Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl mažiaus lyties

QUOTE(Lina444 @ 2007 08 27, 16:20)
dabar laukiuosi ketvirto tai kolkas niekas netraukia net maistas ne  schmoll.gif 

sveikinu 4u.gif aš irgi noriu mažiausiai 3 vaikų blush2.gif

dėl maisto tai tikrai turiu problemų. nes nieko nenoriu. nueti papietauti - tikras vargas doh.gif
Atsakyti
Nuo tos dienos kai sužinojau jog nestuke.gif mano nuojauta sakė, kad berniukas. Ir echoskopas 19 savaitę parodė, kad berniukas. Taigi jau kaip ir laukiam berniuko, bet dar visko gali būti biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus ne, ne, ne schmoll.gif schmoll.gif
galvojau kad bus mergaite, beto aplinkiniai taip sake, echoskopu 19 savaite nesimate kas ir tik kai dare echoskopija gal kokia 32 sav. suzinuojau :berniukas thumbup.gif
Atsakyti
Kai pastojau su su pirmuoju, iskart sakiau kad bus berniukas, ir per nestuma atlikti du echoskopai nieko neparode, tad lities kaip ir nezinojom, bet mamytes nuojauta neapgavo mirksiukas.gif pirmukas Berniukas thumbup.gif . Dabar nestuke.gif , ir labai laukiam dukrytes, kazkaip nuojauta kuzda kad bus mergyte, tikiuos ir si karta ji Musu neapgaus ax.gif wub.gif
Atsakyti
Aš, kai laukiausi pirmojo buvau įsitikinusi, kad bus berniukas (ehoskopu parodė tik 8 mėn., kad berniukas), tai nuojauta neapgavo. Dabar eina jau 38 sav.,ehoskopu nesimato,o nuojauta sako, kad bus mergytė 4u.gif Tikiuosi taip ir bus. Aišku svarbiausia, kad būtų sveikas smile.gif
Atsakyti
Man nuojauta sakė, kad bus berniukas. Keletą kartų sapnavau, kad berniukas gimė (nėštumo metu), aplinkiniai visi vienu balsu - berniukas, bet drabužėlius pirkau neutralius. Tikriausiai pasamonėje kažkas kita kirbėjo mirksiukas.gif Neapsiriko pasamonė.
Atsakyti
Man daugkas sake,kad pagal veida tai tikrai berniukas bus biggrin.gif .Na tipo svarus veidas tongue.gif .Bet man kazkaip prie raudonos trauke,ir vis tokias garzias suknytes matydavau... blush2.gif Na ir mergaite. thumbup.gif Labai dziaugiuosi.Visada galvojau kad nezinociau kaip berniuka augint ax.gif
Atsakyti
Laukdama antro vaikelio, ilgai nezinojau lyties, o ir nestumas buvo visai kitoks, nei pirmas. Todel paslapcia vyliausi, kad bus mergaite lotuliukas.gif Bet kai pirkau rubelius, patalyne ir pan., kazkodel traukdavo prie gelsvos, melsvos spalvos. Prisiperku ir pagalvoju, kad vel vyrauja melsva spalva. Ir gime nuostabus berniukas thumbup.gif
Atsakyti
Man pirmus 3 mėn. atrodė, kad laukiuosi berniuko wub.gif Bet dabar kažkodėl l. traukia prie ryškių, mergaitiškų spalvų, tai tikriausiai bus mergytė wub.gif Iš esmės, tai mums su vyru tas pats, visgi pirmas vaikelis wub.gif wub.gif
Atsakyti
vos tik sužinojau, kad laukiuosi, žinojau, kad gims mergytė - nuojauta neapgavo, nors visi aplinkiniai teigė, kad bus berniukas. dabar labai norėčiau berniuko, bet kol kas mano nuojauta miega
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2004 12 02, 14:49)
nuo pat nestumo pradzios nerealiai tvirtai jauciu, kad bus berniukas. kiek dare echo, niekad per daug i lyti nesigilino, o as ir neprasiau, tad kolkas teturiu ta savo nuojauta. bet ji tokia stipri, kad kai apie maziuka pasakau "jis", o vyras sako - nu nediskriminuok, gal panele?, as tik pasisypsau... mergytes noreciau nerealiai, bet jauciu, kad bus tikrai ne ji.
Mamytes, pasidalinkit patirtim apie tokias nuojautas - ar ji pasitvirtina?

man mano nuojauta visu 100proc pasitvirtino! nezinau kodel, bet visada jauciau, kad turesim berniuka, apie mergaite net negalvodavau. ir tikrai turim nuostabu suneli wub.gif
Papildyta:
QUOTE(nuostaba @ 2007 08 31, 01:51)
Man daugkas sake,kad pagal veida tai tikrai berniukas bus biggrin.gif .Na tipo svarus veidas tongue.gif .Bet man kazkaip prie raudonos trauke,ir vis tokias garzias suknytes matydavau... blush2.gif Na ir mergaite. thumbup.gif Labai dziaugiuosi.Visada galvojau kad nezinociau kaip berniuka augint ax.gif

o as jauciau, kad nezinosiu kaip elgtis su mergaite... kaip keista taip galvot buvo, nes mamos gi visada zino kaip su savo kudikeliais elgtis. bet tada taip atrode... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip visada manęs nuojauta neapgaudavo, bent jau iki nėštumo. Visada ja pasikliaudavau, net draugės prašydavo pagelbėti su savo nuojauta vienu ar kitu klausimu ax.gif
Bet pasirodo dėl leliaus nuojauta bus apsigavus ....vis galvojau apie berniuką, melsva spalva baisiai traukia, žaislų parduotuvėje į lėlės žiūrėt negaliu, bet va, vakar darė echoskopą - mergytė pilvelyje gyvena g.gif Kadangi jau 33 savaitė, viskas aiškiai matosi ir turėsim dukryte tikrai....aišku nuo to ne mažiau mylėsiu savo pirmagimę rolleyes.gif
Vyras tai patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papalike: 27 rugsėjo 2007 - 17:27