Sveikutės, likimo seserėlės
Žiūriu skyrelis apmiręs, bet nutariau vistiek prisijungti

Mano vyras irgi užkietėjęs žvejys, taip pat jo tėvas, jo brolis ir dar mano tėtis

Tai kai nuvažiuojam pas jo tėvus aš tik su jo mama galiu pabendraut, nes tie kaip sugedusios plokštelės - žvejyba, žvejyba ir dar kartą žvejyba.

Prieš žvejyba nieko neturiu, bet jau kartais ir mane užknisa
QUOTE(Miestiete @ 2007 07 03, 09:03)
Sveikos,
Mano MB irgi zvejys
bet man tai nekliudo, nes ir mano tevas toks, tai as cia uzskaitau kaip normalu laisvalaikio leidimo buda, ir dziaugiuos, kad bent kazkur gali visiskai atsijungti ir pailset.
Tik tiek kad sumos aisku dideja proporcingai...

Ir nieku gyvu nepirkciau jam dovanu zvejybos i Norvegija ir pan., kaip cia kazkas siule, nes jis dar to neatrado, ir geriau neatranda! O tai cia prisiskaiciau apie visokius brangius zvejojimus su muselem tai

Hmm... Aš kaip tik galvojau vyrą gimtadienio proga (visgi jubiliejus bus

) į kokią kelionę žvejybinę išleist..
Kažkaip aš visada galvoju, kad nieko blogo, kad ir kažkiek tų išlaidų žvejybai yra ir laiko nemažai suvalgo, kol žvejyba netampa priežastim išlekt su kompanija ir priliuobt (tų kurie taip žvejoja, žvejais nelaikau

) ar dėl žvejybos nebesiskaitoma su šeimos interesais.
Gal kas galit patart kokią žvejybinę kelionę (na ne žiauriai brangią) kaip pirmam kartui, nes kol kas tai maišo visaus vandenis, su retais išplaukimais į Kuršių marias
QUOTE(gaika @ 2007 07 16, 11:38)
ech, seniai besilankiau cia

as mat filiosopiškai jau ziuriu i tai; meginu didziuoti kitomis museliautoju savybemis: tie kur jau sventai apsikrikstije tik musems, taigi baisingi zalieji - paleidineja zuvis, kurios neimamos, renkasi i reidus gaudyt brakonieriu, siaip susirenka, kaip bobutes su rateliais musiu paristi i dailiuju ranku bureli, ir siaip jokiu gyvu masalu nenaudoja estetai
kai apie tai galvoju, ne taip ir baisu jo tos islaidos

kol seima badu nemirsta...
Maniškis vis laikas nuo laiko kalba, kad norėtų su museline pradėt, nes tai tipo jau "kitas lygis"

O sužinotų kad dar vyksta tokie reikalai kaip brakonierių gaudymas ir pan. tai ilgai nebesvarstytų ir mestųsi prie muselių