Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

QUOTE(aakutee @ 2007 05 30, 19:22)
Mano vyras su sūnum savaitgalį Nidoj prižvejojo tiek ešerių, kad kai pamačiau net silpna pasidarė. Vakar su sūnum išvalėm 54, iškepiau dvi keptuves, o suvalgė du ešeriukus doh.gif Nemėgstu žuvų doh.gif

o jaaazau...

nu, aš tai jau jų niekad nevalau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2007 05 31, 16:16)
nu, aš tai jau jų niekad nevalau  schmoll.gif

Pavydžiu aš tau mirksiukas.gif , man ne visada bet tenka doh.gif
Atsakyti
na, moteros, ko nutilot? kiba nieks nekimba? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 19, 12:10)
na, moteros, ko nutilot? kiba nieks nekimba?  mirksiukas.gif

Kur jau čia nekibs, neįmanoma iš ežero vyro ištraukt biggrin.gif
Savaitgalį nemažą ešerį pagavo, tai jau džiaugsmo MB buvo.... doh.gif thumbup.gif
tai iki kol sutems nuo ežero nesitraukė, azartas pagavo biggrin.gif
O aš prie ežero neištvėriau, tai grįžau namo ir braškiaut ėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 19 birželio 2007 - 11:56
maniškis jau trečia savaitė starkius tempia namo... užpraeitą šeštadienį net prie Daugpilio buvo nusitrenkęs doh.gif kai tą valtį nusipirko, tai visai iš proto išėjo su žvejyba blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 19, 13:09)
maniškis jau trečia savaitė starkius tempia namo... užpraeitą šeštadienį net prie Daugpilio buvo nusitrenkęs  doh.gif  kai tą valtį nusipirko, tai visai iš proto išėjo su žvejyba  blink.gif

ir maniškis nori valtį pirkti, bet bijau, kad tada visai ne tik namo negrįš bet ir į krantą biggrin.gif
Atsakyti
prieštarauk kategoriškai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano abudu sėdi Norvegijoj jau antra savaitė, ir sakė, kad dar neatsibodo žvejoti doh.gif Jau visai noriu, kad greičiau namo grįžtų, šiaip tai džiaugiausi, kaip išskrido, galvojau, nieko neveiksiu, tik gulėsiu sau bambą išvertus, bet praėjo savaitėlė ir pasiilgau valgyt daryti, pasikolioti dėl žuvų ir kasdieninės žvejybos doh.gif
Nu nieko, šeštadienį jau sulauksiu savo žvejų thumbup.gif
Atsakyti
Ar priimsit likimo draugę? doh.gif
maniškis irgi pasinešęs, o dabar dar lyg maža būtų Lietuvoj balų dar prasimanė mokamuose tvenkiniuose žvejot doh.gif
Atsakyti
Na maniškis irgi pasiėmė valtį ir išdūmė.
Kaune tai žinau kur dėt ešerius bigsmile.gif vienas diedukas ima už 1kg 3 Lt ir išrūkina, nereikia nei valyt, pats išsivalo, nu fantastika thumbup.gif . Prieš kokį mėnesiuką abu prigaudėm 8 kg ešeriukų - tai išrūkėm ir surijom, o kur tiek būt reikėję dėt - neįsisvaizduoju schmoll.gif blink.gif
Turiu šaldiklyje lydeką, svajoju, kad pasidaryt įdarytą, bet nemoku verysad.gif
Dar džiovinti žuvis galima - išdarinėti, pasūdyti ir ant kokio tinklelio balkone. Mhmmm nestuke.gif Prie alučio... Bet žuveliokai nedideli turi būt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2007 06 20, 10:53)
Ar priimsit likimo draugę?  doh.gif
maniškis irgi pasinešęs, o dabar dar lyg maža būtų Lietuvoj balų dar prasimanė mokamuose tvenkiniuose žvejot  doh.gif

prašom prašom į likimo draugių gretas biggrin.gif
maniškis dar į mokamus tvenkinius nevažinėja, tik žvejo bilietą nusipirko smile.gif
ir ko tik neprigalvoja.
Aną kart atsidarau šaldytuvą, o ten tos kirmėlės (lervos) plastmasinaim indelyje ant lentynėlės sau padėtos raitosi, knibžda, čiut nenugriuvau doh.gif Sakiau, kad gyvenime daugiau ten nedėtų, tegu kišenėj nešiojasi jei jam reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
tos kirmėlės šaldytuve tai pusė velnio blink.gif bet kai maniškis sudėjo naktinius sliekus į šaldytuvą mega_shok.gif , tai jau tada oi buvo kantrybė trūkus bash.gif .... jau tie naktiniai man tokie šlykštūs šlykštūs .... brrr... tai dabar garaže laiko
Atsakyti