Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Jauciau dar pries pastojant,kad bus berniukas,echoskopu pamate tik astuntam menesi.Tai turim berniuka.
Atsakyti
mane nuojauta visiškai apgavo. tiesiog 99 proc įtikėjau kad byus berniukas. ir kaimynės, aišku labai visos "protingos "iš pilvo formos matė kad berniukas smile.gif tik 8 mėnesį susapnavau kad pagimdžiau mergaitę. ir sapnas išsipildė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 03, 09:21)
o ka echoskopas sake  g.gif

Echoskopu mus ziurejo labai daug kartu, bet lelyte nenorejo rodyti, ka slepia tarp kojyciu biggrin.gif Tikraja to zodzio prasme, pagimdzius istiko lengvas sokas ir buvo mielas siurprizas, kai gydytoja pasake: "Svekinam, mergaite" biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
O man kai dare echoskopija, tai pasake, kad atrodo bus mergyte, bet berniuku lytis paryskeja siek tiek veliau. Nuo pat nestumo pradzios, kai eidavau pirkti sau drabuzius, kazkodel labai traukdavo prie ruzavos spalvos, galvojau tikrai turbut mergyte. Bet pries pat gimdyma, kazkodel suabejojau, kad vis del to bus berniukas. Bet jau iejus gimdykla, sesele pasake kad atsitiktinai atnese vystikliukus su gelytem, turbut bus mergyte biggrin.gif Taip ir buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Kai man buvo pirmasis nestumas visa laika galvojau, kad berniukas ir snekejau kaip su berniuku, o gime mergaite biggrin.gif . siaip buvo nesvarbu ar mergaite ar berniukas, bet dabat esu antra karta nescia, tai bijau ka ir pagalvoti, nes noretusi berniuko. nors pagalvojus dukrytei butu geriau sesute g.gif
Atsakyti
QUOTE(Severute @ 2007 06 04, 16:49)
Kai man buvo pirmasis nestumas visa laika galvojau, kad berniukas ir snekejau kaip su berniuku, o gime mergaite  biggrin.gif . siaip buvo nesvarbu ar mergaite ar berniukas, bet dabat esu antra karta nescia, tai bijau ka ir pagalvoti, nes noretusi berniuko. nors pagalvojus dukrytei butu geriau sesute  g.gif

mano mintys lygiai tokios pat smile.gif
Atsakyti
as nedaug laiko praejus nuo pastojimo sapnavau, kad gime berniukas, ir varda net pasisake, koks noretu, kad butu biggrin.gif , bet nuojauta sako, kad mergaite visdelto bus rolleyes.gif
Atsakyti
Visada jaučiau, kad mergytė. Taip ir yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvyniuke @ 2007 06 05, 16:01)
Visada jaučiau, kad mergytė. Taip ir yra  wub.gif

as ir jauciu kad mergyte bet kas is tos nuojautos kai gine sako berniuks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 05, 18:06)
as ir jauciu kad mergyte bet kas is tos nuojautos kai gine sako berniuks  doh.gif

sveikutes blush2.gif siandien vel echo dare nes maziui blogai o man inkstuose pulinys verysad.gif verysad.gif verysad.gif tad ruosiuosi i ligonine verysad.gif verysad.gif verysad.gif palinkekit man sekmes verysad.gif dabar jau nesvarbu kad berniukas bus baisu kad jam infekcija neisimestu nes sake jam irgi nera gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 13, 14:48)
sveikutes  blush2.gif  siandien vel echo dare nes maziui blogai o man inkstuose pulinys  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  tad ruosiuosi i ligonine  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  palinkekit man sekmes  verysad.gif  dabar jau nesvarbu kad berniukas bus baisu kad jam infekcija neisimestu nes sake jam irgi nera gerai  doh.gif

Oi Maluma didėliausios tau sėkmės žinoma gulkis į ligoninę stebės kaip mažiukas jaučiasi o ir tu būsi daktarų priežiūroj ,žinoma jau nėra svarbu kas bus kad tik tau ir mažuliukui viskas gerai būtų mirksiukas.gif laikysiu už jus kumštukus blush2.gif sėkmės ir greičiau sugrįžti , lauksim gerų naujienų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 13 birželio 2007 - 14:16
Jei ehoskopas nemeluoja - tai mano nuojauta irgi teisi. Laukiu princesės wub.gif
Atsakyti