Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Mane nuojauta taip pat apvylė. Iki pat devinto mėnesio galvojau, jog savo pilvelyje nešioju sūnų. Akys krypo link melsvos spalvos, net kelis žydrus rūbelius nusipirkau. Kai darė echoskopą 17 sav. tai leliukas nepsirode, bet buvo labai judrus ir sakė, jog bus ilgšis. Tai ir kreipiausi į savo pilviną JIS, galvojau tikrai nešioju berniuką. O pasirodo, jog mergytę biggrin.gif Nu galutinai įsitikinsiu, kai pamatysiu.
Atsakyti
Pirmą kartą nuojauta pasitvirtino - gimė mergaitė. biggrin.gif Tada nei kiek neabejodama pirkinėjau mergaitiškus daikčiukus. Šį kartą nors ir manau, kad gims mergikė, bet mergaitiškus rūbus pirkti vengiu, renkuos neutralius (bet kažkaip tie neutralūs gaunasi vis su rožiniais papuošimais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

Atsakyti
Ir nuojauta ir echoskopas neapgavo - gimė vaikinukas mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai ne nuojauta turejau, o kaip cia paaiskinti g.gif turiu toki stipruma jausma, kad mudu su vyru turesim du vaikus ir abu bus berniukai blink.gif lotuliukas.gif

vienas berniukas jau auga musu seimoje, antro vaiko kols kas dar nera, bet vis tiek gyvena manyje zinojimas , kad bus dar vienas berniukas ...
Atsakyti
Man nestumo pradzioje vis atrodydavo, kad berniukas bus, o sirdele mergaites paslapcia norejo 4u.gif
Kai atliko echoskopija 17sav pasake, jog mergaite... dziaugiames su vyru sia naujiena (nors jokio skirtumo nebuvo ir nera kas gims), apsipratom su augancia manyje mergaite.
Tik aplinkiniai labai ikyreti pradeda, nes visi iki vieno tvirtina, kad laukiames berniuko.
tai vat ir esu visai pasimetusi, net nezinau kuo tiketi, o nuojauta i dvi dalis skyla smile.gif
Atsakyti
Kai as laukiasi pirmagimi, tai kazkodel norejau berniuko. Buvau tvirtai isitikinus, kad tai bus berniukas. Bet viena karta susapnavau sapna, kad pagimdziau berniuka. Po kiek laiko mano mama ir toki sapna susapnavo. Bet per paskutine echoskopija man pasake, kad mergaite. Sako, kad jei taip susapnuoji viskas atvirksciai buna. Kai pastojau antra karta buvau nuo pat pirmu dienu isitikinus, kad gims berniukas. Taip ir buvo. Si karta nuojauta manes neapgavo. As manau, kad kiekviena besilaukdama mamyte na kazkiek jaucia kas jai gims biggrin.gif .
Atsakyti
Man dar tik astunta savaitele nestuke.gif , o vyras tiesiog liguistai isitikines,kad bus mergyte. Net baisu darosi doh.gif ,bandziau aiskinti kad kas gims tas ir gerai,bet jis kaip uzsispyres oziukas kartoja savo- dukra ax.gif . Kadangi dabar kolkas gyvenam skirtingose Baltijos pusese blush2.gif ,tai bendraujam tik laiskais ir telefonu verysad.gif .Kasryta gauna laiska prasidedanti zodziais- Labas rytas,mano mergytes...Gal tai ir kvailyste....bijau jei gims berniukas jis jo nemyles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Legra @ 2006 03 28, 16:12)
Man dar tik astunta savaitele nestuke.gif , o vyras tiesiog liguistai isitikines,kad bus mergyte. Net baisu darosi doh.gif ,bandziau aiskinti kad kas gims tas ir gerai,bet jis kaip uzsispyres oziukas kartoja savo- dukra ax.gif . Kadangi dabar kolkas gyvenam skirtingose Baltijos pusese blush2.gif ,tai bendraujam tik laiskais ir telefonu verysad.gif .Kasryta gauna laiska prasidedanti zodziais- Labas rytas,mano mergytes...Gal tai ir kvailyste....bijau jei gims berniukas jis jo nemyles verysad.gif

nepergyvenk, ne pas tave viena tokia situacija drinks_cheers.gif , mano vyras irgi isitikines kad bus mergaite, matai susapnavo jis viena karta grazia panelyte tai dabar irgi sako niu ka mergytes mano ir t.t...as jam bandziau aiskinti kad gali buti ir berniukas..kur tau doh.gif net neklauso...sako "as turiu gera nuojauta" ir psio na istikruju jo nuojauta thumbup.gif ka pasako tas ir atsitinka)..paziuresim kas gims ax.gif
Atsakyti
Oi man ir panasiai buvo biggrin.gif . As galvojau schmoll.gif , kad gims bernas, o vyras jaute, kad bus mergaite. Tai jo nuojauta ji neapgavo 4u.gif . Na vyrai ir labai jaucia, jie pasidaro kartu su tavimi nestukais thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamyteLad @ 2006 03 29, 10:41)
Oi man ir panasiai buvo biggrin.gif . As galvojau  schmoll.gif , kad gims bernas, o vyras jaute, kad bus mergaite. Tai jo nuojauta ji neapgavo  4u.gif . Na vyrai ir labai jaucia, jie pasidaro kartu su tavimi nestukais  thumbup.gif .

Na kai pagimdysiu tada suzinosiu ar vyro nuojauta thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jo tu teisi, ka dabar spėlioti. Geriau dziaukis nestuke.gif ir lauk tos nuostabiausios dienos, kai galiesi savo lialiu paimti ant ranku thumbup.gif . Ir nesvarbu ar gims mergyte, ar berniukas. Mylesite ir ta, ir ta biggrin.gif .
Atsakyti
Labai norėjau mergytes, bet jau kažkur 4mėnesį tiesiog pajutau, kad bus berniukas bigsmile.gif kadangi mažylis vis slėpės, darant echo, gydytoja negalėjo tiksliai pasakyti, tačiau pirkdama drabužėlius, daiktelius beveik visada rinkausi melsvą spalvą, nors turėjau ir kelias suknytes(atsargai tongue.gif ), bet nuojauta neapgavo, auginam sūnytį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelyte: 29 kovo 2006 - 11:07