Įkraunama...
Įkraunama...

Kiniečių kavinės

MAn tik "PEkino antis" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš ten turbūt ir gyvent galėčiau laugh.gif laugh.gif laugh.gif KAinos ten nemažos, bet porcija ant dviejų wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Varvara @ 2004 12 01, 19:06)
Siaip tai jo , nes as pati nesuvalgau tiek kiek ten buna ideta biggrin.gif Man visai dar nieko prie liet kino teatro gatvelej tokioj, aplinka gal ir nelabai, ale virtuve ir kainos visai neblogos

Tai "Honkongas", Vingriu gatvej. rolleyes.gif Man ten irgi skanu, bet labai mazai vietos, taip kad gimtadieniui gal nelabai. Mes daznai is ten tiesiog uzvaziuodami pasiimam maisto. Labai rekomenduociau keptas darzoviu salotas, niam niam rolleyes.gif
Visi kiti isvardinti restoranai- ir Algirdo g, ir Naujininkuose, irgi neblogi.
Daug vietos Basanaviciaus g apacioje -Kinu smukleje, yra ir atskirtu erdviu, tinkamu sventimui. Del maisto, tai nezinau, valgiau ten tik viena patiekala; jis patiko. smile.gif

Bet va, Cili Akropoly- tai jau kazkox nesusipratimas huh.gif . Ir isvis Cili Kinijos maistas man kaip kinu maisto falsifikatas atrodo.. dry.gif
Atsakyti
tai-vilniuj....o kaune nusisauk-kainos dideles, porcijos mazos ir tos kinijos tai atsiprasau.........tik pedsakai:( cool.gif
Atsakyti
buvau savaitgali restorane "Rytai". man visai patiko, bet aptarnavimas tai ne mad.gif nu labai jau ilgai reikia visko laukti dry.gif
Atsakyti
QUOTE(gerda @ 2004 12 04, 15:00)
Bet va, Cili Akropoly- tai jau kazkox nesusipratimas huh.gif . Ir isvis Cili Kinijos maistas man kaip kinu maisto falsifikatas atrodo.. dry.gif

Chili Kinijos yra pasityčiojimas iš kiniečių maisto. Tiek pats maistas labai nekaip pagamintas, sojų padažas nė kiek nepanašus į tikrą, žodžiu nevalgiau šlykštesnio maisto kaip Čili konijoj doh.gif

O šiaip tai dievimu kiniečių virtuvę, dažniausiai valgau arba "Rytuose" prie Seimo arba Vingrių gatvėje "Honkonge". Beje, ten ne tik skanu. Pastebėjau, kad kai pradėjau valgyti kiniečių maistą savijauta žymiai pagerėjo thumbup.gif
Atsakyti
Skanu Jasinskio g. Kinų rožėj.
dar skananiau Šeimyniškių g., nežinau pavadinimo blush2.gif priešais Carskoje Selo blush2.gif ir kainos tikrai nesikandžioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 21, 21:06)
Skanu Jasinskio g. Kinų rožėj.
dar skananiau Šeimyniškių g., nežinau pavadinimo  blush2.gif  priešais Carskoje Selo  blush2.gif ir kainos tikrai nesikandžioja  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif: Kinų rožėje skanu, bet stipriai suprastėjo (palyginus su tuo kas buvo daugiau nei prieš metus), pasikeitė šeimininkai ir apirityvo nebeduoda ir sausainukų sad.gif( o maistas irgi kažkoks prastesnis pasidarė...
O tragiškiausia Kinų maisto vieta - Užupyje Visai šalia užupio kavinės. nu aptarnavimas klaikus, kažkokia padavėja ruskė su mini languotu sijonu šliaužiojo kaip pridususi, kai paklausiau koks padažas viename iš patiekalų - atsakė, kad paprastas, Lietuviškas, jei norim - gali pagaminti aštriau doh.gif: nu nesamonė. Toliau dar smagiau.... atnešė keptą vištieną su bambukais ir paprika, tai nežinau kuo kepta skiriasi nuo toškintos, kažkoks marmalas ir tiek, negana to - visas maistas dvokė actu. nu čia tiek to, gal mano skonis nekoks, ar šiaip nesuprantu nieko apie Kinų virtuvę (nors kaip min, 2 kartus per mėnesį maitinuosi Kinų kavinėse)....
Taigi toliau... Sojos ir aštraus padažo indeliai tiek nučiupinėti buvo, kad kažin ar per paskutinį mėnesį valyti, pakampėse kallnas dulkių....
O padavėja dar prie klientų Kiniečiui virėjui moralą atskaitė, o vėliau nuėjo spręsti kryžiažodžių.... MEs pavalgėme, bandom gerti arbatą (arbata tikriausia pati pigiausias kokia tik gali būti su jazminais, nes klaiki klaiki....), bet tušti indai stovi, padavėja neprieina nunešti, tada aš po kokių 10 min garsiai paklausiau: "gal čia savitarna ir indus reikia patiems nusinešti?", na gerai viską surinko, sąskaitos irgi nesulaukėm per 10 min, tada vėl nuėjau iki kryžiažodžius sprendžiančios padavėjos ir paprašiau, kad teiktųsi atnešti sąskaitą. Žodžiu - KLAIKUMA. Buvo pirmas ir paskutinis kartas kai valgiau šioje Kinų kavinukėje.
O visai patiko šios:
1. Kinų Rožė (berods Kauna g.)
2. Prie Universalinės pirmame aukšte, ten dar yra ir atskiri kambariai, kur kokį 10 žmonių tilptų....
3. Algirdo g. Esantis kinu restoranas...
Daugiau ir geresnių buvo ne Lietuvoje, teko kelis kartus maitintis Kinų kvartale kanadoje.... va ten tai thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 01 08, 15:30)
O visai patiko šios:
2. Prie Universalinės pirmame aukšte, ten dar yra ir atskiri kambariai, kur kokį 10 žmonių tilptų....

Ten ir man patiko. Apie maistą nelabai galiu spręsti, skanu buvo, ir tiek, bet patiko aplinka, įvairūs užkaborių variantai (ir mažai kompanijai, ir didesnei), jei mėgsti nuošalumą; o jei nori būt pastebimas, ir tokių stalų yra. Gali apžiūrėt įvairius kiniškus dirbinius, vaikams yra akvariumas ir paukščių (prie įėjimo). Patiko šiltai, bet mandagiai bendraujančios padavėjos ir jų suknelės smile.gif
Atsakyti
Man kinų virtuvė labai patinka Žvėryne, Vytauto gatvėj esančiam mediniam mėlynam nameliuky. Tikrai labai skaniai gamina ir kainos atsižvelgiant į porcijas nedidelės. Deja yra vienas 'bet' - aplinka.. Aš saviškį pirmą kartą ten vos ne vos įsitempiau doh.gif , bet užteko paragauti maisto bigsmile.gif Dažniausiai imame išsinešimui ir aplinkos problemos išspręstos thumbup.gif
Atsakyti
Man skaniausia "Rytuose", Naugarduko g., tik aptarnavimas ten šiaip sau, jautiesi kartais vos ne prašytoju... g.gif Bet maistas superinis, ir kainos nedidelės.
Kitas variantas - "Pekino antis" Algirdo g. 2, na ten tai tikrai galėčiau ir apsigyventi... biggrin.gif Labai skanu, patiko ir aplinka, ir aptarnavimas. Tiesa, kainos didesnės, bet su Laisvalaikio kortele yra nuolaida lyg ir 15%, tai tas pats gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2006 02 23, 22:46)
"RYTAI" - laaabai skanu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jau kokie trys metai, kaip valgom su vyru TIK RYTUOSE! Ten kainos nedideles ir labai skanu, ypac sriubos, ir butent Gyneju gatveje!
Per siuos metus daug kur kinieciu restoranuose buvom, bet niekas neprilygo RYTAMS! thumbup.gif
Apie Cili KInija isvis nekalbu- ji kaimukams skirta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2006 01 08, 21:58)
Ten ir man patiko. Apie maistą nelabai galiu spręsti, skanu buvo, ir tiek, bet patiko aplinka, įvairūs užkaborių variantai (ir mažai kompanijai, ir didesnei), jei mėgsti nuošalumą; o jei nori būt pastebimas, ir tokių stalų yra. Gali apžiūrėt įvairius kiniškus dirbinius, vaikams yra akvariumas ir paukščių (prie įėjimo). Patiko šiltai, bet mandagiai bendraujančios padavėjos ir jų suknelės smile.gif

prie CUP'o gal ir nieko, bet man su padaėjom taip nenusisekė smile.gif norėjom pasiaiškinti kuo vienas patiekalas skiriasi nuo kito ir išsirinkti, o apsimiegojęs, nuobodžiaujančio žvilgsnio vaikinukas keliais sausais žodžiais burbtelėjo maždaug "kepta", "taip" ir trypdamas iš nekantrumo priėmė užsakymą... schmoll.gif o visa kita neblogai smile.gif

Atsakyti