Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

QUOTE(Shiduh @ 2007 03 07, 18:11)
manau, kad man dabar netinkamas metas ieškot vyro. kokia prasmė būt su vienu ir galvot apie kitą. galbūt...kada nors...

O tu parasik uzsakima,ir jis pats atsiras tavo gyvenime mirksiukas.gif
O ta gal but,kada nors.Mesk lauk.Jauna esi ir reikia gyventi dabar,o ne kada nors wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 07, 13:55)
o kokie tie tikslai? as tai kaip tik nerandu tikslo, kažko tokio, ko tikrai norėčiau.

šiuo metu didžiausios apimties tikslas yra parašyti be proto nuostabiai fantastiškai novatorišką ir originalų magistrinį darbą ax.gif kol kas viskas, ką įstengiau padaryti, tai apsiginti savo temą, užkrėsti optimizmu darbo vadovą ir įtikinti katedrą, kad aš tai padarysiu. paskutinius tris mėnesius sėdžiu mirties taške blush2.gif tiesa, laiko turiu daugiau nei metus tam didžiam reikalui.
maži rutininiai tikslai šiai savaitei, pėvėzė, yra parašyti tuos du nelemtus referatus lotuliukas.gif ir susitvarkyti spintą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 07, 17:35)
ingriduk, o tu bent jau žinai, kuo norėtum mokytis?

Sita tai jau tvirtai apsisprendus.(kolkas) ax.gif
Atsakyti
Pasirodo, kad mano gyvenimo tikslai labai jau populiarus. Ir namas, ir -10kg. Pas mane dar antras vaikas i tikslus ieina. Ir dar vienas labai svarbus siems metams- grizti su seima i Lietuva ir ten isikurti. cool.gif
Atsakyti

aš pati tai planuoju artimiausiu metu pastoti. bet nelabai sekasi kol kas verysad.gif
Atsakyti
nepaisant kelių mažų tikslelių,turiu didelius 3 tikslus, kur vienas iš jų - baigti universitetą.
rolleyes.gif
Atsakyti
ax.gif Turiu tiksla (ir nora) namuose pasidaryti gera remonta, bet kol kas neturiu galimybes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2007 03 07, 17:28)
Kaip atrasti savo tiksla?
Atsiseskit ramiai(be pasaliniu)Ir surasikit viska kuo jus norite,(be  neturiu pinigu ir galimibbiu).Pabukite neklauzadom vaikais.isivaizdokit rasot Seniuj Salciuj mirksiukas.gif .bet sriti visos turi buti paliestos:
Seima
sociumas
davasinis gyvenimas
sveikata
buitis
malonumai
prirasikit visa lapa wub.gif  thumbup.gif
Tai gana sunkus darbas.

tiesą sakant labai gražiai parašei. seniai žinomos tiesos, bet labai laiku ir vietoje primintos.. bandžiau .
bėda viena - nu nesuplanuosi tai pgyvenimo. tiesiog kartais tenka susitaikyti su tuo kaip yra ir nieko nepadarysi kad būtų kitaip.. tas mūsų gyvenimėlis toks, kad dažnai ne viskas mūsų rankose. gaila aišku. bet taip yra.... lieka tik susitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 03 09, 17:59)
tiesą sakant labai gražiai parašei. seniai žinomos tiesos, bet labai laiku ir vietoje primintos.. bandžiau .
bėda viena - nu nesuplanuosi tai pgyvenimo. tiesiog kartais tenka susitaikyti su tuo kaip  yra ir nieko nepadarysi kad būtų kitaip.. tas mūsų gyvenimėlis toks, kad dažnai ne viskas mūsų rankose. gaila aišku. bet taip yra.... lieka tik susitaikyti.

Azalija nors ne man rasei, bet noriu atsakyti. Mes daug ka galim pakeist gyvenime, praktiskai viska. Vienintelio ko negalim tai tai sustabdyti mirties. mastau.gif Skaiciau viena amerikiete budama 94 metu pirma karta issoko su parasiutu. Turejo toki tiksla ir ji igyvendino. thumbup.gif Taip kad viskas musu rankose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 03 09, 16:59)
bėda viena - nu nesuplanuosi tai pgyvenimo. tiesiog kartais tenka susitaikyti su tuo kaip  yra ir nieko nepadarysi kad būtų kitaip.. tas mūsų gyvenimėlis toks, kad dažnai ne viskas mūsų rankose. gaila aišku. bet taip yra.... lieka tik susitaikyti.

As ir tai anksciau galvojau.bet dabar schmoll.gif Givenam pagal savo planus ir realizuojam tukslus.zinoma buna ne pataikom plius minus su issipildimo data bet 80 proc tikslu(aiskiu ir surasitu)issipildo.
Zinai net su liga galima susisniket mirksiukas.gif Mano 2 dukra gyme su dideliom problemom.as tiksluose uzrasiau,noriu ,kad butu sveika,ir ne svarbu kaip jai seksis mokykloj. doh.gif Na va ji jau didele.grazi,sveika,bet mokslai doh.gif O vyras zvengia,ka prasiei,ta ir gavai.

Papildyta:
QUOTE(virga @ 2007 03 09, 18:33)
Azalija nors ne man rasei, bet noriu atsakyti. Mes daug ka galim pakeist gyvenime, praktiskai viska. Vienintelio ko negalim tai tai sustabdyti mirties.  mastau.gif Skaiciau viena amerikiete budama 94 metu pirma karta issoko su parasiutu. Turejo toki tiksla ir ji igyvendino.  thumbup.gif Taip kad viskas musu rankose.  4u.gif

O Julija Ziemaite iki 52 buvo musama girtoklio viro ,kaimiete.Po to rado savo jaunaja meile ir isvaziavo i Amerika,tamo zymia rasytoja.Jai ji susitaikitu su savo likimu doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2007 03 09, 18:33)
Azalija nors ne man rasei, bet noriu atsakyti. Mes daug ka galim pakeist gyvenime, praktiskai viska. Vienintelio ko negalim tai tai sustabdyti mirties.  mastau.gif .........................

g.gif nereikia taip skambiai... yra paprasčiausių dalykų, kurių tu neapspręsi - didelė dalis sveikatos, visi meilės reikalai, vaikų turėjimas ir panašūs dalykai, kurie gyvenime ko gero svarbesni, nei namas ar 10 kg antsvorio..
Atsakyti
isties yra atveju kai esi visiskai bejegis, ar nia mamucia?
as pastebėjau vieną tendenciją, kad tie, kurie deklaruoja, kad labai viską išmano, susidūrę su konkrečia situacija, linkę tiesiog dėti į krūmus (čia niekam netaikau, kalbu apskritai).
Papildyta:
azalija, o tu turi tiksla? beje, geras avataras biggrin.gif atkreipk demesi, kokios mes dabar panasios lotuliukas.gif
Atsakyti