Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

As tai manyciau, kad visgi nereiketu nei nuojauta nei gydytojais pasikliauti. nevadinau savo angeliuko nei JI nei JIS, juk ka gali zinoti ka nesioji savo pilvuke wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš manau reikia neutraliai kreiptis į savo mažylį pilvelyje. 4u.gif blush2.gif Juk svarbiausia, kad jis gimtų sveikas, o kas bus, mergaitė ar berniukas, telieka siurprizas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mammamia @ 2005 02 07, 23:27)
Jau nuo trecio menesio visi aplinkiniai vienareiksmiskai pranasavo sunu. O as ir pati labiau tikejau, jog sunelis realesnis.. nors skirtumo nebutu jokio, pirmagimis. 20-ta savaite echoskopas padovanojo nuotraukyte, va nuo tos dienos atsirado gan tvirtas ramus jausmas, jog bus berniokas smile.gif Ir priemeja, likus gal 5-iom savaitem iki gimdymo klause ar zinom ko laukiames, mat pagal sirdutes plakima ji pritare, jog panasiau i suneli. Nesiblaskiau, nesureiksminau, bet giliai savyje tikrai zinojau. Ir neapsirikau.
Dabar vel laukiames, dar ankstoka prognozuoti, bet sakiau ir nesistengsiu. Tiesiog labai laukiam vaikiuko smile.gif

Pagal sirdies duzius lyti nustate.. ?? g.gif nu nzn.... blink.gif
Atsakyti
as is karto zinojau kad bus berniukas. Nors iki 6 menesio visi daktarai sake"mergaite" jau baigiau tuo patiketi,bet mamo mama kai jai echoskope rode "mergaite" vistiek sake"ne ne ne, vistiek bus berniukas" ir bac-pimpaliukas pasirode thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplauke: 12 vasario 2005 - 19:13
as jokios nuojautos neturejau be galo norejau vaikiuko nesvarbu buvo lytis kad tik sveikas...
taciau sirdies tolimiausiam kamputy norejosi mergytes (zinot, vaikyste kad prisimintu suknytes, kasytes...) mirksiukas.gif
Dabar jau turiu savo princese...
Atsakyti
Taaaaip,tik kaip atskirti nora nuo nuojautos g.gif
Atsakyti
kazkodeltais ta nuojauta mane apgavo. kai tik suzinojau,kad laukiausi jauciau,kad bus berniukas ir kazkodeltais visiems taip atrode, bet velaiu suzinojau,kad turesiu dukryte...
tai vat, kad ne visada ta nuojauta pasiteisina.
bet svarbiausia, kad lialiukas sveikas butu, o kas tai jokio skirtumo, gi mylesi vistiek taip pat.
wub.gif
Atsakyti
Sunku pasakyt kur noras, kur nuojauta, o kur ikalbejimas tongue.gif As buvau labiau linkus tureti mergyte, visi aplinkiniai is visokiu "pozymiu" atseit bure irgi mergyte, galiausiai beveik itikejom ir jau rodes kad turesim mergaiciuke. Tai gerai kad gydytoja 36 sav. padare gala visiem svaiciojimam parodzius per echo mum aiskiu aiskiausia pimpaliuka biggrin.gif Ir nors "nuojauta" nepasitvirtino negaliu atsidziaugt kad turiu SVEIKA VAIKA. wub.gif wub.gif
Atsakyti
mum per anksti apie lyti spresti. bet siaip labai juokinga - jei galvoju apie drabuziukus, vardus ir siaip (sapnuoju)- tai berniukas labiau i galva lenda, bet pacia labai traukia ruzava spalva - na lupdaziai, nagdaziai,drabuziai sau. Ir pagal ta nurodyta kalendoriu lyg ir berniukstis bus, bet kaip cia su ta ruzava spalva? ar tikimybe, kad as anuku jau neturesiu wub.gif blink.gif tfu tfu tu
Atsakyti
Na, man dar mano stebuklelio reikia sulaukti, bet echoskopas jau 2 kartus parode, kad as nesioju mergaiciuke...
Visa laika laukiau mergaiciukes... Ir net kai su teveliu ta stebukleli gaminom, man is galvos neiskrito, kad turetu "pasigaminti" mergaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2005 01 12, 12:44)
mergaites,va cia adresiukas,tu visu pasiskaiciavimu,dabar kiekviena galesit susiplanuoti 2.gif lyti.siaip ne taip radau.
http://www.ill.ru/cg...m.malefemale.pl

ka ash ta tema galiu pasakyti g.gif ash sapnavau mergyte, vyro mama - berniuka, o vyras sapne mergaitishku vardu savo vaika kviete...
exoskopu kai zhiurejom, gydytojas pasveikino su mergyte - man priesh akis sumirgejo kaspinukai, raukinukai, ir staiga ekrane tarp kojychiu kazhkas sushmezhavo blink.gif - gydytojas atsisake ka nors tvirtinti, nes tai galejo buti ir virkshtele tongue.gif
dievinu melyna spalva, o priesh kelias dienas neatsilaikiau, ir nupirkau dievishko grozhio ruzhava suknyte blush2.gif
dede, pamates mano pilvuzika, sushuko berniukas!, o drauge mato jame mergaite!
doh.gif
jau apsidzhiaugiau radusi linka...
g.gif ir pagal ji 50%/50%...
bet tikrai zhinau, ir nuojauta manes neapgauna - kad turesiu SVEIKA, GRAZHU, LINKSMA VAIKA, ir lytis nisai man NESVARBU (vyras netgi dzhiaugiasi tuom, nes bijo, kad tada visus pinigus uzh rubelius kasoje palikchiau doh.gif blush2.gif ) ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man tai nuojauta sako kad pas mane mergyte ir mano wyrui taip pat na o kaip bus tai bus matyt kai gims nestuke.gif bet nenusiminsiu jai bus berniukas wisiskai jokio skirtumo 4u.gif todel nesuku sau galwos del lyties 4u.gif
Atsakyti