Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

QUOTE(Shiduh @ 2007 03 07, 16:49)

Papildyta:
virga, o kiek tau metų? man tai 28...ghmz...ne tokia ir jauna.

Man du kart tik. Ne tokia ir sena esu. lotuliukas.gif
Atsakyti
sicilija, o ką tu mokaisi? su mokslai ir man problema. niekaip nesugebu užbaigt.
Papildyta:
bigsmile.gif virga, gal dar ir senmergė esi? drinks_cheers.gif (nes aš kaip tik esu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 07 kovo 2007 - 15:02
QUOTE(sicilija @ 2007 03 07, 16:56)
šeip gera tema  bigsmile.gif  sveikyju Shiduh 4u.gif
kažkada buvo ir man noras toks pabūt misioniere, bet taip ir liko neišsipildžiusi svajonė  ax.gif

o dabartiniai tikslai, tai pagaliau baigt mokslus, kurių neišeina niekaip baigt vis kur nors įstoju, vis ką nors sugalvoju,  doh.gif

sicilija svajones irgi issipyldo! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 07, 17:02)
sicilija, o ką tu mokaisi? su mokslai ir man problema. niekaip nesugebu užbaigt.
Papildyta:
bigsmile.gif virga, gal dar ir senmergė esi?  drinks_cheers.gif (nes aš kaip tik esu)

Ne. Turiu dvi dukras uz tave vyresnes ir daug anuku. O tu nesi senmerge. Negalima apie save taip sakyti. Jei nesi istekejus tai tai jau kaip ir saves nurasymas? Nemegstu to zodzio. Pav. NO kur as dabar gyvenu, nepadoru pas panele klaus ar turi vaikina. Nes ne jie gyvenimo asis. Bet cia kita tema. Sekmes tau. Esi jauna, grazi, protinga todel ir gera tema sukurei!
Atsakyti
1) dienos tikslas: suplanuoti ateinančią dieną taip, kad liktų laiko viskam ir planą įvykdyti bent 98%.
2) metų tikslas: bent viena rimta kelionė.
3) penkmečio tikslas: namas ir gal (?) vaikai.

Pagrindinis siekis: išgyventi iki atostogų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 07 kovo 2007 - 15:34
Mano tikslas, kad vestuvės būtų sklandžios 4u.gif
Atsakyti
tikaslai turi buti realus ir aiskus.
Pv .man 33 ir jai as statau sau tiksla tapti balerina,neiseis.Nes pagal amziu netinkama.pv noriu geru viestuviu g.gif ka jum reiskia geros.kiekvienam savo.
tikslas turi buti aiskus.Kaip uzsakom maista kavinei.Mes gi ne prasom-atneskit gero maisto.jus prasot,man pv kiaulena su darzovemis,be bulviu.Ir kad salotos butu be paprikos.
jus darot uzsakima i virsu ir jis turi buti tikslus.
Norit namo thumbup.gif kur?kiek aukstu/kiek kambariu/kakios spalvos/kiek wc?ir tt.kol ne zinosit tiksliai,tai arba ne gausit,arba gausit ne ta mirksiukas.gif
kelione i Egipta thumbup.gif Kada?Kur ?

Dazniausiai kada mes rasom(ojuos reikia tik rasyti)tikslus mes rasom, ne savo,o sociumo kuriama gyvenam.As viena paskaita dariau apie tikslus ir ju realizavima.Ir vienos moters paklausiau,koks jusu tikslas.Atsakimas buvo-kaip visu(namas ,masina).Ok.as pasakiau,jai jusu tikslas ,kaip mano,tai vienas is mano tikslu tureti 7 vaikus(ne juokauju)ji net isiziojo.Po treningo ,ji priejo ir pasirodo ji visai ne nori tureti savo nama(visi gi nori),a turi butent SAVO tikslus. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 07, 16:02)
Papildyta:
bigsmile.gif virga, gal dar ir senmergė esi?  drinks_cheers.gif (nes aš kaip tik esu)

O yra tikslas rasti antra puse? blush2.gif
Atsakyti
mano tikslas kad mano vaikas geriau gyventu uz mane.
Siaip paskutiniu metu labai keistai jauciuosi.Jauciuosi tuscia kaip skardine,jauciuosi nepilnaverte nes siuo metu nedirbu ir nesimokau.Auginu sunu.Jam tuoi pusantru metuku sueis.Jis toks maminykas kad niekur be manes ne zingsnio,taip ir tampomes visur ir visada kartu.Kiek dar tai tesis nezinau,gal iki rudens,suejus dviem metukam gal bandysim kaskaip i darzeli leist,nors taip nenoriu nes prasides ligos.Galeciau zinoma aukle pasamdyti,bet ar tai apsimoka,sunku svetimam zmogui vaika palikt,beto jis man atrodo toks mazuliukas.Taigi turiu aukotis del jo ir sedet namuose.As kaip nors atkentesiu,uztat vaikas bus laimingas ir sveikas salia manes.Vyras zinoma to nesupranta.Jis pas mane toks aktivistas,protingas,apsiskaites,daug dirba,daug viskuo domisi....Tik ir laukia kada gi eisiu dirbt doh.gif Kaskaip siais laikais,kada vienu metu mokytis ir dirbt yra kasdieniska ir naturalu,tai automatiskai jauciuosi nepilnaverte,nors kita vertus mano darbas auginti sunu yra daug vertingesnis uz vyro(ar dar kaskieno kito),nors as ir negaunu algos.
Dar turime tiksla pasistatyti nama(seniai sita galejome padaryt,bet niekaip zemes susigrazint negalim,taigi-laukiam)
Dar as svajoju pradeti savo versla.svajoju apie gera sveikata(nes jos visai neturiu),tai balandziui gavau kelialapi i Druskininkus.
Papildyta:
Tikslu ir noru yra daug,tik reik kaskaip prisiverst to siekt,o siuo metu man tai sekasi nekaip.
taupyt nemoku,tai apie kaska materjalaus svajot negaliu(gerai kad nors vyra gera ir taupu turiu,nes kitaip tai plika basa likciau hihihi.gif
Numest pora kg gal reiktu,bet labai megstu saldumynus ax.gif ,beto tie pora kg niekam akiu nebado,o ir man paciai netrugdo...
Dar noriu pavasari istot mokytis.Va del sito tai pasistengsiu laaabai ir tikiuosi pavyks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 07 kovo 2007 - 16:27
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 07, 15:02)
Papildyta:

Vilniaus dailės akademijoje ax.gif

o tu dar ne senmergė, neturi 30 tongue.gif , nes nuo 30 metų į visas moteriškes reik ponia kreiptis, žodžiu esi dar piemenė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sicilija: 07 kovo 2007 - 16:24
Kaip atrasti savo tiksla?
Atsiseskit ramiai(be pasaliniu)Ir surasikit viska kuo jus norite,(be neturiu pinigu ir galimibbiu).Pabukite neklauzadom vaikais.isivaizdokit rasot Seniuj Salciuj mirksiukas.gif .bet sriti visos turi buti paliestos:
Seima
sociumas
davasinis gyvenimas
sveikata
buitis
malonumai
prirasikit visa lapa wub.gif thumbup.gif
Tai gana sunkus darbas.
Atsakyti
mamučia, o tu turi kokį tikslą? aš čia labai daug pagalvojau ir nusprendžiau, kad mano tikslas šiuo metu (nes man reikia realaus tikslo) iki vasaros atgauti prarastą figūros grožį. na tai reikštų, kad turiu numesti daugiau nei 10 kg, kuriuos priaugau per paskutinį pusmetį, taigi vadinasi tuo ir bandysiu užsiimt. kad ir kas ką sakytų, stereotipai tai ar ne, bet dabar jaučiuosi kaip dramblys. dar labai svarbu išlaikyti ateinančios sesijos egzaminus. taigi reiktų ir tuo užsiimti. vistik liko tik trys sesijos, o pinigų į universitetą investuota baisiai daug, ir šis diplomas man labai reikalingas tolimesniai veiklai. nors jaučiuosi baisiai pavargus ir nebenoriu mokytis, bet tai svarbu man, mano ir vaiko ateičiai.
ingriduk, o tu bent jau žinai, kuo norėtum mokytis?
Papildyta:
kažkas klausė ar yra tikslas ieškot antros pusės, tai galiu atsakyt, kad tokio tikslo nėra, nes esu per daug protinga ir per daug išranki (o vyrams tokios nilabai nilabai), nors iš kitos pusės susiduriau su kur kas baisesne problema, t.y. man jokie vyrai nebepatinka :sewbas: be to yra vyras, kuris man didelis dvasinis autoritetas, tačiau jis pasirinkęs kaip ir kitokį kelią, ir šis jo sprendimas yra gerbtinas, nors ir nelabai džiuginantis. taigi kol kas ir nėra tikslo ieškot antros pusės, nes šiuo metu vargiai kažką tinkamo atrasčiau, o bet ko man nereikia. galbut kada nors toks tikslas vėl atsiras.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 07, 17:35)
mamučia, o tu turi kokį tikslą? aš čia labai daug pagalvojau ir nusprendžiau, kad mano tikslas šiuo metu (nes man reikia realaus tikslo) iki vasaros atgauti prarastą figūros grožį. na tai reikštų, kad turiu numesti daugiau nei 10 kg, kuriuos priaugau per paskutinį pusmetį, taigi vadinasi tuo ir bandysiu užsiimt. kad ir kas ką sakytų, stereotipai tai ar ne, bet dabar jaučiuosi kaip dramblys. dar labai svarbu išlaikyti ateinančios sesijos egzaminus. taigi reiktų ir tuo užsiimti. vistik liko tik trys sesijos, o pinigų į universitetą investuota baisiai daug, ir šis diplomas man labai reikalingas tolimesniai veiklai. nors jaučiuosi baisiai pavargus ir nebenoriu mokytis, bet tai svarbu man, mano ir vaiko ateičiai.
ingriduk, o tu bent jau žinai, kuo norėtum mokytis?
Papildyta:
kažkas klausė ar yra tikslas ieškot antros pusės, tai galiu atsakyt, kad tokio tikslo nėra, nes esu per daug protinga ir per daug išranki (o vyrams tokios nilabai nilabai), nors iš kitos pusės susiduriau su kur kas baisesne problema, t.y. man jokie vyrai nebepatinka :sewbas: be to yra vyras, kuris man didelis dvasinis autoritetas, tačiau jis pasirinkęs kaip ir kitokį kelią, ir šis jo sprendimas yra gerbtinas, nors ir nelabai džiuginantis. taigi kol kas ir nėra tikslo ieškot antros pusės, nes šiuo metu vargiai kažką tinkamo atrasčiau, o bet ko man nereikia. galbut kada nors toks tikslas vėl atsiras.

bebejo turiu ir nieviena thumbup.gif viskas pagal laikai ir prioritetus.As zmones mokinu dariti,tik ta ,ka as pati darau.
o su vyrais mirksiukas.gif surasik ant lapo kokio buten TU noretum vyruka. mirksiukas.gif Issilavinimas,charakteris,kuno,veido bruozai,bendravimo ipatumai,viskas iki smulkmenu.bet nepamirsk tobulu zmoniu nebuna,jis tesiog turi turet kaska neigiamo,bet ,ka tu gali pakesti.Ta butina irgi parasyti.Pv jis gali rukiti,tau dabar tas ne patinka,bet gal ir galetum pakest. mirksiukas.gif Ir pakabink savo uzsakima (as kabinu ant saldituvo,nes dazniausiai ten landziojam)geriausiai ir dazniausia butent tau matomoj vietoj.suveikia thumbup.gif
bliamba vaikai sguscenke ant klaviaturos ispile doh.gif raides pridziuvo.artimiausias tikslas issiaiskint kokia klaviatura nebrangi(iki 100lt),juoda,letuviskos raides,ira portas prie laptopo ir migtukai nelabai issikise.I rytoj nupirkti.
Atsakyti
manau, kad man dabar netinkamas metas ieškot vyro. kokia prasmė būt su vienu ir galvot apie kitą. galbūt...kada nors...
Atsakyti