QUOTE(bite maja @ 2007 05 21, 15:34)
aakutee, aš tai būč važiavus. dzin, kad 4 diedai. bet ten taip gražu. o dar į Lofotenų salas berods taviškiai išvažiavo, taip? hmmmm ....
mano diedas labai skaniai menkę daro. skaniausia yra su bulvių koše ir svogūnų-morkų padažu. galima apsivalgyt.
Būtų važiavus nors viena moteriškė, tikrai net negalvočiau, o dabar

, eik tu, jaučiu ten aukščiausios klasės šeimininkutė būčiau
Taip jie varys į Lofatenus birželio 11d., tikiu, kad ten labai fainai. Jau foto prisižiūrėjau kitoj temoj, tai net seilę varvinau
Jie pernai buvo kažkur kitur Norvegijoj, bet pataikę buvo per baltąsias naktis, ar kaip ten vadinasi, tai grįžo ir raudojo, kad tik savaitę ten buvo, tai dabar jau lekia 2 savaitėm, kad tipo atsižvejotų, bet taip tikrai nebus
O, dabar norėčiau menkės receptuko, jeigu negalima čia rašyti, tai jeigu netingėtum, tai man į AŽ
Papildyta:
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2007 05 21, 15:26)
kaži kur čia galima užsisakyt?
Vieni vyro draugai jau dabar Norvegijoj žvejoja, tai jie užsisakinėjo per kažkokią agentūrą. Dar būna žvejybiniuose žurnaluose, kad renka grupes ir veža ten žvejoti. Maniškiai viską susirado internetu, tai dar ten norvegai ir nuolaidas davė, tik nežinau kam ar laivui, ar namukui, ar ir laivui ir namukui, nu bet vienu žodžiu padori kaina jiems ten gavosi, jei bus įdomu, galėsiu parašyti vėliau kiek jiems atsieis šita kelionė