Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Man kiek echo žiūrėjo tai sakė kad mergytė tongue.gif
Jos labao labai tėvelis nori tongue.gif
aš kažkaip irgi jaučiu kad mergytė bus, nors paskutiniu metu pasilieku 2 procentus ir berniukui ax.gif
Kas gims tą ir mylėsime tongue.gif
Atsakyti
As nuo tos savaites kai suzinojau kad laukiuos(5sav) tiesiog zinojau kad bus berniukas ir visi kazkaip sakydavo ir i pilvuka kreipesi kaip i berniuka , tik mama vis subardavo kad taip negalima , bet va buvau pries kelias dienas genetikos centre ir pamate pimpaliuka smile.gif ai nors sapnavau 3 kart mergyte...
Atsakyti
Aš norėjau mergytės,o vyras berniuko,bet viduje jaučiau kad bus berniukas,net patalėlius pirkau žydrus biggrin.gif Bet dar kartais save apgaudinėjau,kad gal mergaitė.O susapnavus buvau nei berniuką nei mergaitę,o mažą kūdikėlį su vyro veidu biggrin.gif Gimė berniukas ir labai panašus į vyrą lotuliukas.gif
Atsakyti
Man pasitvirtino thumbup.gif Aš labai labai norėjau mergytės, ir visą laikai tiesiog neabejojau, kad būtent ją nešioju. Bet va ekoskopas rodė ką kita. Buvau nusivylusi, ir pratinausi prie minties, kad vistik gims berniukas. Bet pasirodo, kad ekoskopas melavo, o va nuojauta ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuojauta pasitvirtino 4u.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia didelis noras ar nuojauta g.gif , bet visa laika svajodavau kad pirmo vaiko noreciau dukrytes (o antro aisku berniuko tongue.gif ) taigi kai buvau 15 su puse sav. genetikos centre pasake kad panasu i dukryte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , bet neuzgarantavo, o as sakau as zinau kad mergyte flirt.gif , na kita sav. eisiu echoskopuotis, tai gal patvirtins, o kai gims tai istikrujupamatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
mano nuojauta ir sapnai pasitvirtino. Echoskopas kelis kartus rode mergyte. as jos norejau labai labai, bet sapnavau tris kartus, kad turiu suneli, labai grazu ir miela...ir ka jus manot? Gime didelis, grazus berniukas wub.gif Dabar net neisivaizduoju, kad galetu buti kitaip, toks jis mielas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2005 12 01, 11:42)
Su pirmu nebuvo jokios nuojautos. Gimė sūnus. biggrin.gif
Antrą kartą kai pastojau jau nuo pat pirmos dienos žinojau kad bus mergytė. Taip ir buvo.  thumbup.gif Galbūt todėl, kad visi be proto jos norėjo, net sūnus tik apie sesę ir tekalbėjo g.gif

Na, maniskis irgi tik apie sesute kalba biggrin.gif jauciu, kad pilvuke gyvena mergyte. nors kartais pagalvoju, kad noriu mergytes, gal todel ir manau, kad bus mergyte... blush2.gif nors svarbiausia, aisku, sveikas vaikas, bet smagu butu namuose padejeja tureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Birgitte @ 2006 01 08, 16:31)
mano nuojauta ir sapnai pasitvirtino. Echoskopas kelis kartus rode mergyte. as jos norejau labai labai, bet sapnavau tris kartus, kad turiu suneli, labai grazu ir miela...ir ka jus manot? Gime didelis, grazus berniukas wub.gif Dabar net neisivaizduoju, kad galetu buti kitaip, toks jis mielas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu va, ir echoskopai kartais meluoja... ar echoskopuotojai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 08, 22:01)
Nu va, ir echoskopai kartais meluoja... ar echoskopuotojai?  rolleyes.gif

Man "matė" ekoskopu berniuką. Bet sakė, kad tai gali būti ir virkštelės mazgas. Na taip ir buvo mirksiukas.gif Taip kad ekoskopu perdaug pasitikėti tikrai negalima, nors rodos ir geru žiūrėjo ax.gif
Atsakyti
Nuo pat pirmu menesiu jauciau, kad berniukas blush2.gif Labai stipri nuojauta buvo. Prie ruzavu drabuzeliu netneidavau, kazkaip trauke melyna spalva. Ir galvoje vis kirbejo : sunelis sunelis sunelis mirksiukas.gif Bet vis kazkaip tylejau, o jai mergaite tongue.gif Visa mano gimine svaigo apie mergaite...o man vis berniukas...vyras irgi tylejo doh.gif Sulaukiau 20 savaites, kai dare echo...daktare klausia ko noreciau...sakau jokio skirtumo, bet sirdis jaucia, kad sunus...taip ir buvo...dare antra echo...ir vel berniukas...tai dabar darys trecia karta...tikiuosi kiausukai nenukrito blush2.gif Bet visa teisybe pasitvirtins vasari...ziureime kaip istorija baigsis g.gif
Atsakyti
Ir dabar jau sau per daug isikalbejome, kad berniukas...Nedidelis sokas mums su vyru butu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kakajedze: 09 sausio 2006 - 04:59