Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

as visada jauciau kad bus flirt.gif .net ruzava spalva pradejo lipti biggrin.gif nors anksciau jos nelabai megdavau.labiausiai melyna patiko o dabar kazkaip nebepatinka jau schmoll.gif tiesiog jauciu akd mergaite varda renku mergaitei aisku ir berniukui bet kazkaip kai reik apie berniuka pagalvot tai apsimetu kad bus mergyte ir viskas tuo baigiasi:D bet kas keisciausiai kad niekada gyvenime nepatiko zalia spalva o dabar ji man tiesiog kaip i kuna ilipdyta ...nu net nemoku paaiskinti net sapnuoju leliu su zalsvais rubeliais. g.gif idomu ka tai reiskia mega_shok.gif
Atsakyti
Sveikos,
As dar pries pastojant sapnavau, kad turi mergyte ir pastojus sventai tikejau, kad bus dukra. Ir galvojau, kad jei berniukas ten pas mane gyvena, tai noriu kuo anskciau suzinoti, kad nusiteikti jog bus berniukas. Bet praieta savaite gydytoja beveik 100% pasake, kad laukiuosi mergytes thumbup.gif tai laiminga eisu.. nestuke.gif
Atsakyti
Nu va, o aš buvau įsitikinus, kad bus mergaitė, nes ir nešiojimas kitoks nei su pirmuoju nėštumu, ir sapnai "pranašiški". Net maniau, kad neklausiu kas bus, vistiek žinau. Bet va laimei gydytoja pažiūrėjo vakar ir pasakė kad berniukas, net nuotrauką, kur pimpaliukas matosi padarė, nes mat kad negaliu patikėt. O visada giliai širdį norėjau berniuko, bet jau buvau susitaikius su ta mintim, kad bus mergaitė. Dabar iš džiaugsmo nežinau kur dėtis biggrin.gif
Atsakyti
Na va,o as jokiu itarimu neturiu,kas galetu pilvelyje gyventi g.gif nors taip noretusi ax.gif Nabet vasario pabaigoj echo darysim,gal siek tiek aiskiau pasidarys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvytė @ 2006 02 13, 12:22)
Sveikos,
As dar pries pastojant sapnavau, kad turi mergyte ir pastojus sventai tikejau, kad bus dukra. Ir galvojau, kad jei berniukas ten pas mane gyvena, tai noriu kuo anskciau suzinoti, kad nusiteikti jog bus berniukas. Bet praieta savaite gydytoja beveik 100% pasake, kad laukiuosi mergytes  thumbup.gif tai laiminga eisu..  nestuke.gif

Turbūt nuo paauglystės buvau įsitikinus, kad jau aš tai tikrai turėsiu pirmą mergaitę - nežinau, kodėl, tiesiog šiaip įsitikinimas. Dar nebuvau pastojus, o mano anyta sapnavo mane vaikštančią po gėlių darželį su dukrele rankoj, o mano mama man tik pastojus pradėjo "svaigti" dėl mergaitiškų rūbelių ir savo būsimąjį anūkėlį jau vadinti anūkėle... Kažkaip visi taip ir jautė, ir norėjo.
Kai apie 20 savaitę darė echoskopą, pasakė, kad 99 proc., jog bus mergaitė. Su vyru jau gyvenam tomis mintimis, kad auginsim dukrelę. Bet aš net dabar dar nesu taip stipriai nusiteikus mergaitei. Pasilieku sau pasamonėj vietos... "o kas, jeigu?"
Atsakyti
sveikinasm busimas mamytes 4u.gif
as su pirmu nuo pat pirmu dienu zinojau kad bus berniukas. Savo pilveli Pilypu vadinau. o dabar.... ax.gif noriu flirt.gif bet nenoriu "izeisti" ir berniuko. Pojuciai visai kitokie nei pirma nestuma, bet tai nieko nereiskia. Nors...kaip ant rugsteles traukia lotuliukas.gif kasdien verdu rugstyniu sriuba. bigsmile.gif
va, ziuresim ka turesim ta kristysim smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytės.Aš tikėjausi ir laukiau mergaitės,o gimė berniukas.
Atsakyti
Nepasitvirtino schmoll.gif Galvojau (bet tai nereiskia kad norejau) bus mergyte, o visi aplinkui kartojo - bus berniukas. Nu tiksliai! Berniukas wub.gif
Atsakyti
Jau ansčiau rašiau, kad pirmą kartą pasitvirtino... ir nuojauta ir didelis noras, kad mergaitė thumbup.gif O dabar dar kartą pasitvirtino, kodėl nepirkau ružavų rūbelių... kažkaip ranka nekilo... va ir rezultatas lotuliukas.gif berniukas biggrin.gif Vidinis jausmas manęs neapgavo schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(anli @ 2006 02 11, 00:47)
Sveikutes,mamos.Noriu jums papasakoti savo istorija.Tiesiog visa gyvenima galvojau,kad turesiu du vaikus-pirma berniuka,po to mergaite.Pirma karta kai pastojau,tikrai buvau tvirtai isitikinusi,kad gims berniukas.Laukiau,ruosiausi ir tikrai-gime sunus.Kada pastojau antra karta,ir vel buvau laaaaaabai tikra del savo nuojautos,kad jau dabar tai gims mergaite.Ir vel ruosiausi.Tiesa,kazko daug neprisipirkau,bet keleta graziu neriniuotu megztuku nusimezgiau...Kai sviete,nieko nesimate,tai dar labiau itikejau savo nuojauta.Mat,sakiau,jai ten nieko ner,tai ir nesimato.Zinojau,kad negalima taip isitikinti,kad gali ir apsigaut,bet galvojau,kad tai tikrai ne man...Kai buvau astuntam menesy,gydytojas persvietes  pasake,kad TIKRAI mato berniuka. blink.gif  blink.gif Mane istiko kazkoks kvailas sokas...As jam sakiau,kad negali buti!!!!!Apsizliumbiau kaip kvaile.Nei zodzio negalejau pratarti,nei kelio nemaciau.Zmones klause,kas man atsitiko,nes atrodziau turbut klaikiai.Suvokiau,kad elgiuosi kaip visiska beprote,bet nieko negalejau sau padaryti.Visa tai mate mano sunus,ir aisku,jaute mazylis.Pries dicki issisukau,kazkaip paaiskinau,kad jam nebutu skaudu...Pati ant saves iki siol pykstu,kaip as galejau tada taip KVAILAI elgtis.Visa laime,kad ne per gimdyma paaiskejo mano puiki,,nuojauta''.Gal dar durniau buciau pasirodzius...Dabar esu labai laiminga dvieju berniuksciu mamyte.LABAI LAIMINGA,kad juos abu turiu thumbup.gif  thumbup.gif .Ir savo nuojautas galiu slepti po lapais. lotuliukas.gif

As irgi buvau taip isitikinus,kad turesiu berniuka...o kai suzinaujau, kad 100% mano pilvuky mergyte gyvena...truputi sokas buvo blink.gif ..Bet nieko..viena dienele ir apsipratau su naujiena thumbup.gif Esu laiminga laukdama mergytes nestuke.gif wub.gif
Taip iseina ,kad ir as galiu savo nuojauta slept po lapais...
dirol.gif
Atsakyti
Ir mane "po tais lapais" su visa nuojauta. Pirmojo nėštumo metu laukėmė lyg ir berniuko. Echoskopas pradžioje lyties nerodė, na, o vėliau, patys nusprendėme, kad norime staigmenos. Nuojauta sakė:BERNIUKAS.
Gimė fainuolė dukrytė lotuliukas.gif
Atsakyti
Net nenutuokiu, kaip reiktu speti kas gims ir is ko tai spresti. Tiesiog laukiu kada suzinosiu is daktares. Noriu ir to ir to... nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti