Įkraunama...
Įkraunama...

Brangioji išleiskime tavo alga kartu!

O as su tokiu vyriskiu jau 4 metus gyvenu. Neperauklejau, tai dabar tenka baigti visus rysius. Labai man nusibodo tempti viska ant savo kupros. Viena isgyvensiu ne ka prasciau nei su juo. schmoll.gif
Atsakyti
prisiskaiciau as cia visokiu geru dalykeliu smile.gif ir taip pat pradesiu viska apmokestint lotuliukas.gif
rimtai, zinokit ir mane jau uzkniso jau toks dalykas - kad as ji turiu islaikyti, o jo alga, tai masinai, ir taupymas naujai doh.gif nors realiai as su ta masina vaziuoja tik pora kartu per menesi doh.gif doh.gif doh.gif
kazkaip ansciau net negalvojau, kad taip gali buti, kad dar reikes galva sukti kaip pinigus dalintis ir pan, kad tai yra naturalu - jei du zmones bendrai gyvena, tai pas juos ten viskas bendrai - tame, tarpe ir biudzeta, o ne tik lova smile.gif

bet kai jis man pareiske, kad jis uz masinos remonta sumokejo, tai as dabar turiu uz visa kita moket, tai zinot vos neapsivoziau doh.gif

zodziu, pradesim situacijos korekcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valmar @ 2007 03 08, 18:10)
Sveikos,
Turiu tokia bėdą, uždirbam su vyru beveik po lygiai, (aš pora šimtų daugiau),
išleidžiu visa algą šeimos reikalams (paskola, mokesčiai, maistas, vaistai ir tt.)
Ir pinigelių gale menesio man nebelieka.
Vyras tuo metu gauna alga ir pinigelius išleidžia savo poreikiams (pramogos, automobilis ir tt.) Kai jam primenu, kad nebeturiu pinigeliu, jis atšauna, kad irgi nebeturi. Nebežinau, ką daryti? Buvau pavedusi visus mokėsčius mokėti jam, bet kaip buvo gėda darželyje kai aukletoja pasakė kad saskaita neapmokėta.
Mielosios gal gali ką patarti, nes nemežinau, atsibodo taip gyventi!

Ar nemanai, tamstela, kad pačiai metas būt pereit an tokios čystai bobiškos ir iš esmės todėl teisingos pozicijos: "Neturiu pinigų!" Jai diedas paklaus: "Kur padėjai savo pinigus?" Sakyk: "An pančiakų irgi brilijanatų išlaidžiau. Aš gi boba, man priklausa". I psio. Jai ans pradės maralizuoti, pasakyk, kad laidi SAVO, a ne jo. I jai anam per mažai lieka nuog mokesčių, lai aina i užsidirba. Kap visi pasaulio diedai.
Atsakyti
Nepritariu ir aš tokiems santykiams schmoll.gif , kažkokia nesamonė. Koks vyras jei yra moters išlaikomas... mazgotė doh.gif ir dar isnaudotojas unsure.gif
Atsakyti
valmar, pasidažyk lūpas, sijonuką tumpesnį užsitempk ir į trasą kito ieškoti... į klubą kokį... gali ir į tą kuriame nuosavas vyras su draugais laiką leidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaubas, kokiu tik mazgociu nebuna mega_shok.gif (negaliu tokio vyru pavadinti).
Atsakyti
Paskaičiau ir pagalvojau, koks MB geras... wub.gif (tpfu tpfu tpfu)
Atsakyti
Mano ir toks,kai mano pinigelius tai labai greit isleidziam,o jo yra "jo" schmoll.gif .visai neidomu,su mano pinigais tai maximoi vezimus kraunam,o su jo tai duok dieve kad vezima prisidesi.po to dar bamba,kad as islaidauju.nemoku taupyt.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 05 14, 14:22)
Ar nemanai, tamstela, kad pačiai metas būt pereit an tokios čystai bobiškos ir iš esmės todėl teisingos pozicijos: "Neturiu pinigų!" Jai diedas paklaus: "Kur padėjai savo pinigus?" Sakyk: "An pančiakų irgi brilijanatų išlaidžiau. Aš gi boba, man priklausa". I psio. Jai ans pradės maralizuoti, pasakyk, kad laidi SAVO, a ne jo. I jai anam per mažai lieka nuog mokesčių, lai aina i užsidirba. Kap visi pasaulio diedai.

Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 05 14, 14:22)

Viskas gal ir butu gerai, bet geda kai skolos pradeda kauptis.Kai geda draugams, aukletojoms darzelyje i akis ziureti ir tt.
Atsakyti
QUOTE(valmar @ 2007 10 15, 10:59)
Viskas gal ir butu gerai, bet geda kai skolos pradeda kauptis.Kai geda draugams, aukletojoms darzelyje i akis ziureti ir tt.

Surašyk visas išlaidas, ir pusę tos sumos tegul vyras gavęs algą perveda tau į sąskaitą. Tu viską apmokėsi laiku. Viskas teisinga? Tau liks daugiau? Ir gerai, tavo vyras ne tik kad neišlaiko šeimos, bet net ir pusės nesugeba duot.
Ką jis į tokį pasiūlymą atsakytų? Negi nesi to sakiusi?
Atsakyti
QUOTE(erdni20 @ 2007 03 11, 10:58)
na cia paini situacija as net nezinociau ka tokiu atveju daryti mes su vyru savo algas dedame bendrai ir leidziame kartu ax.gif

Man atrodo taip ir turi buti jei seima darni ir gyvena drauge,pinigai bendroje kruvoje kam reikia tas paiima ir leisti pinigus drauge o ne as sau tu sau-tada ir gyvenam atskirai tu sau as sau bigsmile.gif
Atsakyti