Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Sveikos
Tiesa sakant mes labai norejom berniuko, teisiog labai..ir gime berniukas smile.gif
Atsakyti
O as net neisivaizduoju g.gif kas galetu buti,noriu ,kad mano lelius butu sveikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2007 06 16, 21:03)
O as net neisivaizduoju  g.gif kas galetu buti,noriu ,kad mano lelius butu sveikas thumbup.gif

as apie tai net nekalbu smile.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes,

Gal kartais kuri is jusu zino ar Antakalnio poliklinikoje, (echoskopija daroma 309 kab, gyd.Kivilsaite), galima isprasyti busimo vaikiuko nuotrauka ar tik mokamai? O gal isvis tokios paslaugos neteikia? O gal kuri girdejote ka nors apie sia gydytoja-echoskope?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif cia drauge aisku MALUMOS blush2.gif viena gera zinia kad ji pagaliau susitaike su mazylio gimimu tik kazkodel dar negimdo g.gif g.gif g.gif guli ligoninej gauna lasines[ antibijotiku doze baige ] o maziaus nieks netraukia g.gif gal reik pinigu a g.gif kaip manot g.gif siaip sakiau kad cia mergaites ja poalaike tai patenkinta lotuliukas.gif tik kad as uzsiemus tai nelabai galiu daznai ilist blush2.gif sekmes visoms jums
Atsakyti
QUOTE(Anita @ 2007 06 19, 14:54)
Laba diena mamytes,

Gal kartais kuri is jusu zino ar Antakalnio poliklinikoje, (echoskopija daroma 309 kab, gyd.Kivilsaite), galima isprasyti busimo vaikiuko nuotrauka ar tik mokamai? O gal isvis tokios paslaugos neteikia? O gal kuri girdejote ka nors apie sia gydytoja-echoskope?

Sveika,

Kiek skaiciau kiek gimde pazystamu tai niekas kaip ir neturejo. Kadangi as iki 8 men prabuvau prancuzyjoj, tai ten dare nuotraukytes smile.gif ir dave man! daug turiu. O lietuvoj tai gal privaciose klinikose?? Bet zinau kad tai labai vaikialiui kenkia... Kai pamate mano daktare Lietuvoj tai ji isbare kaip as taip leidau. O as nezinojau.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(onushkis @ 2007 06 20, 20:56)
Sveika,

Kiek skaiciau kiek gimde pazystamu tai niekas kaip ir neturejo. Kadangi as iki 8 men prabuvau prancuzyjoj, tai ten dare nuotraukytes  smile.gif  ir dave man! daug turiu. O lietuvoj tai gal privaciose klinikose?? Bet zinau kad tai labai vaikialiui kenkia... Kai pamate mano daktare Lietuvoj tai ji isbare kaip as taip leidau. O as nezinojau.. doh.gif

mano daktare tai Mekiene buvo - ira. Skiriaus vedeja. 108 kab. Gal su ja pakalbek. Jei kiti nepasiraso
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 20, 06:57)
sveikutes  4u.gif  cia drauge aisku MALUMOS  blush2.gif  viena gera zinia kad ji pagaliau susitaike su mazylio gimimu tik kazkodel dar negimdo  g.gif  g.gif  g.gif  guli ligoninej gauna lasines[ antibijotiku doze baige ] o maziaus nieks netraukia  g.gif  gal reik pinigu a  g.gif  kaip manot  g.gif  siaip sakiau kad cia mergaites ja poalaike tai patenkinta  lotuliukas.gif  tik kad as uzsiemus tai nelabai galiu daznai ilist blush2.gif sekmes visoms jums

Visų pirma džiaugiuosi kad susitaikė su mažylio gimimu thumbup.gif o kad negimdo tai čia ne mums spręst ,manau yra gerose daktarų rankose ir jie geriau žino ką daryt g.gif svarbiausia kad nepakenktų nei jai pačiai nei vaikeliui na o dėl pinigėlių manau kad gal ir biški patept reiktų daktariukus nes tokiu atveju man nebųtų gaila unsure.gif Svarbiausia kad viskas būtų gerai perduokit jai linkėjimus nuo SUPERMAMOS komandos ir tegul greičiau sveikučiai atvyksta namo user posted image Ši puokštė jai ir jos mažyliui user posted image
Atsakyti
Kazkodel visa nestumo laikotarpy maneme kad gims berniukas, bet musu nuomone mus apgavo pasauly isvydo grazute mergaite, ir dabar labai esame laimingi wub.gif Istiesu nemanau kad yra didelis skirtumas kas gims svarbu tai kad tavo vaikas:)
Galvojau kad gims berniukas, nes daznai sapnavau ji, gal todel ir pradedavau dazniau apie tai galvoti, manau tai buvo tik mano pasamoneje...
Atsakyti
QUOTE(Julija1 @ 2007 06 23, 03:20)
Kazkodel visa nestumo laikotarpy maneme kad gims berniukas, bet musu nuomone mus apgavo pasauly isvydo grazute mergaite, ir dabar labai esame laimingi wub.gif Istiesu nemanau kad yra didelis skirtumas kas gims svarbu tai kad tavo vaikas:)
Galvojau kad gims berniukas, nes daznai sapnavau  ji, gal todel ir pradedavau dazniau apie tai galvoti, manau tai buvo tik mano pasamoneje...

Aš taip pat per neštumą trys kartus sapnavau, kad pagymdžiau berniuką, tai gal ir man gims dukrytė? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Labai tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
Giliai sirdyse tiek as tiek vyras labai norejome mergaites, bet mano nuojauta kuzdejo, kad bus berniukas (visi aplinkiniai irgi taip sake) . Per visa nestumo laikotarpi tikejau, kad bus berniukas, rubus berniukiskus pirkau, o pagimdziau grazia mergaite mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
man nuojauta kužda kad bus berniukastaciau kai dariau echo sake kad greiciausiai mergyte, tai gi galima sakyt kad laukiu mergytes bet zinau kad gims berniukas bigsmile.gif .zinota kad svarbiausia kad sveikas gomtų vaikiukas rolleyes.gif
Atsakyti
Kai lukiausi antra karta,visi sake ir as pati "jauciau" ,kad gims mergaite. Bet gime sunus ax.gif
Atsakyti