis,gymines,kurie isitikine,kad as jiem privalau duoti,o dirbti nenori)as sau sakau,greitai i dusa i baik bliauti,ne pades,bet visi tik dziauksis kad tau blogai.jai as pasokosiu ,kaip mum buvo blogai iki gerio,tai reikes visiem isdalint po kibira -asaras rinkti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
o ar as sakiau nors karta kad "man blogai"?tik parasiau: gyvenu su tuo ir tuo, noreciau gyventi su tuo ir taip. ir ne vienos asaros neisliejau, nors ir kaip baisiai mano gyvenimo aplinkybes nuskambejo. jos tik nuskambejo baisiai, nes mazai kas taip gyvena. o dar kritika del to, kokio draugo noriu...nu kodel as tureciau noreti bet kokio?noriu paties geriausio gyvenimo, ar tai blogai? paties geriausio man draugo, paties geriausio man (t.y. ramaus, nes megstu ramybe) darbo...
ir nesakiau, kad man sunku vaika vienai auginti. sakiau, kad vienisa jauciuosi ir savo kampo neturiu. jei kitoms nebuvo tokios situacijos, ner ko smerkti.
beje, jei jau "piktos bet laimingos", tai pasakysiu ir as tada savo nuomone apie kai kurias, kurios neissivalo langu - tai elementarus tingejimas, rasyk cia toki tiksla nerasius, uzpakali dideli reik pajudint...
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 03 29, 09:54)
va dar nesuprantu, kaip tie vaikai laika atima? aisku, kai vaikui metai laiko, tai daug su juo terliojimosi. bet kai 6 metai, nu tai pamaitini, paziuri kad butu svarus ir tinkamai apsirenges, pasisneki, issivedi pasivaiksciot, pazaidi kartu...tai tikrai neuzima viso laiko
Rudeneja, o kodel tu langu nenusiplauni?cia juk lengvas darbas visai:)ir dar siais laikais, kai nebereikia su laikrasciu trinti, tai isvis malonumas:)valyti kazka yra malonu, nes akivaizdziai matai, kaip is nesvaraus tas pavirsius tampa svariu, o kurti grozi jau savaime malonumas. pasileidi muzika garsiai, imi skudura ir pirmyn:)nori nuvalysiu tau langus;)

Kiekvienam savi malonumai smile.gif

Nezinau, man tai diena labai greit prabega. Daug padarau, bet dar daugiau lieka nepadaryta. Tik as del to nesigrauziu - rytoj vel bus diena smile.gif

Siandienos tikslai nueiti i mokesciu inspekcija ir i seniunija. Langai atidedami... hm... kita savaite isvaziuoju.... tai gal po velykiniu atostogu?.. mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rudenėja, iki Velykų privalu išsikuopti namus, tame tarpe ir langus nono.gif nono.gif

nu bet tiek to leidžiu tau nevalyti, svarbu kad laiminga būtum tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 03 29, 12:39)
osakiau, kad vienisa jauciuosi ir savo kampo neturiu. jei kitoms nebuvo tokios situacijos, ner ko smerkti.
beje, jei jau "piktos bet laimingos", tai pasakysiu ir as tada savo nuomone apie kai kurias, kurios neissivalo langu - tai elementarus tingejimas, rasyk cia toki tiksla nerasius, uzpakali dideli reik pajudint...

Uztat as turiu savo kampa. Rasyk tu cia nerasius, bet jei uzpakalio (ir smegenu) nejudinsi, tai tai ir neturesi tongue.gif Tai elementari tinginyste!

Zai zai zai...

Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2007 03 29, 12:44)
Rudenėja, iki Velykų privalu išsikuopti namus, tame tarpe ir langus nono.gif  nono.gif

O as Velykas ne namie svesiu blush2.gif lotuliukas.gif
Ne, tiesiog isvaziuojam antradieni jau, o iki to laiko noriu visus darbus priduoti, tai nesinori sau zadeti to, kas nera pernelyg realu, o po to grauztis bigsmile.gif
Bet pavasario proga laminata susidejau. Tai laikykime, kad namai sutvarkyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai galvoju ka daryt. cia visos rekia an mane, tik isgasdina prisijungus.isivaizduoju kaip savo vaikus gasdinat namie. gal geriau knyga nusipirkt stiliaus "kaip tapti turtinga ir laiminga"
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 03 29, 13:50)
tai galvoju ka daryt. cia visos rekia an mane, tik isgasdina prisijungus.isivaizduoju kaip savo vaikus gasdinat namie. gal geriau knyga nusipirkt stiliaus "kaip tapti turtinga ir laiminga"

jei tu vilnietė nueik į Mickevičiaus biblioteką
registracija 5 Lt metams smile.gif
Atsakyti
as kauniete:) cia pas mus bibliotekomis naudotis nekainuoja nieko. siaip man labiau patinka pirkti knygas, aki glosto paskui lentynose perskaitytos
Atsakyti
man atrodo, kad rudenejos uzpakalis nedidelis....
naoko, be reikalo piktiniesi, tiesiog suprantu kad tau sunku, bet ir mes taip gyvenom ir dar sunkiau, todel labai gerai zinom, kad labiausiai kenkia, kai kazkas verkia kartu su tavim. saunu, kad tu turi tikslu, bet dar reikia ju ir siekti. o tu tik sakai, kad tai nepasiekiami. vadinasi tai ne tikslai, o svajones. tikslas yra tas dalykas, kurio sieki, ne tik manai, kad to noretum, bet ir isvisu jegu sieki.
o kas del langu, tai as ju isvis nevalau, man dzin....lietus nuplauna....
Atsakyti