Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Manęs nuojauta neapgavo- buvo berniukas. Bet niekam niekam nesakiau, nes abejojau, kad pasitvirtins. blush2.gif
Atsakyti
aš nuo pat pradžių buvau įsitikinusi, kad bus mergaitė wub.gif ir drabuželius pradėjau megzti su ružava dominuojančia spalva biggrin.gif ir šiaip kitos minties net nebuvo....šiandien mum kaip tik pasakė, kad bus mergaitė tongue.gif aišku, kad tikriausia bus matyt kitam etape-gimimo diena wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
zinojau kas pilvelyje gyvena ax.gif nors visi kaip susitare sake, kad bus berniukas, kartais net ir pati tam pasiduodavau, bet tik iejus i vaiku drabuzeliu parduotuve patraukdavau link pink mergyciu skyriaus. ir ne todel, kad splava patinka ar kad mergytes norejau, bet traukdavo i mergyciu skyriu ir psio...tik nupirkau ranksluosteli melsvos spalvos vyrui pradejus stebetis kas cia vyksta, bet ir ta labai sviesu, kad ir mergytei tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvytė @ 2006 02 13, 13:22)
Sveikos,
As dar pries pastojant sapnavau, kad turi mergyte ir pastojus sventai tikejau, kad bus dukra. Ir galvojau, kad jei berniukas ten pas mane gyvena, tai noriu kuo anskciau suzinoti, kad nusiteikti jog bus berniukas. Bet praieta savaite gydytoja beveik 100% pasake, kad laukiuosi mergytes  thumbup.gif tai laiminga eisu..  nestuke.gif

Nenoriu liudinti,bet ir man 30 sav. darant echoskopija mergaite pazadejo.37 sav. "mergaite" kiausiukus prisiaugino verysad.gif Echoskopija dare 2 skirtingos gydytojos,todel reikia man dar vienos nuomones (del sventos ramybes).Varau ateinanti treciadieni.Dar vis turiu vilties,kad ten virkstele tarp kojyciu ax.gif
O del nuojautos - pirma jauciau,kad berniukas bus,net liniuote melyna susiorganizavusi buvau.Kai pasake,kad mergyte - apsidziaugem nerealiai (pirmas vaikas - sunelis),ir liniuote tuoj pat persidariau.Dabar ,bijau,kad teks atgal atkeisti verysad.gif Ir sunus baisiausiai nuliudo-net apsiverke.Paskutine echoskopija tik pries pora dienu dare,tai vis dar esu lengvam soke. unsure.gif
Pirkdama rubelius nebuvau labai kategoriska - nepirkau melynu ar ruzavu,pagrinde neutralias spalvas rinkausi -zalia ,geltona.Aisku,neatsilaikiau ir nupirkau vienus ruzavus sliauztukus...
Atsakyti
Ir as jauciu, kad turesiu benrniuka. Kazkaip pries nestuma buvau jautresne. O dabar taip tvirtai jauciuosi. Vyras is pradziu sakydavo, kad bus mergaite. Bet pirmakart pamates vaikuti ekrane pasake, jauciu, kad tai sunelis. Na ir as laukiu, kada darys dar karteli ultragarsa. Gal daktarelis pamatys kas ten tarp kojyciu biggrin.gif
Atsakyti
man tai daktaryte pasake, kad bus mergaite wub.gif tai ir laukiu nerealiai mergickos. ir ruzavu rubeliu kruvom prisipirkau ax.gif bet vis kas nors paima, ir uzklausia, o kas bus, jei sunus bus? g.gif na kas kas, sunus tai sunus... nors visgi jau susitaikiau su ta mintim, kad mergaite, tai ir laukiu dabar. kazkaip ir prie saldumynu traukia nerealiai, nors nesu ju megeja.
ir siaip nuojauta sako - dukryte wub.gif
tikiuos, taip ir bus...
Atsakyti
Jauciu as kad bus pas mane berniukas,nezinau net kodel.Saldumynus megau dar pries nestuma kaip isprotejus,kai pastojau is pat pradziu nebetrauke ant saldaus,o poto vel gryzo noras ka nors saldaus suvalgyt.Ir siaip berniukui is kart varda sugalvojom,o mergaitei ilgai nesugalvojom.Ir parduotuvese mane nervuoja,noriu nupirkt ka nors neutralaus,o viskas arba zydra arba ruzava.Nei tos nei anos spalvos nenoriu.Juk yra tokiu graziu neutraliu spalvu kaip zalia,raudona,geltona,morkine ir t.t.Nemegstu as tu ireminimu kaip berniukui tik zydra ,o mergaitei tik ruzava. doh.gif
Atsakyti
Mums tai vakar pasakė kad sūnus wub.gif ir nuojauta neapgavo nuo pat nėštumo pradžios galvojau kad berniukas ir vardą jam išrinkom tongue.gif esam laimingi kad sveikas ir išdalie nesvarbu kas
Atsakyti
Su pirmuoju nestumu nuojauta apgavo- maniau, kad bus berniukas, bet gime mergaite biggrin.gif . Be to visi laiudiski prietarai bylojo busiant berniuka- i saldumynus negalejau net paziuret, pilvo forma ir t.t. Tiesa, kai buvo 28 sav. gydyotoja pasake, kad laukiuos mergytes, tai turejau laiko persiorentuot. smile.gif
Dabar labai stipri, kad bus mergyte, o ir echoskopas jau trecia karta tai patvirtino ax.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmojo, tai sapnavau beveik nuo pradzios nestumo mergyte: vezime veziau, maitinau, gimdziau, pati maciau, kad mergyte. Echoskopas rode skirtingai - tai mergyte, tai berniukas. Todel perdaug i galva neemiau. Bet va buvo vienas dalykelis - nugi nelipo nei vienas mergaitiskas vardas! Vis kazkoks netikes, nevertas, neskamba ir pan. O vat berniukiska tai iskart isrinkom, vienbalsiai, labai greit - Adomas ir niekas kitas. Na vat ir atejo Adomas tongue.gif .
O si karta nieko nejauciu. Visai nieko. Tylu tylu. Ir nesapnuoju dar nieko. Noreciau mergytes, bernioka kaip jau ir turiu, tai ivairoves noretusi. Bet va nuojautos dar neturiu g.gif
Atsakyti
Mano nuojauta ir visi aprasyti pastojimo budai pasitvirtino! Visada maniau, kad jaunikaiti turesiu, na daktare tai ir patvirtino! nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai laukiausi sūnelio, vos ne nuo pirmos dienos buvau įsitikinusi, kad gims berniukas. Na niekaip negalėjau įsivaizduoti mergytės savo augančiam pilvelyje doh.gif Nors prie saldumynų labai traukė, jokių silkių ir agurkų nesinorėjo, ir daug kas sakė, kad gims mergytė. Atsimenu, kai lėliukui buvo 12 sav ir darė echoskopiją, jis gulėjo ant nugaros. Aš tada sakau gydytojai: o, jis ant nugarytės guli. Gydytoja sako: o gal čia ji? Ne, tvirtai atsakiau, čia jis lotuliukas.gif Aišku, sakoma, kad negerai iš anksto nusiteikti. Bet aš žinojau ir viskas mirksiukas.gif

O kai laukiausi dukrytės, savijauta buvo visiškai kitokia, negu per pirmą nėštumą - saldumynų nenorėjau ir šiek tiek pykino. Todėl nujaučiau, kad gims mergytė, nors ir nebuvau taip įsitikinusi, kaip su pirmuoju.
Atsakyti