Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

Man irgi labai smalsu, kiek galiu pasikliauti savo nuojauta. Tik susipazinusi su savo vyru zinojau, kad su juo mergaites, kad ir kaip noreciau - neturesiu. Nors uzmusk tokia nuojauta yra! Dabar pagaliau laukiuosi ir is 4 kartu 3.5 kartus skirtingi daktarai sunu pranasauja. Viena karta kazkaip nieko nebegalejo iziuret, bet man i mergaite persiorientuot niekaip nepavyko. Vyras noretu is dziaugsmo sokineti, bet dar truputi abejoja, tai as jam sakau: jei dukra gims - as turbut nuo operacinio stalo nukrisiu lotuliukas.gif Tai nereiskia, kad mergaites nenoreciau! Tiesiog mano nuojauta man butu koja pakisusi, o iki siol dar nei vieniems draugams klaidingai ispranasavusi nebuvau - kazkaip jauciu vaikelio lyti.
Atsakyti
sweikos 4u.gif
o as nebezinau, pradzioj buvau isitikinusi, kad berniukas, nes labai jau trauke ant balandeliu biggrin.gif ir i saldumynus nei paziureti negalejau.sapnuose vis berniuka sapnuoja, o juk sako, kad buna atvirsciai.siaip sau grazi pasidariau jokiu blogumu nejauciu kartais susimastau ar as tikrai laukiuosiu.nors parduotuvese traukia prie ruzavu ir pati ka tik pastebejau, kad ka perku sau, viskas raudona. blush2.gif tai ir dingo mano ta stiprioji nuojauta apie berniuka
Atsakyti
sveikos nestuke.gif
kai laukiausi pirma karta mano nuojauta tylejo g.gif nieko man nesake - gime dukra wub.gif dabar laukiam antrojo nestuke.gif nuojauta nuo pirmojo menesio tvirtai kuždejo jog turesime sūnu smile.gif smile.gif mano nuojauta + dvi echoskopijos = sūnus 4u.gif
Atsakyti
kai laukiausi pirmo vaikelio tai nenorejau nieko girdeti apie tai kad gali buti mergaite tvirtai "zinojau" kad bus berniukas su anyta net apsipyke buvom del mano uztikrinimu kad gims sunus, bet gime labai zavi dukryte smile.gif o kai laukiausi antrojo tai negalejau patiketi kad bus sunus taip troskau mergaites o mano didelis noras tikriausia perejo i tikejima tad nors echoskopas parode kad bus berniukas as tuo netikejau ir laukiau mergytes.
Atsakyti
Kai pirma karta laukiausi,tai labai norejau ,kad butu mergaite.Ir neleidau sau pagalvoti,jog bus berniukas.Taip ir buvo ,kai pirma karta paziurejo echo,tai ir pasake ,kad laukiuosi mergaites .Labai apsidziaugiau.Buvau " devyntam dangui" thumbup.gif
Atsakyti
Pirma kart besilaukdama jau po pirmo menesio naujauta sake kad bus mergaite ir tuo buvau 100 proc. tikra, taip ir buvo. bet kaip keista dabar su antru, kad ir du menesiai nieko nenujauciu 4u.gif
Atsakyti
Kai laukiausi nuojauta sake, kad bus mergaite, nors sapnuodavau berniuka. Turiu nuostabia mergyte wub.gif
Atsakyti
nieko nesapnuoju, bet nuo kokios 17 sav. staiga atėjo suvokimas, kad nėšioju berniuką.
vakar echoskopas kuo puikiausiai parodė, kad mano nuojauta manęs neapgavo wub.gif

Atsakyti
gimdymo metu akusere paklause, kokios spalvos raistuka ant rankutes uzplildyti, sakiau melyna smile.gif ruzava sutaupem mirksiukas.gif kazkodel atrodo, kad kitam kartui biggrin.gif
Atsakyti
Su pirmu jaučiau kad bus mergaitė, pasitvirtino thumbup.gif tai tikiuos ir dabar neapvils, laukiu berniuko ax.gif
Atsakyti
Mano "nuojauta" pasidodo, buvo tik didelis noras tureti berniuka. Nors, prisimenu, kad i galva lindo tik mergaiciu vardai, rankos tysdavo prie ruzavu drabuzeliu. Gal del didelio noro tureti berniuka neklausiau savo nuojautos, kuri bande pasakyti, kad is tikruju gims mergaiciuke tongue.gif
Atsakyti
man išpradžių buvo labai stipri nuojauta dėl berniuko, o dabar nieko nemanau, tiesiog laukiam vaikiuko biggrin.gif
Atsakyti