QUOTE(MALUMA @ 2007 05 16, 17:47)
taigi nekvaila esu viska suprantu bet sirdziai neisakysi

as turbut busiu is tu kurios tiki stebuklais ir iki galo prasysiu Gal Dievulis pagailes
Papildyta:
taip jums atrodo kad tas pats berniukas ar mergaite blush2.gif bet as kazkaip labai daug pavyzdziu turiu kad berniukai ne tokie jautrus veliau pamirsta mamas ir glaudziasi prie zmonu blush2.gif be to kiek artimu matau tai uzauge nei pasisnekesi nei pasitarsi be to kas senatveja rupinsisi doh.gif doh.gif doh.gif matot kaip protas vaziuoja doh.gif doh.gif doh.gif be to teta sako [siandien pasakiau] ojei kaip nepasiseke doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tai zliumbiau namo parejus pora valndu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif .,o tai jei dar butu kas zinoje kaip noriu mazyles tai butu uzsizvenge doh.gif doh.gif doh.gif
visiškai nelaikau kvailais tokius jausmus... Kai paskaičiau - tarsi iš naujo išgyvenau tai ką išgyvenau tada, tarsi nupasakojot mano jausmus tada. Net argumentai, kodėl norit mergaitės tokie patys kaip buvo maniškiai ... Ir ta aplinkinių užuojauta, pasakymai, kad nesinervinčiau ir neverkčiau , nes mažiukas jaučia... Tai tiesa, bet neidavo susivaldyti, neidavo išmesti iš galvos minčių apie mergaitę... Ir nežinau ar elgčiausi kitaip, jei sužinočiau apie trečią berniuką...
Paguoda ta, kad pažįstu ne vieną moterį, kurios augina vaikinukus ir tiesiog žydi... Taip jos kitokios, tvirtesnės tarsi... kai pakalbu su jomis, jos neneigia, kad tą patį išgyveno, bet išmoko susitaikyti, pradėjo domėtis berniokiškais dalykais, vyriška veikla (na pradėjo žaisti krepšinį, pasidomėjo mašinomis ir t.t.) Bet jos turi savo tvirtas pozicijas vyrukų tarpe ir jų nuomonė gerbiama. O dažnai net juokas ima, kai pradeda šokdinti savo šeimyną... o jie pasiduoda jų šokdinimams ir lepina...
Žinau, dabar mano žodžiai tikriausiai nepaguos, bet kai į rankas paimsit mažą ryšulėlį, kuris tik ir lauks švelnumo, mylinčių akių, rankų ir šilto mamytės glėbio... bus lengviau...
O vilties, kad ten slepiasi mažutė mergytė neliepiu atsisakyti... Gyvenimas dažnai staigmenas pateikia