Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

QUOTE(krikstole @ 2006 11 03, 22:40)
gal kas ka zinote apie Dokeda? smile.gif

aš žinau, jei kas domina rašyk AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Eisiu darbintis į "Senukus" Mažeikiuose. Gal kas žinote kaip ten darbo sąlygos, nes dabar direktorius viską piešia gražiom spalvo, o dažniausiai kai pradedi dirbti viskas būna atvirkščiai.
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2006 11 06, 11:29)
Eisiu darbintis į "Senukus" Mažeikiuose. Gal kas žinote kaip ten darbo sąlygos, nes dabar direktorius viską piešia gražiom spalvo, o dažniausiai kai pradedi dirbti viskas būna atvirkščiai.

o butent kokios pareigos? nes turiu drauga, kuris irgi senukuose dirba tik kitame mieste, tai sunku gan, toks vyriskas darbas ir val ilgos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2006 11 03, 23:40)
gal kas ka zinote apie Dokeda? smile.gif

ir mane domina 4u.gif Cili, gal gali persiusti info i az ir man?

gal kas ka girdejote apie Eurokos? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 06 lapkričio 2006 - 16:28
QUOTE(La fraise @ 2006 11 06, 16:19)
o butent kokios pareigos? nes turiu drauga, kuris irgi senukuose dirba tik kitame mieste, tai sunku gan, toks vyriskas darbas ir val ilgos  unsure.gif

Pardavėja - konsultantė. Kiek žinau prie santecnikos ir statybinių medžiagų nereikės dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2006 11 06, 16:26)
gal kas ka girdejote apie Eurokos?  blush2.gif

Pavasarį pažįstama dalyvavo pokalbyje dėl vadybininkės darbo-pasiūlė 800 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrona @ 2006 11 07, 11:17)
Pavasarį pažįstama dalyvavo pokalbyje dėl vadybininkės darbo-pasiūlė 800  lotuliukas.gif

biggrin.gif tai nesistebiu, kodel pastoviai spausdinami ju skelbimai ieskantys vadybininku
Atsakyti
QUOTE(jolančiukas @ 2006 11 05, 09:11)
gal yra dirbančių ar ką nors žinančių apie DNB NORD LB?

Turiu keletą pažįstamų..

Atmosfera gera, pinigai maži...Geras algas moka tik vadovams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 11 07, 11:54)
Turiu keletą pažįstamų..

turiu drauge, ji dirba klientu aptarnavime, sake, kad kas keli menesiai algas pakelia...tai cia tik pletkai? ar ji pasigyre? ax.gif
Atsakyti
Kokios informacijos turite apie "garsu pasauli"?
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 11 07, 10:54)
Turiu keletą pažįstamų..

Na po pokalbio pirmo įspūdis geras, tik dėl atlyginimo nesikalbėjau dar. Eisiu kitą antradienį paskutiniam pokalbiui. Bėda ta, kad įsivaizduoju jog daug iš pradžių nemokės, o su mažu atlyginimu nenoriu dirbt. Nors sakė kad kels po naujų metų.
Sakė kad karjeros galimybės yra, nes augina vadovus iš savo komandos. Kaip galvojat- melavo ar ne g.gif nes man atrodo kartais karjerą pareguliuoja geri tetos ir dėdžiai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Giselle @ 2006 11 07, 12:24)
turiu drauge, ji dirba klientu aptarnavime, sake, kad kas keli menesiai algas pakelia...tai cia tik pletkai? ar ji pasigyre? ax.gif

gal gali paklausinėt konkrečiau bigsmile.gif
Atsakyti
jolanciuk, ka ir be klausineti smile.gif paklausus kaip sekasi, visada isgirsi-alga pakele biggrin.gif
Atsakyti