Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Na as nezinau 100 proc. bet is pat pradziu tevui sakiau.. mergiote bus.. paskui per echo.. nors neklausiau, pasake- mergaite:)

nezinau ar tikrai, bet jei tai tiesa, tai nuojauta lemia daug:)
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 08, 22:01)
Nu va, ir echoskopai kartais meluoja... ar echoskopuotojai?  rolleyes.gif

nezinau kas melavo, echoskopas ar gydytoja, bet ziurejo 30 ir 35 sav. , o vyrisku dzvangaliuku nesimate biggrin.gif , matyt gerai paslepes buvo bigsmile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kakajedze @ 2006 01 09, 04:51)
dabar darys trecia  karta...tikiuosi kiausukai nenukrito blush2.gif Bet visa teisybe pasitvirtins vasari...ziureime kaip istorija baigsis g.gif

butinai mums parasyk kaip baigsis tavo istorija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2006 01 10, 11:15)
o kai laukiausi berniuko, man labai patiko alaus kvapas, aš jo gerti nenorėjau, bet uostyti galėjau nors ir visą dieną, ypač to pilstomo, kuris buna per šventes.

Kiek teko skaityti , nėsčiosios nori alaus, kai trūksta vitaminų B. Bent jau man beprotiškai jo norėjosi. Kankinausi, bet negėriau. O nėštumo pradžioje ginekologė kažkodėl buvo liepusi negerti vitaminų B. Matyt dėl atsiradusio jų trūkumo ir pasireiškė man tas noras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 10, 12:30)
Butent - svajones ir nuojauta skiriasi

Aš irgi taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes su vyru vis sapnuojame kad turesime mergaite,kazin ar tai pasitvirtins? g.gif
Atsakyti
Aš manau , kad nuojauta kartais neapgauna, kai laukiausi pirmo, tai man darė echoskopą, pasakė kad atrodo kaip mergaitė, bet dar nėštumas tebuvo 20sav. , bet visą dieną vaikščiojau kaip nesava, juk buvai kažkodėl įsitikinusi kad bus berniukas, man nuojauta taip sakė. Bet kai jau buvo 28 sav., tai viskas kaip ant delno - berniukas, tai išėjau kaip ant sparnų, juk žinojau kad taip ir bus. O su antru tai nuo pat pradžių žinojau ir tiesiog buvau įsitikinusi kad bus berniukas, o ir jei trečias kada bus ir manau kad bus berniukas. Net nežinau kodėl? Brt atrodo , kad man lemta turėti tik sūnus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana s: 11 sausio 2006 - 15:18
QUOTE(gitana s @ 2006 01 11, 15:18)
Aš manau , kad nuojauta kartais neapgauna, kai laukiausi pirmo, tai man darė echoskopą, pasakė kad atrodo kaip mergaitė, bet dar nėštumas tebuvo 20sav. , bet visą dieną vaikščiojau kaip nesava, juk buvai kažkodėl įsitikinusi kad bus berniukas, man nuojauta taip sakė. Bet kai jau buvo  28 sav., tai viskas kaip ant delno  - berniukas, tai išėjau kaip ant sparnų, juk žinojau kad taip ir bus. O su antru tai  nuo pat pradžių žinojau ir tiesiog buvau įsitikinusi kad bus berniukas, o ir jei trečias kada bus ir manau kad bus berniukas. Net nežinau kodėl? Brt atrodo , kad man lemta turėti tik sūnus. 4u.gif

as tai girdejau, kad 6% vyru "daro" tik vienos lyties vaikus... nezinau, kiek tuo galima tiketi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 01 10, 19:52)
O nėštumo pradžioje ginekologė kažkodėl buvo liepusi negerti vitaminų B. Matyt dėl atsiradusio jų trūkumo ir pasireiškė man tas noras ax.gif

vit.B nestumo metu patariama vengti, nes jie alergizuoja organizma ir yra tikimybe, kad vaikelis gims alergiskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kažkodėl nuo pat pirmos dienos labai stipriai jaučiu, kad berniuką turėsiu 4u.gif
Ecoskopiją darė 16 sav., bet gydytoja net nebandė žiūrėt, kas ten gyvena, nes nelabai patikima dar, dabar laukiu kokių 26 savaičių, kai žadėjo lytį žiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2006 01 10, 12:15)
Mane sampanas be galo traukia. As net sapnuoju, kad geriu salta sampana. Per tv dabar rodo anonsa ta, kur apie cicina sou bus ir jis ten sampana geria baseine kazkokiam- tai lydausi...

Onora, kai sūnaus laukiausi man tas pats buvo, net drebėdavau, kaip jo norėdavau, net negalėdavau žiūrėti reklamos, kur mergina su šampano kamščiu vyrukui į kaktą pataiko, o po to susiglaudę šoka biggrin.gif Porą kartų per nėštumą priverčiau vyrą atidaryti butelį, nesvarbu, kad tik palaižiau, bet kaip buvo skanu wub.gif
O šį kartą aš visiškai abejinga šampanui schmoll.gif Leidau sau per Naujus porą gurkšnių išgerti, jau mėgavausi kaip bus skanu ir... buvo visai neskanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalnė @ 2006 01 09, 22:51)
Jauciuosi labai panasiai  drinks_cheers.gif , siandien vaikisku rubeliu parduotuvej net susigedau, kad i berniukiskus rubelius net akies neuzmeciau  doh.gif , ar tai ir yra nuojauta  g.gif ?

Siandien buvau pas genetikus, pilvely nesioju mergaite flirt.gif yahoo.gif lyg ir neapgavo nuojauta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalnė: 13 sausio 2006 - 21:37
QUOTE(Birgitte @ 2006 01 11, 23:01)
vit.B nestumo metu patariama vengti, nes jie alergizuoja organizma ir yra tikimybe, kad vaikelis gims alergiskas mirksiukas.gif

Bet toms, kurias pykina, gydytojai butent rekomenduoja vitamina B. As ji geriau 3 men, net neitardama, kad laukiuosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 14 sausio 2006 - 12:06