O man ir nuojaut ir sapnai sako kad bus mergaite, o siandien suzinojau kad berniukas, nors patiketi labai sunku jau turbut ysikalbejau
o ar kam yra buve kad gydytojai suklystu?
Aš kaipbuvau neščia nuo pirmų akimirkų žinojau kad laukiuosi dukros, nežinau kodėl , kartais pagalvodavau ,kad taip negalima galbvot, bet tikrai zinojau jog laukiuosi dukros ir gimė dukrytė
QUOTE(yollka @ 2007 03 27, 20:37)
O man ir nuojaut ir sapnai sako kad bus mergaite, o siandien suzinojau kad berniukas, nors patiketi labai sunku jau turbut ysikalbejau
o ar kam yra buve kad gydytojai suklystu? 
tai sveikinu su lengvu sokeliu
nors nezinau, gal pas kas daugiau patirties
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 27, 16:28)
na man irgi visokiu rukytu, suriu ir astriu dalykeliu norisi... o saldumynu gali ne nebut 
O aš nieko panašaus nevalgau
Keistas mano bernas
Kai laukiausi visi požymiai buvo, kad turėsiu berniuką t.y. išgražėjo veidas, aukštai pilvas ir pan., aš nelabai galėjau tikėtis, kad bus mergaitė, visi man pranašavo berniuką, bet vieną naktį susapnavau megaitę su mėlynais drabužėliais, nuo tada žinojau, kad laukiuosi dukrytės 100 % , sakiau pats vaikelis apie savo lytį pranešė, nusibodo merginai būti vaikinu aušauktai
ir ką jūs manot, iš tiesų gimė dukrytė
Aš nuo to laiko kai sužinojau, kad laukiuosi, niekam nelaidau prasižioti, kad bus mergaitė
net supykdavau jei taip sakydavo
buvau 100 proc. garantuota, kad gims berniukas
o ir bobulės pagal pilvą tą tvirtino, echo visus kartus ir dar skaičiavo kelios draugės pagal mano ir vyro kraujo grupes, metus ir atitiko, kad berniukas
tai ir gimė sūnelis
o dabar laukiusi ir nuojauta neapleidžia, kad bus mergytė
bet va nesu 100 proc. garantuota kaip aną kartą
na bus matyt
o dabar laukiusi ir nuojauta neapleidžia, kad bus mergytė
QUOTE(Pokahonta* @ 2007 03 27, 21:14)
ir dar skaičiavo kelios draugės pagal mano ir vyro kraujo grupes, metus ir atitiko, kad berniukas
tai ir gimė sūnelis
O kaip pagal kraujo grupes skaiciuoti
man nuo jauta sako kad bus mergyte
nors visi sako kad bus berniukas
na mes dar paziuresim
nuo pat pradziu jauciau, kad bus berniukas, ir ta nuojauta pasitvirtino
QUOTE(Biskiene @ 2007 03 28, 22:30)
man nuo jauta sako kad bus mergyte
nors visi sako kad bus berniukas
na mes dar paziuresim 
Nugi ziuriu tavo vaikelio gimimas per mano gimtadieni:)) tik aisku jau Jusu seimynai bus nuostabiausia graziausia svente kokia tik gyvenimas gali padovanoti
O mano nuojauta neapgavo nenorejau zinoti iki nestumo galo kas gims, bet visa laika snekejau kaip apie asmenis vardu ,,Jis''
na,as taip pat labai stirpriai jauciau,kad man po sirdele spurda berniukas
net abejones nekilo!ir nereikejo man jokiu echo,nei daktaru patvirtinimu,nes as manau,kad mamos geriau zino,o daktarai visvien klysta
P.S.as net budama dar nescia kai rinkom su vyru varda ziuredavau tik berniokiskus,tai jis pykdavo,sako:Tu juk nzn berniukas ar mergaite gims!
nors is tiesu as nuo pat pradziu labai stipriai jauciau Ji
P.S.as net budama dar nescia kai rinkom su vyru varda ziuredavau tik berniokiskus,tai jis pykdavo,sako:Tu juk nzn berniukas ar mergaite gims!
nors is tiesu as nuo pat pradziu labai stipriai jauciau Ji
nu man dar truputi reik palaukt kol sapnai ir norai ishsipildys 
seip sako jei ka sapnuoji tai gaunasi atvirksciai... tai bus matyt
seip sako jei ka sapnuoji tai gaunasi atvirksciai... tai bus matyt