Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Labutis. su pirmuoju tai tikrai zinojau,kad turesiu mergyte.Dabar vel laukiuos,akys krypsta i berniukiskus drabuzelius.Gerai butu ,kad nuojauta ir sy karta neapviltu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziwiliux @ 2007 08 23, 00:13)
Kai tik testas parode dvi juosteles, pagalvojau: "turesiu suneli". Visa laika buvau isitikinusi, kad nesioju berniuka. Ko gero dar vaikysteje ne karta esu sakiusi, kad turesiu du vaikus: pirma - berniuka, o antra - mergyte  biggrin.gif
20-ta savaite gydytoja dare echoskopija ir pasake, kad akivaizdu, jog bus mergyte  blink.gif  Nu as visiskai susipainiojau, niekaip negalejau patiket, ilgai ir nuobodziai pratinausi prie tos minties.
Bet va pries pat Velykas, likus nepilnai 2 men iki gimdymo, vel dareme echoskopija, ir tada jau tikrai akivaizdziai pamateme visas "vyriskas grozybes"  wub.gif
Na ir vel turejau "persiorientuoti", is naujo "pazindintis" su savo vaikeliu  doh.gif
Bet labai dziaugiausi, kad mano nuojauta pasitvirtino  wub.gif

Gal ir mums taip bus smile.gif Nes tik sužinojus testo rezultatus, man atrodė, kad turėsim berniuką. Traukdavo prie melsvų drabužėlių, keletą net nupirkau, sapnuodavau mažą garbanių be to ir visi požymiai rodė, kad bus berniukas. Bet va preitą savaitę sužinojom, kad bus mergytėsmile.gif Nors dar yra keli procentai, jog gali būti ir berniukas. Kol kas dar nieko neperkam, po 2 mėn eisim tirtis ir gal sužinosim tiksliau.
Atsakyti
Sveikutės

Aš tik pastojusi sapnavau, kad turėsim mergytę. Paskui dar kelis kartus sapnavau, kad bus JI. O MB nuo pat pradžių sakė, kad bus berniukas. Kai pirmą kartą pamatė gydytoja mūsų zuikio "gražumus" (apie 19 sav.), sakė, jog turbūt bus berniukas, bet negarantavo. O 32 sav. vėl darė echo, tai mūsų mažasis vyras labai aiškiai praskleidė kojytes ir patys įsitikinom, kad tikrai turėsim berniuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brunete @ 2007 10 01, 11:17)
Sveikutės

Aš tik pastojusi sapnavau, kad turėsim mergytę. Paskui dar kelis kartus sapnavau, kad bus JI. O MB nuo pat pradžių sakė, kad bus berniukas. Kai pirmą kartą pamatė gydytoja mūsų zuikio "gražumus" (apie 19 sav.), sakė, jog turbūt bus berniukas, bet negarantavo. O 32 sav. vėl darė echo, tai mūsų mažasis vyras labai aiškiai praskleidė kojytes ir patys įsitikinom, kad tikrai turėsim berniuką  wub.gif

Brunete, žiūriu kad kartu turėtume gimdyti 4u.gif
Pažiūrėsim kaip tos nuojautos čia mums pasibaigs g.gif
Atsakyti
4u.gif o man irgi sako 95%mergaite,bet as dar g.gif nezinau tiketi ar ne ax.gif ,nes kaip ir lyties tiksliai nemato,o gaunasi kaip ir spejimas ax.gif
Atsakyti
as nuo nestumo pradzios kazkaip apie berniuka galvojau,MB irgi taip maste.Visi aplinkiniai "pagal pozymius" dievagojosi kad bus mergyte,echo ir sake lyg mergaite,bet rubus pirkau tik neutralius,vaikuti pilve vadinom neutraliai biggrin.gif gime grazus berniukas.Vadinasi mamos nuojauta buvo stipresne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brunete @ 2007 10 01, 10:17)
Sveikutės

Aš tik pastojusi sapnavau, kad turėsim mergytę. Paskui dar kelis kartus sapnavau, kad bus JI. O MB nuo pat pradžių sakė, kad bus berniukas. Kai pirmą kartą pamatė gydytoja mūsų zuikio "gražumus" (apie 19 sav.), sakė, jog turbūt bus berniukas, bet negarantavo. O 32 sav. vėl darė echo, tai mūsų mažasis vyras labai aiškiai praskleidė kojytes ir patys įsitikinom, kad tikrai turėsim berniuką  wub.gif

Man irgi taip buvo. Per neštumą net trys kartus sapnavau, kas man gimė berniukas, o eho nieko nerodė, kas bus ir iki pat galo nežinojom, o gimė mažutė pupytė biggrin.gif . Sako. kad gaunasi atvirkščiai, jei sapnuoji berniuką, tai gausis mergytė smile.gif
Atsakyti
visad žinojau kad pirmą turesiu sunu ax.gif , mano nuojauta pasitvirtino nes ehoskopuojant nerode lyties, o aplinkiniai zadejo mergyte. Tad musu nuojatos neapgauna bigsmile.gif
Atsakyti
Omane nuojauta vis dėl to apgavo ax.gif Gimė berniukas, nors galvojau, kad bus mergytė rolleyes.gif džiaugiuosi, nes iš tiesu kai turi mažą vaikutį jau nebe svarbu ar tai berniukas ar mergytė
Atsakyti
Kai tik suzinojau kad laukiuos,nuojauta kuzdejo,kad laukiames mergytes,ir vyrui toks pats jausmas..bet va mano mama isitikinus ,kad bus ir antras berniukas,-kazkada jai ismete kortas ka as susilauksiu, nors as iki siu kalbu tikrai linkau link mergytes drabuzeliu ir t.tt tai dabar tokia pasimtus jauciuos momentais-ir paslapciom norisi ,kad mama suklystu... ax.gif . Ir gydytoja dabar sake,daugiau nei 90% rodo mergyte,tai laukiam..paziuret ir pabaigt si zaidima-speliojima,nors tiek pats nestumas tiek viskas - visiskai priesingas pirmajam...Eisim 3d/4d tai dar karta pabandysiu paklaust del lyties,nors svarbiausia ,kad kudikelis butu sveikutis/e.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kravciukaite: 06 spalio 2007 - 21:13
na mes dar nesusitikome, bet bent jau kol kas manau, kad nuojauta nepasitvirtino. Pacioj nestumo pradzioj kazkaip galvojau kad berniukelis, o dabar jau trys daktarai sake, kad panelyte wub.gif
Atsakyti
Aš pačioj pradžioj nėštumo, buvau beveik įsitikinus, kad turėsim berniuką. smile.gif Bet laikui bėgant, ta nuojauta vis silpnėjo. unsure.gif O ir MB vis kartojo ,kad bus mergytė ax.gif Na ką ir vakar pagaliau pamatėm kas tarp kojyčių bigsmile.gif O gi turėsim gražuolę princesę wub.gif
Atsakyti