Įkraunama...
Įkraunama...

Brangioji išleiskime tavo alga kartu!

O kaip isvis tokia seima atostogauja? blink.gif Is kieno pinigu?Savaitgalius kaip leidzia?
Manau reiktu susimesti po dali pinigu, o jeigu jis atsisako, tai as pradeciau apmokestinti savo paslaugas: maisto gaminimas, tvarkymas, lyginimas... manau toli taip nenuvaziuosi, bet gal ateitu i prota?
Atsakyti
taip... situacija ne iš maloniųjų.
Kažkaip net sunku įsivaizduoti, kad taip gali būti. Žmona visus pinigus išleidžia šeimoms reikmėms, o vyras - tik sau blink.gif tai koks jis vyras, ką jam reiškia šeima? Nemanau, kad kompleksuotų, jog žmona uždirba keliais šimtais daugiau schmoll.gif

Dar taip pagalvojau, kad sunku bus atstatyti pusiausvyrą, jeigu iki šiol gyveno papratęs visą algą išleisti vien savo reikmėms g.gif
O tai ir vaikui nieko iš "savų" pinigų nenuperka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2007 03 11, 12:43)
Bandyk kalbėtis: geriausia jam atsipalaidavus, po kokios skanios vakarienės, žiūrint TV netyčia subtiliai užsimint  ax.gif 

Nu neblogo pasiruošimo pokalbiui reikia lotuliukas.gif
Pačios padarom iš vyru vaikus su tokiom nesąmonėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 11 kovo 2007 - 19:08
Tiesiog nustatyčiau, kokią sumą pinigų jis turi man duoti kas mėnesį, ir reikalaučiau, kad duotų smile.gif Ne mėnesio gale, beje, o tada, kai gauna. Tarkim, aš uždirbu 1500, vyras 1300, ania? Nu ir sakau vyrui - aš tau, plia, ne vergė, davai apsimoki už savo maistą, + pusė komunalinių, +pusė vaiko išlaikymo + pusė paskolos, itogo - 900 Lt man į delną arba į kortelę, kaip tau patogiau, o visa kita dėk kur nori. Vat ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 03 11, 19:13)
...........davai apsimoki už savo maistą, + pusė komunalinių, +pusė vaiko išlaikymo + ...........................

Aš taip apsimokėdavau lotuliukas.gif ir ką ......................... užp...so ...... tai va ....nusprendžiau baigt viską .......... jau 2 metai gyvenu viena su vaiku ir esu laiminga . Aišku mūsų santykiuose buvo ir kitų niuansų, bet tai ir yra viena iš priežasčių, kad gyvenom kaip svetimi žmonės, jokio bendro biudžeto ........ bendras biudžetas buvo tik vaiko išlaikymui, o bare apsimokėdavom atskiromis sąskaitomis ... ne pačiame bare, o atsirokuodavau namie lotuliukas.gif Tiesa, aš tuo metu buvau vaiko auginimo atsotogose ir gaudavau mažesnes pajamas, va nuo to viskas ir prasidėjo, kaip sakant pradėjo skaičiuot kiekvieną mano kasnį, kaip tas kurmis iš "Coliukė" lotuliukas.gif Dabar kaip bandau prisimint, tai mano EX man nėra nupirkęs, net kojinių ............ šampūną naudojom irgi atskirai lotuliukas.gif Eina šikt ......... lotuliukas.gif
O žinote kaip atsirokuodavom lotuliukas.gif ................ ogi jis ir aš rinkdavom čekius ir gale mėnesio atsisėsdavom ir skaičiuodavom blink.gif ............. jei mano čekyje buvo 2 porcijos ledų .............sakydavo ............. žinai , Voveraitė 2 porcijų nevalgė.... viena yra tavo, tai va ir apsimokėk blink.gif lotuliukas.gif
Beja, kol dirbau prieš vaiko auginimo atostogas, šito bajerio nebuvo ....... Jei būčiau prieš santuoką šitokį dalyką žinojus doh.gif
Atsakyti
na bet cia tai is viso absurdas! mesciau lauk as toki is namu kad nei zmona nei vaiku nei namais nesirupina o tik del saves gyvena
Atsakyti
žinot, aš tai apskritai negaliu suvokti tokių vyrų elgesio ir mąstymo doh.gif turiu šeimą, bet apmoku tik savo išlaidas blink.gif tipo jiems nereik niekuo prisidėti doh.gif
nu nonsensas ne kitaip unsure.gif
Atsakyti
Reikia sėsti ir kalbėtis ta tema. Tik tada, kai konstruktyviai viską išaiškinsi, jis GALBŪT susipras.
Gaila, bet kai kurie vyrai - nesusipratėliai schmoll.gif
Nu bet šiaip nesąmonė čia... blink.gif
Atsakyti
Pas mus vyras uždirba žymiai daugiau už mane, tai ir moka už viską jis pats, o mano pinigais visiškai nesidomi, leidžiu kaip noriu pati. Kartais parduotuvėje į vežimėlį kokių kremukų ar kosmetikos prisidedu, tai tik pasižiūri įdėmiai, bet niekada dėl to žodžio nėra pasakęs. Jei mano mašina sugenda, kartais sutaiso, bet dažniausia tik su meistru susitaria, o moku aš, bet jei pasinaudoja mano automobiliu, visada būtinai benzino įpils. Na, nepiktybiškas.
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2007 03 11, 20:27)
Aš taip apsimokėdavau  lotuliukas.gif  ir ką .........................  užp...so ...... tai va ....nusprendžiau baigt viską .......... jau 2 metai gyvenu viena su vaiku ir esu laiminga . Aišku mūsų santykiuose buvo ir kitų niuansų, bet tai ir yra viena iš priežasčių, kad gyvenom kaip svetimi žmonės, jokio bendro biudžeto ........ bendras biudžetas buvo tik vaiko išlaikymui, o bare apsimokėdavom atskiromis sąskaitomis ... ne pačiame bare, o atsirokuodavau namie  lotuliukas.gif  Tiesa, aš tuo metu buvau vaiko auginimo atsotogose ir gaudavau mažesnes pajamas, va nuo to viskas ir prasidėjo, kaip sakant pradėjo skaičiuot kiekvieną mano kasnį, kaip tas kurmis iš "Coliukė"  lotuliukas.gif  Dabar kaip bandau prisimint, tai mano EX man nėra nupirkęs, net kojinių ............ šampūną naudojom irgi atskirai  lotuliukas.gif  Eina šikt .........  lotuliukas.gif
O žinote kaip atsirokuodavom  lotuliukas.gif  ................ ogi jis ir aš rinkdavom čekius ir gale mėnesio atsisėsdavom ir skaičiuodavom  blink.gif  ............. jei mano čekyje buvo 2 porcijos ledų .............sakydavo ............. žinai , Voveraitė 2 porcijų nevalgė.... viena yra tavo, tai va ir apsimokėk blink.gif  lotuliukas.gif
Beja, kol dirbau prieš vaiko auginimo atostogas, šito bajerio nebuvo ....... Jei būčiau prieš santuoką šitokį dalyką žinojus  doh.gif

o va cia tai geras.......smile.gif ziauru smile.gif dziaugiuosi kad issiskyrei, jauciu net nepajautei ania?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2007 03 14, 12:45)
jauciu net nepajautei ania?smile.gif

Atsigavau biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu, kad apie bendrą šeimos biudžetą reikia kalbėtis.
Mūsų šeimoje daugiau uždirbu aš (šį mėnesį išėjo net dvigubai daugiau nei jis... smile.gif ), bet pinigai bendri: iš jo doktorantūros stipendijos gyvenam, o mano algą taupomės, tai santaupos gana greitai didėja, aišku, kai paimsim paskolą taip nebebus... unsure.gif
man net pikta būna, kai kartais jis juokais pasako, kad "yra tavo, ir yra mano pinigai" mad.gif
mano mama pinigus šeimoje tvarkydavo, tėtis visada jai algą atiduodavo, ir mūsų šeimoje finansus tvarkau aš, nors pinigai bendri yra smile.gif
Atsakyti