Įkraunama...
Įkraunama...

Kiniečių kavinės

QUOTE(majami @ 2007 11 25, 15:10)
O aš tai dabar atradau Gedimino 9 kiniečių restoraną  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Gal kainos ir ne pačios mažiausios, bet už tai skanu be proto  essen.gif

Ne schmoll.gif man ten visai nepatiko schmoll.gif O esam aplankę tikrai nemažai Vilniaus kiniečių restoranų.. Tik va "Rytuose" neteko valgyt, vis kur kitur apsilankom..
Mes dažniausiai valgome "Honkonge" Lvovo g. arba Vingrių g., sriubos ten kol kas man labiausiai patinka, ir šiaip labai skanu thumbup.gif taip pat labai patinka "Kinų rožė" Jasinskio g. tik ten brangiau nei Honkonge. "Čili Kinija" pasityčiojimas iš kinų maisto, o visi kiti kur lankemės, tai įpūdžio nelabai paliko...
Atsakyti
Tiems, kas ieško "dienos pietų" darbo dienomis rekomenduoju kiniečius Basanavičiaus g. (Vilnius) apačioj, prie sankryžos su Pylimo g. Maistas labai skanus, porcijos didelės, bet įdomiausia, kad mes kiekvieną kartą stebimės, kaip jie spėja tokiu greičiu aptarnauti tiek daug lankytojų smile.gif - patiekalus atneša per kelias minutes nuo užsakymo, nors ir daug žmonių.

Rytai irgi thumbup.gif - tiek prie Seimo, tiek Naugarduko g.

O vat ko nerekomenduosiu never ever tai kiniečių Trakų g. (priešais VGTU). Laksto viena padavėja, maisto teko laukti valandą, jau pradėjom belsti šaukštais į stalą cool.gif
Atsakyti
taigi sveikos, mielosios 4u.gif reikia pagalbos eksperciu tongue.gif

noriu savo braangiausiajam padaryt staigmena ir nusivest ji pavakarieniaut i kiniecius ax.gif o kadangi jis isvyksta, tai cia butu lyg ir tokia romantiska atsisveikinimo vakariene... taigi, pirmiausia reikia, kad aplinka butu labai jauki, romantiska ir pan, kad maistas butu skanus ir aptarnavimas geras, o kainos hga;etu ir nesikandziot (bet cia paskutinej vietoj) - svarbiausia romantiskai ir skaniai praleistas laikas bigsmile.gif

taigi, gal kas pades? nes as kiek esu valgiusi, tai tik dviejuose kinu restoranuose, pilies gatves skersgatvy kazkokiam, ir prie smc irgi kazkokiam skersgatvy, pavadinimu neatsimenu blush2.gif

renkuosi is siu variantu:
Kinija
Pekino antis
Rytai
Aromatinis rukas
Pekinas
Honkongas
Kinu roze
Kinieciai gedimino 9
kinieciai priesais VCUP'a

labai laukiu jusu pagalbos ir patarimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

gal net kokia apkalusele reiktu surengti kas uz kuri varainta balsuotu, jei kriterijai butu:
Aplinka
Maistas
Aptarnavimas
Kainos
lotuliukas.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
na, nieks nenori pagelbet? blush2.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka Kinu roze. aptarnavimas geras, kainos normalios, maistas skanus, aplinka irgi be priekaistu. nors as baisiai didele gurmane neesu blush2.gif
Atsakyti
aciu, noreciau dar nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Jeigu ieskau "aplinkos", "aptarnavimo" ir "geru kainu", tai renkuosi kitokio pobudzio vietas. Kinu restoranu kriterijus man tik vienintelis - maistas. O maistas geriausias Pekino Antyje biggrin.gif
Atsakyti
ma patiko labai kinu rozej thumbup.gif
Atsakyti
O kaip Du drambliai? kazkaip graziai paskaiciau smile.gif reiks kada nueit
Atsakyti
Gal kas galėtų palyginti kainas Rytuose (Gynėjų g.) su Honkongo (Lvovo g.) kainomis, kur pigiau?

Gal kas esate buvę kiniečiuose (pavadinimo neprisimenu), kurie yra prie IKI Jasinskio gatvėje, ten pat dar yra Drogas ir Čili, kokios kainos, kokia maisto kokybė? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 14 vasario 2008 - 19:20
Gal kas esate buvę kiniečiuose (pavadinimo neprisimenu), kurie yra prie IKI Jasinskio gatvėje, ten pat dar yra Drogas ir Čili, kokios kainos, kokia maisto kokybė? 4u.gif

oi, tik neeikit i sita, berods, "Azija":bijau:
Maistas labai nekoks. schmoll.gif Toks prastesnis nei vidutinis. Nepalieka malonaus pojucio gomuryje visai:) as sia vieta vadinu valgyklinio tipo kinu maisto kavine.
O apie aptarnavima jau geriau visai patyleti. Viena karta mus isvis uzmirso, t.y. kad uzsisakem, o kai pradejom teirautis, kur musu maistas, tai lakste ir vis tikrino, kaip gaminamas, tikino, kad gaminamas, o galiausiai jau po valandos laukimo pasake, kad isvis musu uzsakimo neprieme, o musu neatsimine. Kiti kartai irgi nepaliko malonaus ispudzio. Ju aptarnavimas tiesiog ziaurus. Ir ne man vienai paliko toki labai prasta ispudi apsilankymas sioje maitinimo istaigoje biggrin.gif
Na, o kainos tai vidutiniskai dienos patiekalu 12 lt.
Is 10 balu gal kokius 3 su avansu duociau biggrin.gif
O labiausiai man patinka Rytuose. Nors ir brangiau, bet man ten thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxia: 15 vasario 2008 - 10:25
QUOTE(alexxxia @ 2008 02 15, 11:21)
oi, tik neeikit i sita, berods, "Azija":bijau:

O aš dar norėjau ten tėvus nusivesti (nes mums netoli) - supažindinti su Kiniečių virtuve, tai ačiū, kad perspėjai, o tau jaučiu, būtų pirmas ir paskutinis tėvų susipažinimas su kiniečiais ph34r.gif
Atsakyti