Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

QUOTE(virga @ 2007 03 07, 14:12)
Turiu tiksla ir siekiu jo. Noriu padeti Afrikos vaikams. Esu Raudono Kryziaus nare. Lankau kursus.

papasakok daugiau.
Papildyta:
beje, mielos depresininkes, susiraskite tiksla, tai padeda. as kaip tik ieskau. dar padeda triptan forte labai, bet apie tai temoje depresininkems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 07 kovo 2007 - 14:24
QUOTE(sicilija @ 2007 03 07, 16:15)
a jau visai sublūdai  blink.gif

Kaip tu gerai pastebejai. As pagalvojau, kad juokauja. blush2.gif Gaus velniu uz tokias mintis.
Atsakyti
kaip rasti gyvenimo tiksla, jei nerandi apskritai gyvenimo prasmes..
Atsakyti
undi, aš užvedžiau temą kertelėje sielai "nerandu prasmės" paskaityk tenai.
beje, ši tema ne apie gyvenimo tikslą, o apie siekiamybę, ko šiai dienai sieki, konkretaus, apčiuopiamo. svajonė, kurią bandai įgyvendinti. ir temą užvedžiau tam, kad man pačiai, o gal ir kam kitam gali kilti gerų minčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 07 kovo 2007 - 14:26
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 07, 15:20)
papasakok daugiau.
Papildyta:
beje, mielos depresininkes, susiraskite tiksla, tai padeda. as kaip tik ieskau. dar padeda triptan forte labai, bet apie tai temoje depresininkems.

jauciu cia taikyta ir man g.gif
tai pasisakysiu blush2.gif man tikslas ir nera reikalingas, man gerai taip kaip yra
Atsakyti
sutarkim taip, kad tikslą parašom čia, o apie tai kaip sekasi jo siekti ar ieškoti, štai čia: http://www.supermama...howtopic=166051
Atsakyti
Net nezinau, ka ir pasakot. Mano vyro brolis misionierius daug metu Afrikoj su seima gyveno. Pasakojo, kaip ten vaikai skursta, badauja. Daug skaiciau, ziurejau filmus ir nusprendziau savo dalies inesti i ta kilnia misija. Nenoredama but misijoniere istojau i Raudonojo Kryziaus organizacija. Jau turiu vienu kursu baigimo pazymejima. Po truputi manau pasieksiu savo tiksla. Parasysiu veliau, kaip sekasi. Nemanau, kad sustosiu pusiaukely. Esu labai atkakli ir uzsispyrus.
Atsakyti
labai pagirtinas tikslas, aš deja, iki tokių tikslų dar nedaaugus:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 07 kovo 2007 - 14:38
QUOTE(undi @ 2007 03 07, 16:24)
kaip rasti gyvenimo tiksla, jei nerandi apskritai gyvenimo prasmes..

Nepyk, bet man padejo vieno psichologo straipsnis. Nereik ieskot gyvenimo prasmes, tu net pati nezinai kur ji gali buti. Gal jau daug kartu gyvenime iprasminai tik pati to nesuvokei. Mes negalim suvokt prasmes. O tikslus turim turei. Kitaip nesijausim gerai patys. Nebutinai pradet nuo nepasiekiamu. Sako tas gerai jauciasi kuris duoda, o ne ima. Davimas nebutinai materalus. Uzsibres sau tiksla, kad ir maza. Pav. uzleist vieta senesniam, padet pereiti gatve neigaliam. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 07, 16:37)
labai pagirtinas tikslas, aš deja, iki tokių tikslų dar nedaaugus:(

Daugsi. Kai as buvau tavo metu tai isvis nezinojau kur ta Afrika. Su metais brestam. 4u.gif
Atsakyti
būtent, ačiū, virga, apie tokius tikslu aš ir klausiu. konkretus tikslas. pvz.: susitaupius nusipirkt pavasarinius batus vienma, kitam gal įstot į magistrantūrą ir pna. kai turi nedidelį ir realiai įgyvendinama tikslą, jau būna lengviau. o kai ji pasieki, gali susirast kitą tikslą.
Papildyta:
virga, o kiek tau metų? man tai 28...ghmz...ne tokia ir jauna.
Atsakyti
As turiu tiksla toki dviguba, kol neigyvendinsiu tol sakiau nenumirsiu, ir tai yra mano tik tikslai, kurie man labai svarbus, susije tik su manimi ir reikalingi tik man:
1. ismokti sokti tango, ir ne siaip ismokti, bet tai daryti super blush2.gif
2. Nuvaziuoti i Argentina, keliones kaina ispudinga, bet gyvenimas gereja, manau kol ismoksiu sokt tango, sutaupysiu ir kelionei.

Sie tikslai yra didziausios mano svajones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2007 03 07, 14:12)
Turiu tiksla ir siekiu jo. Noriu padeti Afrikos vaikams. Esu Raudono Kryziaus nare. Lankau kursus.

šeip gera tema bigsmile.gif sveikyju Shiduh 4u.gif

kažkada buvo ir man noras toks pabūt misioniere, bet taip ir liko neišsipildžiusi svajonė ax.gif

o dabartiniai tikslai, tai pagaliau baigt mokslus, kurių neišeina niekaip baigt vis kur nors įstoju, vis ką nors sugalvoju, doh.gif
Atsakyti