Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

as dirbau anksciau, tai uzsidirbt galimybe buvo , tikria per menesi iki 6000lt uzsidirbdavau( bet buvau atsakinga tik uz butus ir namus), o kas su sklypais ,zemem dirba tai gali uzsidirbt ir su keturiais nuliais:), bet dabar jau labai didele konkurenncija. O as meciau nes , ne mano charakteriui lyst pas mzmones ir ten ar galima jusu buta per agentura pardavinet ir t.t
Ir dar nepatikdavo, kad pagrindinis darbas sestad, sekmad arba vakarais kai zmones nedirba
Papildyta:
i KIRBY kaip tik priema visus ka nori, ten kitaip VALDO VERSLAS.
Nesamone, mane irgi kviete i pokalbi , bet net neuejau kai pasikalbejau su zmonemis ten dirbusiais. Zodizu turesi uzsidirbt pinigus sau ir jiems doh.gif Telefoniste, tai ten turi skambint zmonems ir tartis kad pas juos galetu atvaziyuot vadybininkai pristaztyt siurblius ir tt.
Man asmeniskai pasuktu tai as net nekalbeciau, tai manyciau is kokio 200zm vienas sutinka doh.gif
Papildyta:
4u.gif o gal man galit paaiskint "Ekspedicijos vadybininkas" tai uz ka jis atsakingas, ka daro ir t,t/
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2006 12 10, 18:10)
4u.gif o gal man galit paaiskint "Ekspedicijos vadybininkas" tai uz ka jis atsakingas, ka daro ir t,t/

Kiek suprantu tai atsakingas uz furu, tralu ir kt marsrutus, pervezimus ir t.t, na kaip logistika

O Ledi, ar tu dirbai pagal verslo liudijima?
Atsakyti
Sveiki,

gal galit kas nors is patirties papasakot apie "Sekunus"? Kokios ten darbo salygos? Kokios karjeros perspektyvos?
Atsakyti
jurlin kaip suprast? blush2.gif

o ka zinote apie "KETORA" arba kitaip "Pildyk pigiau"?
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2006 12 11, 19:27)
Sveiki,

gal galit kas nors is patirties papasakot apie "Sekunus"? Kokios ten darbo salygos? Kokios karjeros perspektyvos?

temos pradzioje daug ten apie juos. Perspektyvu nulis ir minus puse algos del kazkur dingusiu prekiu. sesute ten dirbo doh.gif, tai prisimena kaip kosmara, bet is bedos galima eiti lotuliukas.gif

Ledi, o kas neaisku? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kokiu atsiliepimu apie Sabelija (Kaunas) butu? ax.gif
Atsakyti
Apie Sabeliją mirksiukas.gif

QUOTE(yewoo @ 2006 05 03, 16:15)
mano drauges mama ten dirba  4u.gif  biggrin.gif
kiek girdejau, tai tik gerus atsiliepimus... geros valdiskos masinos, geri baliukai uzmiestyje prie ezeru..  thumbup.gif

QUOTE(Mega @ 2006 05 03, 20:23)
Mane irgi domina "Audimas" ax.gif
O Sabelija, tai kiek žinau gražiai tik šneka ir daug žada...

QUOTE(Noa @ 2006 05 03, 20:54)
doh.gif Pagal atsiliepimus - geriau nereikia biggrin.gif  Dirbo pas mus pora žmogelių iš jų - sakė, šūdmaliai smile.gif Nepatikrinta, bet tas jų šefas tikrai kažkoks prietranka... Tingiu rašyt, bet aaaiii... Gal geriau, negu labai blogai. Bet blogiau, negu vidutiniškai. Mat vidutiniškai aš pati turiu, o ten siūlė, bet nėjau būtent su tuo jų vadovu peršnekėjus. Man jau po pirmos valandos jo pezaliojimų galvą skaudėt pradeda, kur jau ten - su juo dirbt blink.gif Mūsų dabartinis šefas per valandą kalbos bent pasako tai, ką kitas per 5 minutes - o šitas tai dar nė neįpusėja laugh.gif

O požiūris į darbuotojus - neįspūdingas irgi. Nu iš serijos - dirbkit pagal patentą (nors akivaizdūs darbiniai santykiai), o mes jus melšim ir seksim visom įmanomom priemonėm, iki kol nuspręsim, kad mums jūsų nebereikia... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2006 12 10, 17:10)

tvarkai reikalus su muitinėm, derini maršrutus, palaikai ryšį su vairuotojais-fūristais. Priklausomai nuo vadovo, gali būti ir administracijos pareigų skirta smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
gal kas žinot ką nors apie UAB "BREVA" ?
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2006 11 06, 17:26)
ir mane domina  4u.gif  Cili, gal gali persiusti info  i az ir man?
gal kas ka girdejote apie Eurokos?  blush2.gif

Apie "Dokeda" dabar įmonė vadinasi "Infoneta"
Nieko gero pasakyti negaliu, jei galite bėkite kiek kojos neša nuo tokių sukčių. Atlyginimo nemoka, idarbina pusei etato o liepia dirbti po 12-14 valandų.
Ištikrųjų tai agentės darbas [vaikščioti po butus, namus, įmones ir siūlyti "TEO" paslaugas].
Žodžiu niekam nepatariu schmoll.gif
Atsakyti
gal kas ka girdejo apie administracini darba Feminabonoje Kaune?
Atsakyti
Ka ska zinote apie darba UAB "DHL Lietuva'. Domina Darba imones biure
Atsakyti