Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

o as tik kita menesi galesiu isitikinti ar del maziuko lyties nuojauta ir sapnai neapgavo verysad.gif ... ir tai neaisku ar jis pats nores, kad tai jau suzinociau unsure.gif
Atsakyti
visada maniau, kad pirmas bus berniukas, nors dar ir nesilaukiau, o kai patapau nestuke.gif , tai visiškai buvau įsitikinusi, kad berniukas, taip ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
Reikia pirmo berniuko, o antros mergytes, kad visada galetu sesute pasirupint ir apgint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA#1 @ 2007 02 28, 19:11)
Reikia pirmo berniuko, o antros mergytes, kad visada galetu sesute pasirupint ir apgint  biggrin.gif

Gal ir reikia, bet ne visada taip gaunasi. lotuliukas.gif Pvz, mums neišėjo antro vaiko "sumeistrauti" taip, kad būtų mergytė.
Atsakyti
o man ne kiek nuojauta,kiek sapnai isdave biggrin.gif
pirmo kai laukiaus sapnavau,kad gime mergyte-pasitvirtino thumbup.gif
antro besilaukdama sapnavau,kad bus berniukas-pasitvirtino ir tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 02 28, 20:43)
Gal ir reikia, bet ne visada taip gaunasi.  lotuliukas.gif Pvz, mums neišėjo antro vaiko "sumeistrauti" taip, kad būtų mergytė.

Tai dar galima bandyt meistraut trecia thumbup.gif
Atsakyti
o man visa nėštuma gydytoja tvirtino ,kad bus mergaitė ji ten pagal mano metus pastojimo mėn.sake garantuotai mergaitė,bet nuojauta sakė,kad gims berniukas taip ir buvo.vat. thumbup.gif
Atsakyti
as tai jauciu kad man gims mergaite ax.gif
kazkodel taip atrodo, o ar pasitvirtins pamatysim.... g.gif
Atsakyti
mes norėjom mergaitės, bet dabar turim patį nuostabiausią berniuką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA#1 @ 2007 02 28, 19:11)
Reikia pirmo berniuko, o antros mergytes, kad visada galetu sesute pasirupint ir apgint  biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif .O kas liečia nuojautą,nuo pat pastojimo pradžios man mano nuojauta šnabžda apie mergytę wub.gif .Neužilgo pažiūrėsim ar tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Nium... O mano baby nestuke.gif Galu gale vakar parode ka slepia ax.gif
Tai pagal echo kol kas mano nuojauta sutampa 4u.gif
Visada maniau, kad bus berniukas ir kol kas taip yra g.gif
Bet jau ne uz kalnu ir real isitikinsime nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na va, mano nuojauta nepasitvirtino, visgi gimė nuostabi dukrytė 4u.gif tai tie,kurie šaukė,kad panelė bus,tai valio jų nuojautai mirksiukas.gif
Atsakyti