mano tikslas kad mano vaikas geriau gyventu uz mane.
Siaip paskutiniu metu labai keistai jauciuosi.Jauciuosi tuscia kaip skardine,jauciuosi nepilnaverte nes siuo metu nedirbu ir nesimokau.Auginu sunu.Jam tuoi pusantru metuku sueis.Jis toks maminykas kad niekur be manes ne zingsnio,taip ir tampomes visur ir visada kartu.Kiek dar tai tesis nezinau,gal iki rudens,suejus dviem metukam gal bandysim kaskaip i darzeli leist,nors taip nenoriu nes prasides ligos.Galeciau zinoma aukle pasamdyti,bet ar tai apsimoka,sunku svetimam zmogui vaika palikt,beto jis man atrodo toks mazuliukas.Taigi turiu aukotis del jo ir sedet namuose.As kaip nors atkentesiu,uztat vaikas bus laimingas ir sveikas salia manes.Vyras zinoma to nesupranta.Jis pas mane toks aktivistas,protingas,apsiskaites,daug dirba,daug viskuo domisi....Tik ir laukia kada gi eisiu dirbt

Kaskaip siais laikais,kada vienu metu mokytis ir dirbt yra kasdieniska ir naturalu,tai automatiskai jauciuosi nepilnaverte,nors kita vertus mano darbas auginti sunu yra daug vertingesnis uz vyro(ar dar kaskieno kito),nors as ir negaunu algos.
Dar turime tiksla pasistatyti nama(seniai sita galejome padaryt,bet niekaip zemes susigrazint negalim,taigi-laukiam)
Dar as svajoju pradeti savo versla.svajoju apie gera sveikata(nes jos visai neturiu),tai balandziui gavau kelialapi i Druskininkus.
Papildyta:Tikslu ir noru yra daug,tik reik kaskaip prisiverst to siekt,o siuo metu man tai sekasi nekaip.
taupyt nemoku,tai apie kaska materjalaus svajot negaliu(gerai kad nors vyra gera ir taupu turiu,nes kitaip tai plika basa likciau
Numest pora kg gal reiktu,bet labai megstu saldumynus

,beto tie pora kg niekam akiu nebado,o ir man paciai netrugdo...
Dar noriu pavasari istot mokytis.Va del sito tai pasistengsiu laaabai ir tikiuosi pavyks