as netgi sanuoju berniuka nors aisku sapnavau kad kaciuka pagimdziau
as dar pries pastojant jauciau ,kad pirma turesiu sunu ir dabar kai laukiuosi visi aplinkiniai bei seima pagal ivairius " zenklus"
"mato" ,kad bus bernaitis......na ,nezinau nezinau......mane kaip ir ant rozines spalvos patrauke paskutiniu laiku,isvis susipainiojau
mes nutarem nezinoti vaikiuko lyties iki gimimo,norim siurprizo.....MB drasiai laikosi,o man jau taip smalsu,taip smalsu
Pirma nestuma planavom,ir buvo vienodai gerai ar mergyte ar berniukas,gavom mergina
,o antra jauciau ,kad turesiu dar viena grazuoliuke,o gavom grazuoli,tai tetis labai dziaugiasi,nes sako kitaip i vonia jau niekada nepatektu
Kai tik sužinojau kad laukiuosi iš karto jaučiau kad bus sūnus. Sūnų ir sapnavau. Taip ir yra
QUOTE(Paukšte @ 2007 07 14, 23:16)
Kai tik sužinojau kad laukiuosi iš karto jaučiau kad bus sūnus. Sūnų ir sapnavau. Taip ir yra 
0 man buvo atvirkščiai visada sapnuodavau mergaites kad gimdau kad nešioju,žaidžiu tai kažkaip pagalvodavau kad ir turėsiu mergaites ir nuojauta kuždėjo ypač kai laukiausi trečio kad bus mergytė bet jau taip išėjo ir turiu bernus
Pirmas- pasistvirtino. o antrą kartą- jaučiau ,kad bus bus mergaitė- bet gimė sūnus
sveika
penktad. sulaukiau deja berniuko
ir jauciuosi kalta pries ji bet negaliu taip staiga pasikeisti
jis toks ramutis
pagimdziau per 1 val. 300 gr. bet neslepiu nusivyliau
tad daba turiu atsisveikint su rozinem svajonem ir but gera mama
bet kaip tai padaryt
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 16, 16:05)
sveika
penktad. sulaukiau deja berniuko
ir jauciuosi kalta pries ji bet negaliu taip staiga pasikeisti
jis toks ramutis
pagimdziau per 1 val. 300 gr. bet neslepiu nusivyliau
tad daba turiu atsisveikint su rozinem svajonem ir but gera mama
bet kaip tai padaryt 
Oi, MALUMA, dideliausi sveikinimai
taigi galoma daryti isvadas kad nieko nereiskia ta nuojauta. pas kiekvienus skirtingai buna..
man pasitvirtino - visus tris kartus neabejojau, kad bus berniukai
o viena karta, turejo buti mergaite (buvau pastojusi tarp gusto ir miko), bet tada persileidau - tai ir nebezhinau...
o viena karta, turejo buti mergaite (buvau pastojusi tarp gusto ir miko), bet tada persileidau - tai ir nebezhinau...