Kažkaip jutau, kad pirmas bus berniukas, bet nesakiau niekam, taip ir buvo. Antrą kartą jutau, kad bus mergaitė, vėl nuojauta pasitvirtino, o dabar dingo visos mano nuojautos ir vieną dieną atrodo, kad bus du berniukai, kitą, kad dvi mergaitės, o galiausiai trečią, kad abu skirtingi

Mano nuojauta pasitvirtino abu kartus

QUOTE(Inga28 @ 2007 03 31, 17:05)
nu man dar truputi reik palaukt kol sapnai ir norai ishsipildys 
seip sako jei ka sapnuoji tai gaunasi atvirksciai... tai bus matyt

o mano tai net sapnai klaidinantys-tai mergaitė begioja, tai gimsta juodaplaukis berniukas...

QUOTE(Inga28 @ 2007 03 31, 16:05)
nu man dar truputi reik palaukt kol sapnai ir norai ishsipildys 

su tais sapnais tai man idomiai buvo.. kai dar nezinojau, kad nescia, sapnavau berniuka, kuris man labai graziai sypsojosi. Nestumo pradzioj vis sapnavau mergyte, kad ja is manes nori atimt (o tuo metu labai daug nervu ede visi kas netingejo...). Paskui sapnavau, kad jau paauges berniukas atvede uz rankytes ta pacia mergyte ir pasake, kad cia mano dukryte.

Kai laukiausi sūnau tai jutau, kad bus berniukas, berniukas ir buvo.
O kai antrą kartą laukiausi, tai ir vėl jutau, kad bus berniukas, nosrs labiausiai norėjau dukrytės. Ir kai echo parodė, kad bus dukrytė, tai viskas apsivertė ir net nenorėjau pagalvoti , kad galėjo apsirikti, tai ir gimė dukrūžėlė
O kai antrą kartą laukiausi, tai ir vėl jutau, kad bus berniukas, nosrs labiausiai norėjau dukrytės. Ir kai echo parodė, kad bus dukrytė, tai viskas apsivertė ir net nenorėjau pagalvoti , kad galėjo apsirikti, tai ir gimė dukrūžėlė

as nuo pat nestumo pradzios maniau,kad bus berniukas
nors tetukas ir sake,baik taip kalbet gali buti ir mergyte
bet as vis tiek visiem sakiau,kad nuojauta kuzda jog berniukas
vakar buvom echo ir matem pacia graziausia berniuko nosyte pasaulyje,graziausias rankytes,kojytes,pedutes ir is viso,matem pati graziausia berniuka pasaulyje

Dar kai nebuvau nescia, nuojauta kuzdejo, kad pirmas mano vaikas bus mergaite. Nors paslapcia svajojau apie berniuka.
Kai pastojau ji nepasikeite, pirmasis echo tik patvirtino mano nuojauta. MB nelabai norejo tiketi visokiais echo, taciau as jau tvirtai buvau isitikinusi, kad bus mergaite. Ir gimdymo metu laukiau, kada pasakys "mergaite"

As labai norejau pirmo berniuko.nuojauta irgi sake.14sav.parode,kad tikrai berniukas.net nuotrauka su kiausiais gavom
.

Man pirmas sunelis pats pasisake, kad berniukas, kai paprasem, kad spirtu jei mergaite, tylejo, o kai berniukas, tai ir spyre
na, zinoma, tai sutapimas, bet jis pasitvirtino, nors ir jauciau, kad bus berniukas 
O dabar esu tikra, kad vel berniukas.. niu nesivercia mergaitisku vardu savo leliaus kalbinti, vis issiprusta vaikinas, barniukas ir t.t. kai kalbinu pilveli
O echo prasem, kad nesakytu lyties.. pirmo nezinojom ir dabar nenoriu..
Vis didesnis stebuklas tas gimdymas tampa kai nezinau kas

O dabar esu tikra, kad vel berniukas.. niu nesivercia mergaitisku vardu savo leliaus kalbinti, vis issiprusta vaikinas, barniukas ir t.t. kai kalbinu pilveli

O echo prasem, kad nesakytu lyties.. pirmo nezinojom ir dabar nenoriu..

kai laukiaus pirmą kartą, tai tiksliai jaučiau, kad bus mergaitė- taip ir atsitiko
. na, o kai pastojau antrą kart, tai nuojauta tokia stipri nebuvo- dvejojau... nooors ,megztukąir kepurytę numezgiau tinkanti tik berniukui
, o kai kalbėdavom su vyru apie vardą ,tai pirma į galvą ateidavo tik vyriški vardai, o paskui jau mergaitei
ir dabar pamąstau, jog ta gilioji vidinė nuojauta, vis dėlto manęs neapgavo... o kad gims berniukas sužinojau, tik sūnaus gimimo išvakarėse

na kazin kur mano nuojauta pradingus....