Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

QUOTE(bite maja @ 2007 06 20, 14:24)
tos kirmėlės šaldytuve tai pusė velnio blink.gif bet kai maniškis sudėjo naktinius sliekus į šaldytuvą mega_shok.gif , tai jau tada oi buvo kantrybė trūkus bash.gif .... jau tie naktiniai man tokie šlykštūs šlykštūs .... brrr...  tai dabar garaže laiko

ačiū dievui, naktinių nesu mačiusi, kolkas apsieina su paparastais lietuviškais iš dirvono iškastais smile.gif
Atsakyti
Taaip. Zuveles kartais ir zmona nukonkuruoja doh.gif , Bet planuoju isigyt fotika tai eisim kartu ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif Manasis žvejys lynų prigaudė-skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
O manasis karosų fantastiškai prirūkė krūvą biggrin.gif Nu negaliu atsivalgyt kaip super, jau dabar iš pat ryto galvoju, kaip čia vėl jų prisirijus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano MB irgi zvejys smile.gif
bet man tai nekliudo, nes ir mano tevas toks, tai as cia uzskaitau kaip normalu laisvalaikio leidimo buda, ir dziaugiuos, kad bent kazkur gali visiskai atsijungti ir pailset.
Tik tiek kad sumos aisku dideja proporcingai... doh.gif Ir nieku gyvu nepirkciau jam dovanu zvejybos i Norvegija ir pan., kaip cia kazkas siule, nes jis dar to neatrado, ir geriau neatranda! O tai cia prisiskaiciau apie visokius brangius zvejojimus su muselem tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
ech, seniai besilankiau cia tongue.gif

pridaviau sestadieni vyra Rusijos upiu globai i Kola, sian gavau statistini SMS'a kad jau prie pirmos upes keliauja mosuoti meskere.

Juokingiausia tai, kad prisizvejoja chebra iki ausu, o maitinasi kosemis biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 05 16, 19:50)
man diedas kartais sako -  džiaukis, kad aš nemuseliauju  lotuliukas.gif  minėjo jis kainas šito žvejybos porūšio blink.gif

biggrin.gif as mat filiosopiškai jau ziuriu i tai; meginu didziuoti kitomis museliautoju savybemis: tie kur jau sventai apsikrikstije tik musems, taigi baisingi zalieji - paleidineja zuvis, kurios neimamos, renkasi i reidus gaudyt brakonieriu, siaip susirenka, kaip bobutes su rateliais musiu paristi i dailiuju ranku bureli, ir siaip jokiu gyvu masalu nenaudoja estetai biggrin.gif
kai apie tai galvoju, ne taip ir baisu jo tos islaidos doh.gif kol seima badu nemirsta... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika: 16 liepos 2007 - 11:39
Gal kas galetu parekomenduoti kokia vietele zuvinga biggrin.gif netoli Vilniaus, galiu pasigirti, jau uzmaunu "dykunus" ant kablio, o vat slieku kol kad dar baidausi doh.gif zodziu, busimoji zveje lotuliukas.gif , neseniai su MB zvejyba atradom, tai nelabai zinom vietu, kad netoli Vilniaus butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 19 liepos 2007 - 13:48
Sveikutės, likimo seserėlės clap.gif
Žiūriu skyrelis apmiręs, bet nutariau vistiek prisijungti blush2.gif Mano vyras irgi užkietėjęs žvejys, taip pat jo tėvas, jo brolis ir dar mano tėtis doh.gif Tai kai nuvažiuojam pas jo tėvus aš tik su jo mama galiu pabendraut, nes tie kaip sugedusios plokštelės - žvejyba, žvejyba ir dar kartą žvejyba. wacko.gif Prieš žvejyba nieko neturiu, bet jau kartais ir mane užknisa doh.gif
QUOTE(Miestiete @ 2007 07 03, 09:03)
Sveikos,
Mano MB irgi zvejys smile.gif
bet man tai nekliudo, nes ir mano tevas toks, tai as cia uzskaitau kaip normalu laisvalaikio leidimo buda, ir dziaugiuos, kad bent kazkur gali visiskai atsijungti ir pailset.
Tik tiek kad sumos aisku dideja proporcingai... doh.gif  Ir nieku gyvu nepirkciau jam dovanu zvejybos i Norvegija ir pan., kaip cia kazkas siule, nes jis dar to neatrado, ir geriau neatranda! O tai cia prisiskaiciau apie visokius brangius zvejojimus su muselem tai  doh.gif

unsure.gif Hmm... Aš kaip tik galvojau vyrą gimtadienio proga (visgi jubiliejus bus tongue.gif ) į kokią kelionę žvejybinę išleist.. unsure.gif
Kažkaip aš visada galvoju, kad nieko blogo, kad ir kažkiek tų išlaidų žvejybai yra ir laiko nemažai suvalgo, kol žvejyba netampa priežastim išlekt su kompanija ir priliuobt (tų kurie taip žvejoja, žvejais nelaikau tongue.gif ) ar dėl žvejybos nebesiskaitoma su šeimos interesais.

Gal kas galit patart kokią žvejybinę kelionę (na ne žiauriai brangią) kaip pirmam kartui, nes kol kas tai maišo visaus vandenis, su retais išplaukimais į Kuršių marias ax.gif

QUOTE(gaika @ 2007 07 16, 11:38)
ech, seniai besilankiau cia tongue.gif
biggrin.gif as mat filiosopiškai jau ziuriu i tai; meginu didziuoti kitomis museliautoju savybemis: tie kur jau sventai apsikrikstije tik musems, taigi baisingi zalieji - paleidineja zuvis, kurios neimamos, renkasi i reidus gaudyt brakonieriu, siaip susirenka, kaip bobutes su rateliais musiu paristi i dailiuju ranku bureli, ir siaip jokiu gyvu masalu nenaudoja estetai biggrin.gif
kai apie tai galvoju, ne taip ir baisu jo tos islaidos doh.gif kol seima badu nemirsta... biggrin.gif

Maniškis vis laikas nuo laiko kalba, kad norėtų su museline pradėt, nes tai tipo jau "kitas lygis" lotuliukas.gif O sužinotų kad dar vyksta tokie reikalai kaip brakonierių gaudymas ir pan. tai ilgai nebesvarstytų ir mestųsi prie muselių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta @ 2007 11 25, 12:24)
unsure.gif  Hmm... Aš kaip tik galvojau vyrą gimtadienio proga (visgi jubiliejus bus  tongue.gif  ) į kokią kelionę žvejybinę išleist..  unsure.gif 

o apie kokią sumą kalbam? gali būt žvejyba į Norvegiją, į Švediją lydekų gaudyt.
gali padovanot menkių žvejybą Baltijos jūroj. kaip tik menkės prasideda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 04 11, 19:28)
šiaip aš niekada neįsivaizdavau, kad tiek bepročių susirenka ant ledo  blink.gif

user posted image

Nu Bitele, tu cia perlenkei.. Nors mes ir patys save "ligoniais" vadinam, bet konkrecios diagnozes nenurodom!
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 25, 15:50)
Nu Bitele, tu cia perlenkei.. Nors mes ir patys save "ligoniais" vadinam, bet konkrecios diagnozes nenurodom!

iš šono geriau matyt tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 25, 13:08)
o apie kokią sumą kalbam? gali būt žvejyba į Norvegiją,  į Švediją lydekų gaudyt.
gali padovanot menkių žvejybą Baltijos jūroj. kaip tik menkės prasideda  mirksiukas.gif

Na, galvojam apie 1000eur. blush2.gif Menkės Baltijoj netinka, nes jam su sūpavimu nekas tongue.gif Jam reik upių ar ežerų, na turbūt ir fiordai dar tiktų lotuliukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 11 25, 17:46)
iš šono geriau matyt  tongue.gif  lotuliukas.gif

Ale teisingai pastebėjote, TIE ligoniai savo negalios niekada nenori pripažint, o iš šono puikiai matosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta: 26 lapkričio 2007 - 08:32