Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Va va,su tuo valgymu taip ir yra biggrin.gif .Kai laukiaus aš,laukėsi ir mano vyro sesuo,tai vakarais ji prie teliko atsinešdava medaus šaukštą,o aš raugintų kopūstų ir lašinių biggrin.gif .Taip ir gimė:man sūnus,o jei dukrytė wub.gif .Ir nors aš visą savo gyvenimą norėjau sesers,paskui jau svajodavau apie dukrytę,bet kai pastojau,nei minutei nepagalvojau,kad bus dukra schmoll.gif .Pirkau tik berniukiškus drabužius,net atsarginio mergaitei nebuvau nusipirkus blush2.gif ,ir jokie mergaitiški vardai į galvą nelindo schmoll.gif .O dabar tai jau labai norėčiau dukrytės...
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2005 11 20, 21:50)
Jaučiu, kad bus berniukas. bet jis vis nenori parodyti savo lyties. Tikiuosi sekantį vizitą jau žinosiu  biggrin.gif

To tau ir linkiu! Taciau kartais gydytojai klysta, nepasitikek 100%. Mano draugei gydytoja net 4 kartus sake, kad bus mergyte, o pagimde ji suneli. stai kaip buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deila @ 2005 11 21, 17:31)
labas visoms smile.gif o as tai visalaik kazkaip zinojau, kad bus mergaite. nors vyras tvirtina, kad berniukas, bet kazkaip ir parduotuvese mane vis prie ruzavu spalvu traukia. iki gimdymo termino tik pora savaiciu, tai vat ir suzinosim katras buvom teisus. nes kazkaip ir vardus vis mergaitiskus galvoju, nesigalvoja man berniukiski ir viskas. nors kai sviete, tai irgi sake, kad greiciausiai mergaite bus. o ir mano pilvukas nera didelis, todel akusere sake, kad nedideli pypli turesim smile.gif nors gal ir gerai, nes as pati nesu didele, tai nebus taip sunku gimdyti (tikiuosi) smile.gif

Man irgi taip atrodė, net kai pagimdžiau, buvau šventai įsitikinus, kad dukrytė. Bet... Gimė sūnelis smile.gif Ir didžiausia problema buvo su vardu, nes berniukiškų visiškai negalvojom. Taigi mano nuojauta (ir tuo pačiu, senelių, prosenelių, tetų,draugų ir kaimynų) nepasitvirtino sad.gif
Atsakyti
Visada jauciau, kad turesiu mergyte!!Taigi gime Midute smile.gif Jauciu, kad ir antra bus tikrai mergyte smile.gif Labai noriu mergytes
Atsakyti
kai laukiausi visi aplinkui sake kad bus berniukas (grazi oda, valgiau bulvinius patiekalus, seip gerai jauciausi, pilvo forma kazkokia tipo budinga berniukams ir pan.)... ir as pati galvojau kad turesim berniuka... mamos, besilaukdamos mergyciu isivaizduoja kaip segs dukrytems sagucius, pins kasas, o as isivaizduodavau kaip uzmausiu bliuzona su kapisonu, uzdesiu dzinsus ir bus tipo "krutas bichas" wink.gif

ir susilaukem sunelio - labai dziaugiuosi wink.gif
Atsakyti
o man atrodo kad mergyte bus.. nu kazkaip jauciu nuo pat pradziu, bijau prisigalvot kad paskui nebut nuoskaudso, bet lygiai taip pat i r beniuka mylesim nestuke.gif ir vardelius abiem renkam - nei vieno neskriaudziam.
bet vistiek i usa sypsaus ir pilva "pupa" vadinu.
Atsakyti
beje kiek sapnuodavau irgi budavo mergyte, tik vardas ne tas g.gif
Atsakyti
Kai as buvau nescia, man visi sake,kad bus berniukas (pagal visus pozymius). O as jokios nuojautos neturejau. As tik dziaugiausi, kad po sirdimi nesioju gyvybe. Ir man is tiesu buvo tas patas kokia lytis. kuo daugiau augo pilvas, tuo labiau man visi sake,kad bus berniukas. As ir mano vyras kelis kartus sapnavome, kad gims berniukas. Taip ir itikejau likus pries gimdyma menesiui. O kaip pagimdziau ir pasake,kad mergaite, tai labai nustebau.Dabar dziaugiuosi, kad turiu tokia sveika, grazia ir protinga mergaite.
Atsakyti
as labai norejau mergytes,bet dabar nuo pat pirmu dienu jauciu,kad bus berniukas.Tiesiog nuojauta ir suvokimas tokis biggrin.gif
Atsakyti
Su pirmu nebuvo jokios nuojautos. Gimė sūnus. biggrin.gif
Antrą kartą kai pastojau jau nuo pat pirmos dienos žinojau kad bus mergytė. Taip ir buvo. thumbup.gif Galbūt todėl, kad visi be proto jos norėjo, net sūnus tik apie sesę ir tekalbėjo g.gif
Dabar gi manau, kad bus berniukas g.gif ....Pažiūrėsim lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad bus bernas thumbup.gif
Nu pamatysim, ar pasitvirtins.
Atsakyti
Man sirdele kuzda kas mergyte rolleyes.gif tik per echoskopija beveik 16 sav. nieko nemate, tikiuosi, kad iki gimdymo pamatys ax.gif
Ziuresiu, ar nuojauta pasitvirtins wub.gif
Atsakyti