labas, aš visada svajojau , kad pirmas vaikutis butu mergytė, taip ir gavosi, ir tetukas labai patenkintas, na o po keliu metu lauksim sūnaus

o as visa laika jauciau kad bus berniukas ir echoskopija tai patvirtino
tikiuosi taip ir bus

tikiuosi taip ir bus
Del lyties kol kas nuojautu neturiu, bet kai vyras sako, kad man dabar reikia valgyti "uz du" norisi gincytis - gal cia zenklas, kad pati budama is dvynukiu irgi susilauksiu dvyniu?
Butu dar daugiau laimes

Kai laukiausi pirmojo,tiesiog žinojau,kad turėsim sūnų.Daug kas ir pranašavo,kad bus berniukas,nei iš vieno žmogaus neišgirdau,kad nešioju mergytę.Echoskopu nesimatė kas ten tupi,tai kai pasakė,kad gimė berniukas,mintis aplankė tokia-žinojau.Nuo vaikystės svajojau,kad pirmas būtų berniukas,jaunesnės sesės gynėjas ir užtarėjas.
Tačiau dabar jokios nuojautos
,visiška tyla ir nežinomybė
.
Tačiau dabar jokios nuojautos

As tiesiog zinau, kad pas mane - mergaite, dar kai itariau, kad galimas nestumas, vyrui pasakiau, sakau jeigu nescia - tai su mergaite, o jis tipo is kur tu cia istraukei, sakau zinau ir viskas
laikas parodys.

as irgi visiskai jokiu nuojautu neturiu
nors taip faina butu
jei taip ir toliau,tai per gimdyma faina kinder siurpriza turesim

Nuo dienos, kai sužinojau besilaukianti, buvau visiškai tikra, kad laukiuosi berniuko. Gydytojos echoskopijos metu net netardydavau. Na, kai 34 nėštumo savaitėje echoskopavo dėl visa ko paklausiau gal matosi kas? Atsakė, kad aiškiai matosi. Na, jei aiškiai - tai bernas. Žinoma, ir pagimdžiau berniuką. Kai vyras paskambino mano mamai, kad pagimdžiau, net nepasakė ką (skubėjo dar susijaudinęs buvo). Mums tai buvo taip tikra. Tai mano mama ir džiaugėsi, ir delsė kitiems pranešti, nes gi taip ir nesuprato ar anuką ar anūkę turi.
QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 14, 12:06)
Bet toms, kurias pykina, gydytojai butent rekomenduoja vitamina B. As ji geriau 3 men, net neitardama, kad laukiuosi 

Tikrai ne visada. jei mano, kad gali buti nescia rekomenduoja dazniausiai foline rugsti. O vit.B jokios itakos pykinimui nuimti neturi. na bent jau musu to nemoke, kai studijavau medicina

Sveikutes,mamos.Noriu jums papasakoti savo istorija.Tiesiog visa gyvenima galvojau,kad turesiu du vaikus-pirma berniuka,po to mergaite.Pirma karta kai pastojau,tikrai buvau tvirtai isitikinusi,kad gims berniukas.Laukiau,ruosiausi ir tikrai-gime sunus.Kada pastojau antra karta,ir vel buvau laaaaaabai tikra del savo nuojautos,kad jau dabar tai gims mergaite.Ir vel ruosiausi.Tiesa,kazko daug neprisipirkau,bet keleta graziu neriniuotu megztuku nusimezgiau...Kai sviete,nieko nesimate,tai dar labiau itikejau savo nuojauta.Mat,sakiau,jai ten nieko ner,tai ir nesimato.Zinojau,kad negalima taip isitikinti,kad gali ir apsigaut,bet galvojau,kad tai tikrai ne man...Kai buvau astuntam menesy,gydytojas persvietes pasake,kad TIKRAI mato berniuka.
Mane istiko kazkoks kvailas sokas...As jam sakiau,kad negali buti!!!!!Apsizliumbiau kaip kvaile.Nei zodzio negalejau pratarti,nei kelio nemaciau.Zmones klause,kas man atsitiko,nes atrodziau turbut klaikiai.Suvokiau,kad elgiuosi kaip visiska beprote,bet nieko negalejau sau padaryti.Visa tai mate mano sunus,ir aisku,jaute mazylis.Pries dicki issisukau,kazkaip paaiskinau,kad jam nebutu skaudu...Pati ant saves iki siol pykstu,kaip as galejau tada taip KVAILAI elgtis.Visa laime,kad ne per gimdyma paaiskejo mano puiki,,nuojauta''.Gal dar durniau buciau pasirodzius...Dabar esu labai laiminga dvieju berniuksciu mamyte.LABAI LAIMINGA,kad juos abu turiu
.Ir savo nuojautas galiu slepti po lapais.

Na va, echo patvirtino mano nuojautas - berniukas!!!
Dar gydytoja pasakė,kad taip naglai rodo savo grožybes, kad apsirikti beveik neįmanoma
.
Beje vienodai norisi ir agurkėlių marinuotų ir šokolado, oda visai nieko, bet išsausėjusi. Vnz. "liaudiški" lyties nustatymo metodai nelabai ką sakė.
Dar gydytoja pasakė,kad taip naglai rodo savo grožybes, kad apsirikti beveik neįmanoma

Beje vienodai norisi ir agurkėlių marinuotų ir šokolado, oda visai nieko, bet išsausėjusi. Vnz. "liaudiški" lyties nustatymo metodai nelabai ką sakė.