QUOTE(Noa @ 2007 03 11, 19:13)
...........davai apsimoki už savo maistą, + pusė komunalinių, +pusė vaiko išlaikymo + ...........................
Aš taip apsimokėdavau

ir ką ......................... užp...so ...... tai va ....nusprendžiau baigt viską .......... jau 2 metai gyvenu viena su vaiku ir esu laiminga . Aišku mūsų santykiuose buvo ir kitų niuansų, bet tai ir yra viena iš priežasčių, kad gyvenom kaip svetimi žmonės, jokio bendro biudžeto ........ bendras biudžetas buvo tik vaiko išlaikymui, o bare apsimokėdavom atskiromis sąskaitomis ... ne pačiame bare, o atsirokuodavau namie

Tiesa, aš tuo metu buvau vaiko auginimo atsotogose ir gaudavau mažesnes pajamas, va nuo to viskas ir prasidėjo, kaip sakant pradėjo skaičiuot kiekvieną mano kasnį, kaip tas kurmis iš "Coliukė"

Dabar kaip bandau prisimint, tai mano EX man nėra nupirkęs, net kojinių ............ šampūną naudojom irgi atskirai

Eina šikt .........
O žinote kaip atsirokuodavom

................ ogi jis ir aš rinkdavom čekius ir gale mėnesio atsisėsdavom ir skaičiuodavom

............. jei mano čekyje buvo 2 porcijos ledų .............sakydavo ............. žinai , Voveraitė 2 porcijų nevalgė.... viena yra tavo, tai va ir apsimokėk
Beja, kol dirbau prieš vaiko auginimo atostogas, šito bajerio nebuvo ....... Jei būčiau prieš santuoką šitokį dalyką žinojus