Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Man nuojauta sako, kad bus berniukas, bet per daug stengiuosi saves nenuteikti. Per echoskopa gydyotja is pradziu sake:mergyte, paskui berniukas, paskui dar karta: greiciausiai berniukas, bet gal sako dar nespeliokim. Sake, kad 28 savaite jau pilnai bus susiformavusi lytis, tai tada jei matysis patvirtins kas gims. Seimoje pas mus visi spelioja kas bus...paziuresim ar pasitvirtins.
Del spalvos nemegimo..tai kazkaip ner jokio skirtumo: rozine ar zydra....tik ta nuojauta mano kazkokia keista...labai retai ji man pasitvirtina g.gif
Atsakyti
[FONT=Impact][COLOR=red]
Merginis, kaip pasake mano gydytojas, visos nuojautos gaigiasi gimdykloje: ka pagimdysit, ta ir mylesit.
O su pirmu nestumu tai man visi kalbejo kad bus berniuskas. Ir pilvo forma, ir is veido, ir t.t. As pati buvau isitikinusi. Pasirode tik mano vyras nuo pat pradziu tiksliai zinoji, ka sukure tongue.gif
Atsakyti
4u.gif ak tos nuojautos nestuke.gif is tikro pirmo vaikelio nejauciau kas bus,per mazai pzinojau save viduje,bet laukiantis antro jauciau jog bus berniukas.kai zvalgemes po parduotuves,lbai norejosi mergaitisku dalykeliu,bet rankos nekilo ju vartyti,vis i berniukiskus inikdavau,po exoskopijos taip ir pasake ax.gif berniukas......dabar laukiuosi ir nuo pirmu dienu visiems burzgiu jog bus mergaite 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir vakar suszinau jog tikrai mergaite!!!!!ka gi mamaytes tai stebukliukas kuri mest turim ir galima tuo pasigyrti nestuke.gif sekmes visoms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
su dviem pirmaisiais zhinojau, kad bus berniukai. echoskopuotuju prashiau nesakyti, visiems i klausima "kas" atsakydavau - kas bus, tas gerai, svarbu sveikas. bet ne akimirkos neabejojau - berniukas smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
shi trechia neshtuma jauchiau mergaite... wub.gif bet nebesuzhinosiu, kas buvo...
Atsakyti
Kai laukiausi pirmą kartą iš pat pradžių jaučiau kad bus mergaitė biggrin.gif visi man sakė nenusiteik taip, bet aš žinojau kad bus mergaitė thumbup.gif ir neapsigavau...

o dabar nieko nejaučiu schmoll.gif jokios nuojautos neatsiranda g.gif
Atsakyti
Su pirmu jaučiau , kad berniukas bus.Net neįsivaizdavau savęs auginant mergaitę.Taip ir buvo - gimė sūnus.Dabar - na tiesiog garantuoju - auginu pilvelyje mergaitę, jau noriu dukters ir įsivaizduoju save su vyru , sūnum ir mergaičiuke.
Kas bus - žiūrėsim, jei gims sūnus, bus draugas mano vyrukams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azali: 23 liepos 2005 - 00:46
o man lelius pats pranešė apie savo lytį ax.gif kai tik pajutau judesius,tai vis klausinėjau "na kas gi tu esi ar dukrytė ar sūnytis?" ir prašydavau,kad duotų ženklą blush2.gif tai,žinokit, n kartų spirdavo kai klausdavau ar dukrytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJ_Lt @ 2005 04 22, 15:12)
[FONT=Impact][COLOR=red]
Merginis, kaip pasake mano gydytojas, visos nuojautos gaigiasi gimdykloje: ka pagimdysit, ta ir mylesit.
O su pirmu nestumu tai man visi kalbejo kad bus berniuskas. Ir pilvo forma, ir is veido, ir t.t. As pati buvau isitikinusi. Pasirode tik mano vyras nuo pat pradziu tiksliai zinoji, ka sukure tongue.gif

beje,man irgi visi sakydavo,kad pagal pilvą ir pagal tai,kad gražiai atrodau, bus berniukas.Tik su vyrų abu kažkaip jautėm,kad bus mergaitė ax.gif
Atsakyti
o aš neturiu jokios nuojautos, jokios absoliučiai. Kia amnęs paklausia, sakau, kad arba tą arba tą, nes nežinau... blink.gif g.gif net sapnuose mano leliukas neturi lyties. Kai darė echoskopiją, nesirodė, kas toks. Gal jaučia mano norą lytį sužinoti tik po 2.gif gimimo? Vyras sapnavao, kad turim berniuką, aš sapnavau mergiatę. Viena draugė irgi, kad turiu mergiatę, kita, kad turiu berniuką.. Nors štai mano mama sako, kad bus mergaitė. Net kai kas nors pasako jis ant leliuko, mama pataiso "sakykit ji, ten mergaitė".... Mano mama teisingai nuspėjo ir mane su broliu ir visų savo draugių vaikus.. g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
O as turiu nuojauta, kad pas mus gims brniukas, nors labai noreciu mergaites, nors is tiesu laukiu bet ko, kad tik sveikas gimtu.Ir drabuzelius kazko tai melynus tik ziuriu.
Atsakyti
as ir be nuojautu 4u.gif nu net neisivaizduoju ir net nezianu, ko labaiu noreciau g.gif doh.gif
vyras tai isitikines, kad bus mergaite doh.gif tongue.gif , dar va viena drauge irgi pareiske, akd turesim mergaite tongue.gif nes tipo dar nieko nesimato, o ir ji panasiai storejo ax.gif na, ziuresim ziuresim 4u.gif gal echo poryt parodys doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, as labai noriu mergaites (nors nenusivilsiu, jei bus berniukas), pagal ta testa ir pagal "zmones sako" mirksiukas.gif turi buti mergaite. o nuojauta mano tyli.... biggrin.gif
Atsakyti