Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

4u.gif Pirmą kart tikėjausi sūnelio,bet gimė dukrytė,dabar tuo džiaugiuosi,nes rudeniop bus gera auklė broliukui. bigsmile.gif
Atsakyti
as netgi sanuoju berniuka nors aisku sapnavau kad kaciuka pagimdziau thumbup.gif
Atsakyti
as dar pries pastojant jauciau ,kad pirma turesiu sunu ir dabar kai laukiuosi visi aplinkiniai bei seima pagal ivairius " zenklus" book.gif smartass.gif "mato" ,kad bus bernaitis......na ,nezinau nezinau......mane kaip ir ant rozines spalvos patrauke paskutiniu laiku,isvis susipainiojau doh.gif mes nutarem nezinoti vaikiuko lyties iki gimimo,norim siurprizo.....MB drasiai laikosi,o man jau taip smalsu,taip smalsu lens.gif
Atsakyti
Pirma nestuma planavom,ir buvo vienodai gerai ar mergyte ar berniukas,gavom mergina thumbup.gif ,o antra jauciau ,kad turesiu dar viena grazuoliuke,o gavom grazuoli,tai tetis labai dziaugiasi,nes sako kitaip i vonia jau niekada nepatektu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai tik sužinojau kad laukiuosi iš karto jaučiau kad bus sūnus. Sūnų ir sapnavau. Taip ir yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukšte @ 2007 07 14, 23:16)
Kai tik sužinojau kad laukiuosi iš karto jaučiau kad bus sūnus. Sūnų ir sapnavau. Taip ir yra  biggrin.gif

0 man buvo atvirkščiai visada sapnuodavau mergaites kad gimdau kad nešioju,žaidžiu tai kažkaip pagalvodavau kad ir turėsiu mergaites ir nuojauta kuždėjo ypač kai laukiausi trečio kad bus mergytė bet jau taip išėjo ir turiu bernus user posted image
Atsakyti
Pirmas- pasistvirtino. o antrą kartą- jaučiau ,kad bus bus mergaitė- bet gimė sūnus smile.gif
Atsakyti
sveika blush2.gif penktad. sulaukiau deja berniuko verysad.gif ir jauciuosi kalta pries ji bet negaliu taip staiga pasikeisti verysad.gif jis toks ramutis blush2.gif pagimdziau per 1 val. 300 gr. bet neslepiu nusivyliau verysad.gif tad daba turiu atsisveikint su rozinem svajonem ir but gera mama blush2.gif bet kaip tai padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 16, 16:05)
sveika  blush2.gif penktad. sulaukiau deja berniuko  verysad.gif  ir jauciuosi kalta pries ji bet negaliu taip staiga pasikeisti  verysad.gif  jis toks ramutis  blush2.gif  pagimdziau per 1 val. 300 gr. bet neslepiu nusivyliau  verysad.gif  tad daba turiu atsisveikint su rozinem svajonem ir but gera mama  blush2.gif  bet kaip tai padaryt  g.gif

Oi, MALUMA, dideliausi sveikinimai thumbup.gif . Svarbiausia, kad gimdymas praejo sekmingai ir vaikiukas sveikutis 4u.gif . Na, neliudek mirksiukas.gif . Juk nezinai kaip bus, gal situo savo sunum gyvenime labiausiai ir didziuosies, gal jis bus tavo didziausias ramstis ir paguoda mirksiukas.gif. Vat stenkis gyventi su sita mintimi, tai bus lengviau susitaikyti su tuo, kad ne dukra gime. Mano mamos drauge turejo sunu ir dukra. Tai sunus labai geras vaikas buvo ir dabar mamai yra paguoda ir ramstis, o dukra siaubingai daug rupesciu kele. Motina juras asaru del jos yra isliejusi. Tai gerai, kad treciasis dukters vyras ta jos dukra stipriai i naga sugriebe. Jei ne jis, tai nezinia kaip ten tos dukros gyvenimas butu toliau susiklostes. Tai vat kaip buna, ne visada jau dukra yra geriau uz sunu mirksiukas.gif. Manau likimas tau tikrai pulka anukyciu padovanos biggrin.gif , galesi dziaugtis mirksiukas.gif. Aukit sveikuciai ir diduciai wub.gif
Atsakyti
taigi galoma daryti isvadas kad nieko nereiskia ta nuojauta. pas kiekvienus skirtingai buna..
Atsakyti
man pasitvirtino - visus tris kartus neabejojau, kad bus berniukai 4u.gif
o viena karta, turejo buti mergaite (buvau pastojusi tarp gusto ir miko), bet tada persileidau - tai ir nebezhinau... unsure.gif
Atsakyti
Man abu kartus pasitvirtino thumbup.gif Kai laukiausi pirmą kartą, nuojauta kuždėjo, kad bus berniukas. Berniukas ir būtų buvęs cray.gif O dabar jaučiau, kad bus mergytė, ir ką gi, vakar gyd mano nuojautą patvirtino thumbup.gif wub.gif
Atsakyti