Įkraunama...
Įkraunama...

Brangioji išleiskime tavo alga kartu!

Nesuprantu tokiu vyru. blink.gif Maniskis pats uz viska sumoka, as jam i saskaita kas menesi pervedu tiek kiek galiu prisideti prie seimos biudzeto. Visa kita leidziu savo ir vaiko poreikiams. Didesnius pirkinius kartu planuojam. Manau, turi seimoje buti vienas atsakingas uz buiti (nesvarbu moteris ar vyras), bet ir kitam butina visom isgalem prisideti. O jei bendra saskaita islaidom tureti? Mes turim. Labai patogu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valmar @ 2007 03 08, 19:10)
Sveikos,
Turiu tokia bėdą, uždirbam su vyru beveik po lygiai, (aš pora šimtų daugiau),
išleidžiu visa algą šeimos reikalams (paskola, mokesčiai, maistas, vaistai ir tt.)
Ir pinigelių gale menesio man nebelieka.
Vyras tuo metu gauna alga ir pinigelius išleidžia savo poreikiams (pramogos, automobilis ir tt.) Kai jam primenu, kad nebeturiu pinigeliu, jis atšauna, kad irgi nebeturi. Nebežinau, ką daryti? Buvau pavedusi visus mokėsčius mokėti jam, bet kaip buvo gėda darželyje kai aukletoja pasakė kad saskaita neapmokėta.
Mielosios gal gali ką patarti, nes nemežinau, atsibodo taip gyventi!

Jis zino, kad jei jis ko nepadarys, viska sutvarkysit....ieskokit budu, kad jis neisisuktu nuo neatsakomybes...pradzioj zinoma gal pasikalbeti, bet jei ne...tai maziau pirkt valgio, dar kokiu gudrybiu sugalvot, kad butu ispaustas i kampa ir pradetu galvot...
Atsakyti
QUOTE(anzu @ 2007 10 20, 14:01)
Nesuprantu tokiu vyru. blink.gif Maniskis pats uz viska sumoka, as jam i saskaita kas menesi pervedu tiek kiek galiu prisideti prie seimos biudzeto. Visa kita leidziu savo ir vaiko poreikiams. Didesnius pirkinius kartu planuojam. Manau, turi seimoje buti vienas atsakingas uz buiti (nesvarbu moteris ar vyras), bet ir kitam butina visom isgalem prisideti. O jei bendra saskaita islaidom tureti? Mes turim. Labai patogu. smile.gif

Šitas protingiausias patarimas, visi kiti - "spaudimas į kampą" ir t.t. - labai neprofesionalūs ir vedantys tik į skyrybas.
Atsakyti
Pas mus situacija panasi, bet siek tiek skirtinga, nes vyras seimai pinigu negaili kai ju turi, bet siuo metu ju neturi, nes nedirba, todel visa nasta tampiu as ( paskolos, maistas, remontai ir pan.) Nedirba todel, kad yra tinginys. Priprates nedirbti, todel kad as visada gaudavau gera alga ir mokejau pasirupinti seimos biudzetu. Tai ko jam stengtis ? Isidarbina kur nors, kas nors nepatinka ir meta darba, sedi kuri laika man ant sprando, susiranda kita ir taip viskas is naujo. doh.gif Stai, dabar be darbo sedi kokius keturis men. Nors taip kartu pragyvenom apie 10 metu, man jau kantrybe truko ir padaviau ji separacijai. Pagrindine priezastis - nesirupinimas seima. jis savo kalte pripazino, teismas priteise jam alimentus, turta padalino, zodziu, kaip ir man palengvejo, bet... jis toliau sedi mano bute, neina niekur nuomotis, nes neturi pinigu, o neturi pinigu todel, kad dar nesurado darbo ir negavo algos... doh.gif susitariau su savo draugais, iesko jam intensyviai darbo uzsienyje, nes ziuriu, kad as jo kitaip neatsikratysiu... Vat taip mes gyvenam schmoll.gif
Atsakyti
man irgi porą metų taip buvo. Tai parnešdavo pinigų, tai ne. Už viską man tekdavo mokėti, apie antrą darbą pradėjau galvoti.
Jau mėnuo kai vyras turi normalų darbą, dirba nuo ryto iki išnaktų, stengiasi. Pagaliau nurimau. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 06 23, 20:30)
man irgi porą metų taip buvo. Tai parnešdavo pinigų, tai ne. Už viską man tekdavo mokėti, apie antrą darbą pradėjau galvoti.
Jau mėnuo kai vyras turi normalų darbą, dirba nuo ryto iki išnaktų, stengiasi. Pagaliau nurimau. blush-anim-cl.gif

Ar nemanot kad vyrui tik dirbant nuo ryto iki išnaktų moteris ilgainiui tampa juo visvien nepatenkinta. Manau reikia visko su saiku. Ir darbo ir atostogu, kartu kurnors pakeliauti ar pan. Dėmesio reikia viskam, ne tik darbui.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 06 23, 21:30)

Na manau tau tas normalumas greitai atsibos.Tuoj atsigavusi nuo seimos galvos ir islaikytojos vaidmenio paprasciausiai pasigesi vyro namie.Labai puikiai suprantu, kad jautiesi kaip ir akmeni nuo krutines nusiritusi, nes oagaliau atsakomybe dakijates, bet lazda turi du galus.Visur turi buti pusiausvyra.
Atsakyti
Pazistu seima su panasia situacija.Vyras savo alga dedavo i "kojine", sakydamas, kad taupo butui, o zmonos leisdavo pagrindinems reikmems.Kai susikaupe apvali sumele, vyras sugalvojo skirtis.Na ir ka-isisiskyre, ji su mergaite issinomuomavo buta.O vyras....taip-nusipirko buta, susirado kita zmona ir toliau sau gyveno.Kaip kokioj pasakoj.
As tai susimasciau rimtai, kai isgirdau, kad dar ir taip buna g.gif g.gif
Atsakyti
man apskrita jei jau seima- tai is vis viskas bendra - butas, masina, pinigai.. zinau tokia pora kurie gyvena kokius 10 metu kartu ir viens is kito 5lt skolinasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
MB tevo seimoje yra taip: vyras duoda pinigu komunaliniams ir maistui, likusius leidzia masinos remontui, degalams, na gal butui kazka pirkti o kitus i kojne taip sakant-taupo. lyg ir butu gerai mano akimis, bet moteriai-nifiga. skundziasi, kad nezino kiek uzdirba vyras, nori reguliuoti pinigu judejima jo pinigineje g.gif dar mane moko, kad sekciau savojo pajamas, leisti pirkti man daiktus(ka as pati galiu sau leisti, nereikia man paramos). kai pasakiau, kad nupirkau is savo pinigu skalbykle sako neapsileisk, paskui be nieko liksi doh.gif jei as galiu as perku ir pinigu neprasau, na simboliskai kokia simtine dameta, man to uztenka.
pas mus yra taip: jis moka paskola, kabeline, interneta, maista darbe, masinos remonta(jei brangiau prisidedu), perka degalus(paprastai su vienu sykiu didesni kieki). as apmoku komunalinius ir maisto, buities prekiu islaidas. iseina mazdaug islaidos po lygiai. del pinigu ne karto jokiu barniu neturejom, nebent kad turedama pinigu neperku rubu glebiais lotuliukas.gif o leidziu papuosalams, knygoms, siaip visokiems "nereikalingiems" dalykams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(111222333 @ 2008 06 27, 00:40)
Ar nemanot kad vyrui tik dirbant nuo ryto iki išnaktų moteris ilgainiui tampa juo visvien nepatenkinta. Manau reikia visko su saiku. Ir darbo ir atostogu, kartu kurnors pakeliauti ar pan. Dėmesio reikia viskam, ne tik darbui.

Taigi porą metų ilsėjosi. Tai dabar lai atidirba. Tda už savo uždirbtus galės pakeliauti, paatostogauti. Ar Jūs manote, kad žmona jam toms kelionėms turėtų uždirbti?
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2008 09 18, 22:00)
Taigi porą metų ilsėjosi. Tai dabar lai atidirba. Tda už savo uždirbtus galės pakeliauti, paatostogauti. Ar Jūs manote, kad žmona jam toms kelionėms turėtų uždirbti?

tikrai ne schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti