Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Aš galvojau, kad bus berniukas blink.gif Taigi, nuojauta nepasitvirtino. 2 dienos prieš gimdymą sužinojau, kad mergaitė. Tai vyras turėjo priprasti prie to ax.gif Ir buvau nusipirkusi melsvą kostiumėlį ir melsvą striukytę parsivežimui namo tongue.gif O šiaip tai geriau be nuojautų 4u.gif Svarbiausia, kad tik sveikas būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
pagal visus bobuciu prietarus laukiausi mergaites ir nuojautaq sake mergaite o dabar auginu nuostabu berniuka:) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2005 07 25, 18:47)
pagal visus bobuciu prietarus laukiausi mergaites ir nuojautaq sake mergaite o dabar auginu nuostabu berniuka:) biggrin.gif

nu aš pagal visus prietarus laukiau berniuko.......Tai auginu superinę mergaitę. 4u.gif
Atsakyti
Nuo 5-o mėn. pradėjau kažkaip jausti, kad bus berniukas. Nemoku žodžiais nupasakoti kaip ta nuojauta atsiranda, bet vieną dieną tarsi kažkas nukrenta iš dangaus ir žinai: bus sūnus wub.gif Net neįsivaizdavau, kad gali būti kitaip ax.gif

Niekam nesakiau, bet pamažu pirkinėjausi melsvus daiktelius ir niekas neįtarė, net mama biggrin.gif Tik kai prieš pat gimdymą prasitariau, kad "žinau" kas gims, mama pradėjo "dėlioti" viską mintyse, ką, kur ir kaip pirkome, nuo tada jau ir ji žinojo biggrin.gif . Tiesa, dėl visa ko nusipirkau vieną rausvą komplektėlį ir kai po to vis tiek kartais juo aprengdavau sūnų, vyras labai juokdavosi ir sakydavo: "Čia tavo rausvoji svajonė biggrin.gif "

Beje, kai nėštumas ėjo į pabaigą, du gydytojai irgi mano nuojautą patvirtino 100 proc.

Iš tikrųjų, jokio skirtumo, nujausi teisingai ar apsiriksi, kai gimsta vaikas, pasidaro visiškai tas pats, mergaitė ar berniukas wub.gif . Tiesiog jis - tavo vaikas, svarbiausia, kad jam viskas būtų gerai wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as visa laika galvojau, kad bus berniukas, nes esam jauni teveliai, visokie fiziologiniai dalykai ir gi budingi besilaukinaciom berniuko, o va pasirodo bus mergaite thumbup.gif , taip kad nuojauta visiskai negalima pasityiketi doh.gif
Atsakyti
Sekančią dieną po pastojimo blush2.gif (tada dar net neįtariau) važiavau traukiniu, ir priešais mane sėdėjo tokia vyriška, stambių kaulų mergina... Ir galvoje nei iš šio, nei iš to visą kelią įkyriai sukosi mintis: negi mano dukra tokia bus? blink.gif Bet ir gavosi - gymis panašus, o dabar prieš brendimą kaip pastambėjo, tai nori nenori tą mergą prisimenu doh.gif
Atsakyti
mano nuojauta nepasitvirtino, sapnuodavau tik mergaite visokie prietarai rode mergaite, o gime bernuzelis wub.gif
Atsakyti
Aš savo pojūčių nuojauta nepavadinčiau- žinojau ir tiek , kad bus berniukas, kelis mėnesius vardą buvau sugalvojusi, aplinkinius pripratinusi, tik vyras nedrąsiai prasitardavo, kad gal dukrytė...Taip ir atsitiko, auginame dukrą kaip liepą, nebeįsivaizduoju, kaip jos vietoj galėtų būti sūnus.Nuo pat gimimo dienos nei trupučio nesigailėjau.Dabar vėl norėčiau sūnaus, bet beprotiškai būčiau patenkinta, sužinojusi, jog gimtų dukra, aš nesilaukiu, bet viliuosi, kad dar bus...Sunku supaisyti tas mamas... blush2.gif
Atsakyti
nu nzn is kur jus ta nuojauta turit, man ne pradzioj nestumo jos nebuvo, ne dabar ner.. jauciu, kad ir neatsiras hah.gif
Atsakyti
Kai laukiausi, iš karto visiems aiškinau, kad bus berniukas, dar gydytojai nematė, aš jiems sakiau, kad žinau... Net neįsivaizduoju, iš kur, vyras juokėsi ir netikėjo, o po to buvo įtikintas ax.gif
Atsakyti
Kai sužinojau, kad laukiuos, jaučiau kad gims mergaitė, bet niekam nesakiau, o ir skirtumo jokio nebuvo (svarbiausia sveikas vaikelis gimtų). Echoskopuojant neklausėm kas, tik per paskutinį echoskopą likus mėnesiui iki gimdymo gydytoja pasakė kad mato mergaitę. Tada tas nuojauta dar labiau sustiprėjo, bet šiokia tokia abejonė buvo g.gif Tačiau neklydau, gimė gražuolė mergaitė wub.gif
Atsakyti
Aš nuojautos irgi neturiu, gal tiesiog dar anksti ką nors nujausti.
Vyras tai labai nori mergaitės, net vardą jau yra sugalvojęs.
Mama galvoja, kad bus berniukas, net sapnavo.
Na o man pačiai tas pats, kas gims, svarbu, kad sveikutis būtų. Tik neseniai sapnavau mielą berniuką, bet ne kūdikėlį, o tokį jau paaugusį, maždaug 5 metukų. Tai jis priiėjo prie manęs ir taip stipriai pabučiavo, lyg aš būčiau jo mama. Nu toks keistas sapnas, bet aš jo nesureikšminu smile.gif
Atsakyti