As laba labai noriu mergytes,bet jauciu,kad bus bernas ,vien del to ,kad as labai mergaites noriu.Nors.....traukia ant saldumynu,pirmus 2 nestumo men be ledu ne zingsnio,po to vienu metu balta misraine kas diena kapojau su ekstra daug agurku,o dabar vel daugiau saldumynai traukia(sako kai saldumynams traukia tai mergaite),o ir veidas mano baisus pasidare labai daug spuogo isdygo ir sunkiai praeina,oda labai sausa(o ir tai sako visa grozi mergytei atiduodi)Nezinau ar tai tiesa. Man is tokiu dalyku
ima.

Is pradziu labai norejau mergytes, o dabar berniuko noriu
Noriu ir to ir to!
Is ko tiksliau butu galima spresti kas gims? Turiu menesi laiko speliojimams!
Spuogu neturiu, norisi puostis nerealiai! valgau suriai ir stipriai! Tiktu sunui labiau tokie pozymiai.... Pagal pilva kiti sprendzia. Gal zinot kaip?

Spuogu neturiu, norisi puostis nerealiai! valgau suriai ir stipriai! Tiktu sunui labiau tokie pozymiai.... Pagal pilva kiti sprendzia. Gal zinot kaip?
kaskaip mano nuojauta sako kad bus mergaite
,ir kai perku drabuziukus kaskodel traukia su rozine spalva
,ir turiu daugiau su rozine nei su melsva

Labai tikejausi ir jauciau,kad bus berniukas , bet bijojau isijausti
bet mano nuojauta pasitvirtino

o mes tai nesutariam, aš manau kad bus berniukas, o vyras įsitikinęs kad mergaitė
o jis nesirodo.... na, buvo trumpai kojytes praketes, bet taip trumpai kad lyg ir matem kazka ten.... bet ta akimirka labai labai trumpa buvo....

Na man dar tik pati pradžia
tai dar per anksti ir nuojautai turbūt. Bet kažkodėl abu su vyru labai norim mergytės
Bet aišku kas bus tą mylėsim ir džiaugsimės
. Svarbiausia kad būtų sveikas vaikutis ir sėkmingai išnešiotau

O man ir vyrui nuo pat nestumo pradziu atrodo, kad bus berniukas.Kazkokia nuojauta tai kuzda.21 savaite darys echo,tai tikiuosi parodys leliukas ka tarp kojyciu turi.O jei ne, tai tiesiog reiks pirkti neutralios spalvos rubelius,bet vezima tikrai pirksiu melyna,man si spalva labai patinka.O kas del maisto,tai labiausiai traukia pieniski produktai ir riesutai,tai idomu ar tai budinga mergaitei ar berniukui?Gal ka is jusu taip pat traukia panasus dalykai?Saldumynai visiskai netraukia.
QUOTE(Garbanele @ 2006 03 30, 14:41)
Is pradziu labai norejau mergytes, o dabar berniuko noriu
Noriu ir to ir to!

Pagal pilva tai sako kai sunus tai pilvukas daugiau smailas ir i prieki atsikises buna, is nugaros ziurint praktiskai nesimato kad

tai kad nuojautai niekad neper anksti, tiesiog turi kazkokia nuojauta, arba neturi
as irgi nooooriu suzinoti kas bus.... bat dar nesimato... gal jau kita karta parodys. bet kad ir tie echoskopai meluoja...
noreciau ir sunaus ir dukros...
net nezinau kurio labiau

tai tu rasyk ne ko noretum ar nenoretum, ar ka rode ar nerode, o kaip tau atrodo, ka nesioji- mergyte, ar berniuka.

QUOTE(lawriencky @ 2006 04 06, 11:17)

tai tu rasyk ne ko noretum ar nenoretum, ar ka rode ar nerode, o kaip tau atrodo, ka nesioji- mergyte, ar berniuka.