Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

QUOTE(coris @ 2007 04 19, 10:52)
labas, gal jau dirbi Daily Service?Ar buvai pokalbyje?

ryt einu į pokalbį g.gif žiūrėsim, kaip ten bus
Atsakyti
O gal kas zinote apie Pfizer farmacijos kompanija?
Atsakyti
Sveiki,

gal kas zinot ka nors apie UAB "Centrako"??????????
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2007 04 21, 10:46)
Sveiki,

gal kas zinot ka nors apie UAB "Centrako"??????????

Iki šiol buvo normali firma. Tik pastaruoju metu labai darbuotojų ieškoti pradėjo. Vadinasi kažkas vyksta mastau.gif ...arba plečia veiklą (kas yra gerai), arba įmonės valdyme yra pasikeitimų (į gerąją arba blogąją pusę). Siūlyčiau tai išsiaiškinti.
O iki šiol, kas ten dirbo nesiskundė, bet per daug ir nesigyrė mirksiukas.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skeveldra: 21 balandžio 2007 - 19:27
QUOTE(Spragtukas @ 2007 04 16, 15:24)
Sveikutes, gal esate ka nors girdeje apie A-G group? kaip ten dirbti butu, idomu g.gif

Aš kažkada dalyvavau pokalbyje. Bet algas tai jie ne kažin kokias tuo metu siūlė (bent jau manęs netenkino). Įmonė man pasirodė normali, bet kaip ten viduje atmosfera, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2007 04 22, 13:46)
Aš kažkada dalyvavau pokalbyje. Bet algas tai jie ne kažin kokias tuo metu siūlė (bent jau manęs netenkino). Įmonė man pasirodė normali, bet kaip ten viduje atmosfera, nežinau.

Aciu, Audry drinks_cheers.gif as irgi dalyvavau pokalbyje ir vat manau, kad jie nepasirinko manes todel, kad perdaug uzsiprasiau g.gif net nesiderejo schmoll.gif ai nieko, vadinas tai buvo skirta ne man; bus tu firmu, bus tu darbu, ko cia "nusipigint", ania? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki.

Iskilo dar vienas svarbus klausimas. Kas dalyvavo MEDICINOS BIZNIO CENTRO organizuojamuose medicinos atstovo darbui atrankose? Ir kas cia per centras ar juo galima pasitiketi?
Atsakyti
gal kokios info turite apie TNS Gallup ? kuo uzsiima imone zinau man reikalinga vidine info turiu omeni algas, vadovus ir panasiai.

busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2007 04 21, 19:27)
Iki šiol buvo normali firma. Tik pastaruoju metu labai darbuotojų ieškoti pradėjo. Vadinasi kažkas vyksta mastau.gif ...arba plečia veiklą (kas yra gerai), arba įmonės valdyme yra pasikeitimų (į gerąją arba blogąją pusę). Siūlyčiau tai išsiaiškinti.
O iki šiol, kas ten dirbo nesiskundė, bet per daug ir nesigyrė  mirksiukas.gif
Sėkmės  4u.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
gal kokiu ziniu apie kosmelita? g.gif
Atsakyti
Gal kas nors ką nors gero ar blogo galit papasakot apie UAB "Kauno šaldytuvai" administraciją g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin* @ 2007 04 16, 07:24)
Pasidalinsiu ispudžiais apie Parex .Penktadieni buvau pasikalbėjome,oi tiesa čia Vilniuje darbas prie skyriuje prie stoties ,maloni vadybininke , banko valdytojas
pakalbejo,paklausinėjo na pirmas įspudis  tikrai viskas OK tik va darbas painomis
alga bandomajam virštūkst. po to apie du žadėjo .Darbas kurybinis ,
kasoje.Konkursas kaip sake 7 i vieta reikalingos 4 kasininkės.

Mano vyras prieš porą mėnesių ėjo te į pokalbį dėl Autoūkio vadovo pareigų. Tai siūlė algą 1500 lt schmoll.gif mano vyras užsiprašė 2000 lt, tai jie dar dvi savaites skambinėjo jam ir derėjosi biggrin.gif
Atsakyti