QUOTE(Anita @ 2007 06 19, 14:54)
Laba diena mamytes,
Gal kartais kuri is jusu zino ar Antakalnio poliklinikoje, (echoskopija daroma 309 kab, gyd.Kivilsaite), galima isprasyti busimo vaikiuko nuotrauka ar tik mokamai? O gal isvis tokios paslaugos neteikia? O gal kuri girdejote ka nors apie sia gydytoja-echoskope?
Sveika,
Kiek skaiciau kiek gimde pazystamu tai niekas kaip ir neturejo. Kadangi as iki 8 men prabuvau prancuzyjoj, tai ten dare nuotraukytes

ir dave man! daug turiu. O lietuvoj tai gal privaciose klinikose?? Bet zinau kad tai labai vaikialiui kenkia... Kai pamate mano daktare Lietuvoj tai ji isbare kaip as taip leidau. O as nezinojau..
Papildyta:
QUOTE(onushkis @ 2007 06 20, 20:56)
Sveika,
Kiek skaiciau kiek gimde pazystamu tai niekas kaip ir neturejo. Kadangi as iki 8 men prabuvau prancuzyjoj, tai ten dare nuotraukytes

ir dave man! daug turiu. O lietuvoj tai gal privaciose klinikose?? Bet zinau kad tai labai vaikialiui kenkia... Kai pamate mano daktare Lietuvoj tai ji isbare kaip as taip leidau. O as nezinojau..
mano daktare tai Mekiene buvo - ira. Skiriaus vedeja. 108 kab. Gal su ja pakalbek. Jei kiti nepasiraso