Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

Sveiki ir sveikos susiduriau pastarosiois dienomis su tokia tikrai zinoma kompanija Lindorff. Gal kas turit žinių apie atlyginimus, darbo salygas ir siaip viska kas su ja susije. Is anksto dekoju.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2007 02 15, 10:19)
Bite? Ragutis?a? smile.gif

Bitė - geriausias metų darbdavys tongue.gif
Ten neblogai, jeigu nori dirbti. Lyginant su panašiom įmonėm, ten tikrai gera.
Bet reik dirbt bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

gal turite kokios infomacijos apie imone Dankazas jie uzsiema valymo paslaugomis. keliausiu i pokalbi tai noreciau zinoti kas ten per vietele.
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2007 02 16, 14:36)
sveikutes 4u.gif

gal turite kokios infomacijos apie imone Dankazas jie uzsiema valymo paslaugomis. keliausiu i pokalbi tai noreciau zinoti kas ten per vietele.

kai grisi papasakok, labai idomu
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2007 02 16, 18:04)
kai grisi papasakok, labai idomu

tai as prasau jusu man papasakoti g.gif
Atsakyti
Gal ka zinote apie imone "Id"(ivaizdzio dirbtuve) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 17, 21:26)
Gal ka zinote apie imone "Id"(ivaizdzio dirbtuve) g.gif

taip zinom o kas butent domina ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2007 02 18, 10:21)
taip zinom o kas butent domina ?  smile.gif

Viskas,nes internete nieko neraso,nieks neaisku,kaip ten dyrbt,ka daryt,kaip kolektivas,alga,direktore,na viskas idomu,ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 18, 11:04)
Viskas,nes internete nieko neraso,nieks neaisku,kaip ten dyrbt,ka daryt,kaip kolektivas,alga,direktore,na viskas idomu,ar verta?

parasiau i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2007 02 16, 19:46)
tai as prasau jusu man papasakoti  g.gif

o i kokias pareigas pretenduoji - i vadoves?maciau dalyvauji vadoviu temoje g.gif .ar i administratores?
Atsakyti
Gal ką žinote apie Betoniką Kaune g.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2007 02 21, 11:27)
Gal ką žinote apie  Betoniką Kaune g.gif

liuks imone. priklauso skandinavu kazkokiam tinklui. buvau kazkada interviu kazkokiai tai pirkimu pozicijai. bet labai apsijuokiau blush2.gif visai nepasiruosus nuejau, taip ant durniaus. tai sudirbo taip, kad turbut geda butu kada reikalu turet. blush2.gif generalinis pasirode labai gudrus. beje, nzn i kokias pareigas pretenduoji, bet mane kalbino ir angliskai.
Atsakyti