Jauciau dar pries pastojant,kad bus berniukas,echoskopu pamate tik astuntam menesi.Tai turim berniuka.
mane nuojauta visiškai apgavo. tiesiog 99 proc įtikėjau kad byus berniukas. ir kaimynės, aišku labai visos "protingos "iš pilvo formos matė kad berniukas
tik 8 mėnesį susapnavau kad pagimdžiau mergaitę. ir sapnas išsipildė

QUOTE(MALUMA @ 2007 06 03, 09:21)
Echoskopu mus ziurejo labai daug kartu, bet lelyte nenorejo rodyti, ka slepia tarp kojyciu

O man kai dare echoskopija, tai pasake, kad atrodo bus mergyte, bet berniuku lytis paryskeja siek tiek veliau. Nuo pat nestumo pradzios, kai eidavau pirkti sau drabuzius, kazkodel labai traukdavo prie ruzavos spalvos, galvojau tikrai turbut mergyte. Bet pries pat gimdyma, kazkodel suabejojau, kad vis del to bus berniukas. Bet jau iejus gimdykla, sesele pasake kad atsitiktinai atnese vystikliukus su gelytem, turbut bus mergyte
Taip ir buvo

Kai man buvo pirmasis nestumas visa laika galvojau, kad berniukas ir snekejau kaip su berniuku, o gime mergaite
. siaip buvo nesvarbu ar mergaite ar berniukas, bet dabat esu antra karta nescia, tai bijau ka ir pagalvoti, nes noretusi berniuko. nors pagalvojus dukrytei butu geriau sesute

QUOTE(Severute @ 2007 06 04, 16:49)
Kai man buvo pirmasis nestumas visa laika galvojau, kad berniukas ir snekejau kaip su berniuku, o gime mergaite
. siaip buvo nesvarbu ar mergaite ar berniukas, bet dabat esu antra karta nescia, tai bijau ka ir pagalvoti, nes noretusi berniuko. nors pagalvojus dukrytei butu geriau sesute 

mano mintys lygiai tokios pat

as nedaug laiko praejus nuo pastojimo sapnavau, kad gime berniukas, ir varda net pasisake, koks noretu, kad butu
, bet nuojauta sako, kad mergaite visdelto bus

Visada jaučiau, kad mergytė. Taip ir yra

QUOTE(Dvyniuke @ 2007 06 05, 16:01)
as ir jauciu kad mergyte bet kas is tos nuojautos kai gine sako berniuks

QUOTE(MALUMA @ 2007 06 05, 18:06)
sveikutes

QUOTE(MALUMA @ 2007 06 13, 14:48)
sveikutes
siandien vel echo dare nes maziui blogai o man inkstuose pulinys
tad ruosiuosi i ligonine
palinkekit man sekmes
dabar jau nesvarbu kad berniukas bus baisu kad jam infekcija neisimestu nes sake jam irgi nera gerai 

Oi Maluma didėliausios tau sėkmės žinoma gulkis į ligoninę stebės kaip mažiukas jaučiasi o ir tu būsi daktarų priežiūroj ,žinoma jau nėra svarbu kas bus kad tik tau ir mažuliukui viskas gerai būtų

Jei ehoskopas nemeluoja - tai mano nuojauta irgi teisi. Laukiu princesės